Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, mám dotaz, jaké máte někdo zkušenosti s těhotenským testem po Pregnylu. Brala jsem Clostík a pak minulý týden v pondělí tj.14den dostala injekci Pregnyl 5000, ted beru ještě 16-24.den Proveru a Estrofem. Dneska tj.9 dni po injekci jsem si dělala test odpoledne a je tam slaboulinká čárka, která vylezla až po limitu. Je to malinký růžový stínek. Myslíte, že ještě působí Pregnyl? Moc bych si přála, aby to bylo mimi.
![]()
No radši se ještě moc neraduj, ale pregnyl 5000 by měl vyprchat během 5ti dní, takže 9. den už by tam neměl být vůbec. Stejně ale pro sichr testni zejtra, pozejtří, popozejtří, popopopopo…
Přeju, ať ta druhá čárka pěkně sílí! ![]()
Děkuji Barbanku za odpoved, urcite testnu, mela bych menstruaci dostat v neděli, do té doby ještě dost času, tak uvidíme. Já jsem neskutečně pár dní po injekci olezla a udělaly se mi koutky v puse. Už hodně dlouho jsem je neměla. pa ![]()
Holky, tak slaboulinká čárečka je i 10 den po Pregnylu, nevím co si o tom mám myslet, nesílí, je pořád stejná. Takový stíneček. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne
![]()
Ahoj Eliško, za chvíli budu mít podobnou zvídavou otázku
. Zatím jsem 3. den po injekci Ovitrelle a samozřejmě mě zajímá, za jak dlouho po ní budu moct zkusit testovat
. Můžeš mi dát potom prosím vědět, jak to dopadlo? Dnes nasazuji Utrogestan (říkal p. doktor pro jistotu). Příští týden - to už bude 10. den po injeci máme naplánovánu menší akci, tak bych ráda věděla, co a jak
. Držím palce, ať tvoje druhá čárka pěkně zesílí a třeba se na mne také usměje štěstí
.
Elisko, po pregnylu bys měla termín ms až za čtrnáct dní,tak myslím,že by se dřív test dělat neměl
Já po pregnylu testovala po patnácti dnech,těhu jsem nebyla a test sněhobílí. Být tebou,tak radši ještě počkám do termínu ms a pak testnu znovu ![]()
Ahojky všem, já jsem dnes taky nevydržela a testla jsem, mám 9 dní po injekci Pregnylua na testu slabší druhá čárka objevila se do 5 minut, volala jsem CAR a tam mi řekli, že je možné mít zvýšené Hcg až 14 dní, což mě teda usadilo, řekla mi ať testuji dál a když bude čárka sílit, tak mám přijít na krev, je to 50 na 50, tak nezbyde než čekat.Držim pěsti všem čekajícím.
Tak holky, ja uz dnes rano na testu nemela zadnou carku. Takze asi nic, pokud to nedostanu, udelam dalsi test, jinak do te doby uz si delat nebudu. Me se tedy Pregnyl objevil 10 dnu po injekci, proste uz nebudu testovat. Drzim vsem palecky, aby se vam zadarilo ![]()
Ahojky já dnes opět testla celá natěšená a nic, takže u mě se zbytky Pregnylu ukázaly 9den, 10 už ne, aspoň vím, že nesmím být netrpěliváa a začít s testováním nejdříve 10den,zdravím všechny a čekajícím držím móóc pěsti.
Eliško, ahoj.
raději píšu, abych ti ušetřila případné zklamání.
Měla jsem to samé, co ty. Clostík + pak Pregnyl. Falešně pozitivní test jsem měla ještě 11 den po injekci.
Opravdu prosím netestuj dřív jak ten 14 den. Do té doby by už měl být Pregnyl vyloučený a jestli najdeš //, tak by už mělo jít opravdu o těhotenské čárky.
Vím, že bys chtěla asi číst něco jiného, ale ráda přidám svojí zkušenost, aby ti pomohla ![]()
Drž se a přeju ti, ať se co nejdřív zadaří ![]()
Dekuji holky za informace, ja uz dnska zacala trochu spinit a zitra se to rozjede asi naplno
Denny, prosomte a zabral ti ten Clostik a Pregnyl? Ja mela folikuly 24-27, tak jsem doufala, ze to vyjde. Jinak v dubnu me ceka laparka, pokud do te doby neotehotnim.pa
![]()
Ahojky Eliško, píšeš, že tě čeká laparka, já na ní jdu teď v únoru, doufala jsem, že nám to tento měsíc klapne a nebudu na ni muset, ale smůla , jak dlouho se snažíte o mimi?
Ahojky, my se snažíme něco přes rok. Až ted první měsíc beru Clostík, Pregnyl, Proveru a Estrofem. Taky nějak doufám, že nám to do března vyjde. Vždycky je to zklamání. Tak at ti laparka dopadne dobře a pak at to jde hlavně jako po másle
Dáš mi pak vědět, jak to probíhalo? A ty bereš nějaké léky, jaké máš potíže, jestli se můžu zeptat papa ![]()
No my se snažíme o mimi asi tak rok, doma už jednoho prcka máme, ten se podařil téměř na první pokus.Jinak manža je po zdravotní stránce ok, spermiogram mu teď vyšel báječně (omezil na doporučení lékaře kouření), já si myslím, že jsem taky ok, uvidíme po té laparce, kterou jsem si více méně vydupala já.Jinak máme za sebou dvě inseminace, bohužel neúspěšné, léky žádné neberu, ovulace chodí výborně, tak nevím kde je zakopaný pes, všichni mi říkají, že se na to moc soustředím a proto nám to nejde, ale nemůžu si pomoct na to nemyslet.Docela nás honí čas, do března jsem s prckem doma, jelikož mu budou tři roky, do školky jde až v září na doporučení lékaře a já po mateřské příjdu o práci, tak nevím jak to všechno dopadne, musím myslet pozitivně ale po roce neúspěchu mi optimismu již moc nezbylo.Ach jo a jak je to u Vás?
My jsem na tom tak, že já nemám ovulaci a nedozrávají mě folikuly. Po UZ po Clostíku jsem je měla ukázkové a přesto nic. Přítel byl taky na spermiogramu, podle doktora je to na dvojku, ikdyž já z těch výsledků myslela, že to bude tak čtverka. Tak mě pan doktor aspon potěšil. Myslím, že chyba bude ve mě a začínám si myslet, že snad mám opravdu ty vejcovody neprůchodné. V několika diskuzích jsem se dočetla, že laparka ti všechno odstartuje, tak jak má a zjistí ti, jestli máš všechno vpořádku. Štve mě to, protože mě nikdy nenapadlo, že budu mít problémy s otěhotněním. Tak ti držím pěsti, at ti přinesou štěstí a at operace dopadne dobře
Už máš termín, kdy na ni půjdeš?