Kdy udělat těhotenský test?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.1.10 11:53

kdy udelat test??

ahojky snad mi nekdo poradi?? 31 JSEM MELA MENSTRUACI ASI DO 4LEDNA 5LEDNA JSEM MELA POHL.STYK A POTOM 8 A 9 LEDNA ZNOVU.A 12 SE MI ZDALO ZE JSEM OVULOVALA.TED CITIM RUZNE PICHANI V PODBRISKU,JE MOZNE ABYCH OTEHOTNELA???A KDY BYCH ASI MOHLA NECO VIDET NA TESTU???KDYBYCH NECHTELA CEKAT NA DALSI MENSTRUACI??DEKUJI ZA PRIPADNE ODPOVEDI :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
20.1.10 11:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.1.10 12:00

Ms bude za chvíli, ne? Vydrž!!! Já jsem měla ovu 5.1. a test pozitivní 17.1., dřív jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxx111xxx
6.4.10 14:35

Dobrý den,

Prosím o radu: Poslední MS byla 26.2. - 4.3.2010
20.3 jsem měla nechráněný styk a od té doby MS nikde, již jsem si dělala 2 testy,ale výsledek byl negativní . Mohla bych být těhotná?

• Citovat
  • Upravit
17359
6.4.10 16:31

no, ak skus este jeden test zajtra a ak nic, tak na 99% tehu nie si.
ms moze meskat z viacerych dovodov- stres, cestovanie, choroba, cysta…
ak nepride ani buduci tyzden, objednala by som sa k doktorke. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merrynka
9.1.12 13:46

Dobry den.rada bych se zeptala a budu rada za kazdou informaci.PM jsem mela 7.12.12 )uz mam zpozdeni 6dni.v sobotu jsem si delala test a byl negativni.kdy se to vlastne pozna?uz by se to objevilo?nebo je brzo!kdy si mam udelat dalsi?uz cca pul roku neberu prasky.
Moc dekuju za pripadne odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
9.1.12 14:31
merrynka píše:
Dobry den.rada bych se zeptala a budu rada za kazdou informaci.PM jsem mela 7.12.12 )uz mam zpozdeni 6dni.v sobotu jsem si delala test a byl negativni.kdy se to vlastne pozna?uz by se to objevilo?nebo je brzo!kdy si mam udelat dalsi?uz cca pul roku neberu prasky.
Moc dekuju za pripadne odpovedi
mohla jsi otehotnet pozdeji,takze musis zkouset a cekat,ale pokud by se treba do dalsiho tydne na testu nic neobjevilo a ani MS,tak bych sla k dr.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.12 15:06

Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit od radu. Beru HA, ale od 20.12.11. zvláštně špiním a neustává to, do toho mám mírné bolesti v podbřišku a na stranách. Nikdy jsem toto nezažila. Je to obvyklé? mám si dojít hned k lékaři nebo počkat až doberu platíčko a dostanu MS?
Děkuju za každou odpověď

• Citovat
  • Upravit
merrynka
9.1.12 16:11

Tak ze tedy jeste vytrvat a pak test znova!
Jinak dekuji.:-)

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
9.1.12 17:53
Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit od radu. Beru HA, ale od 20.12.11. zvláštně špiním a neustává to, do toho mám mírné bolesti v podbřišku a na stranách. Nikdy jsem toto nezažila. Je to obvyklé? mám si dojít hned k lékaři nebo počkat až doberu platíčko a dostanu MS?
Děkuju za každou odpověď

tak podle toho jakou beres ha, ja treba mela pro kojici a delala mi takovy maglajs-spineni temer v tahu,ze jsem to nakonec vysadila…
nekdy se spini,kdyz si nedas prasek ve stejnou dobu… pokud by to trvalo dyl jak tyden sla bych k dr.mne osobne to obtezovalo.

• Citovat
  • Upravit
merrynka
9.1.12 18:09

Nebo muze byt HA silnejsi nebo slabsi proto spinis.ale tim zdm ji mas kratcdm a a
bude spineni trvat kratce pockala bych az po menstruaci.ono se to srovna.pokud by sdm to opakovalo sla byakh k dr.take se mi to stalo a srovnalo se.Ha je i podle vahy.pokud si pribrala pres vanoce muze to byt jeden z faktoru

• Citovat
  • Upravit
Leňule15
9.1.12 18:30

holky, vy co jste těhotné nebo už miminko máte, je možné abych už 9 dní po pohl. styku (při kterém mohlo dojít k oplodnění, vyšlo to akorát na plodné dny a od té doby byl PS ještě 4×) měla už příznaky těhotenství nebo si to jen vsugerovávám? Pobolívá mě v podbřišku, jsem unavenější, občas se mi zamotá hlava, měla jsem i hustější bílý výtok a dnes jsem začala mít v ústech divnou příchuť, jak se říká, jak kdybych měla v ústech kovovou minci, samozřejmě jsem nevydržela a dneska si dělala těh. test a byl negativní (což jsem čekala), ale i tak bych si moc přála aby byl pozitivní, tak co mi na to řeknete? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.12 18:49

děkuji za reakce, HA Logest beru už asi 4 roky a nikdy se mi tohle nestalo, párkrát jsem špinila jen po MS a bylo to úplně jiné než teď!(a tak den max 2) tak mě to ťeď trošku děsí. Doprovázelo to i jiné příznaky těhotenství, tak jsem právě zkusila i test ale byl negativní (ikdyž jsem se tu dozvěděla z jiných příspěvků, že je to vlastně i brzy ne?) každopádně tyto příznaky nechci nechávat náhodě aby se něco špatného nepřihodilo a něco nepokazilo. Mám kamarádku kterou odvezli se slepákem a místo toho se jí narodil krásnej a naštěstí zdravej klučina (17.1. tomu budou 2roky) ale myslím si že málo lidí má takové štěstí jako měla ona!

• Citovat
  • Upravit
389
23.2.19 10:25

Prosím ms mi ještě nepřišla co bych měla dělat ? Měla jsem jí dostat ve čtvrtek ,ale v úterý a ve středu jsem špinila a pak už nic .Břicho mě bolí asi deset dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
23.2.19 10:30

Že by test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie