3x pozitvní test

482
19.1.10 16:52

3x pozitvní test

Zdravím všechny, měla bych dotaz. Opozdila se mi mensturace a proto jsem si udělala test zakoupený v lékarně a vyšel mi pozitivní. Udělala jsem si další dva testy a vyšli mi také pozitivní. Na tom by sice nebylo nic divného, kdyby za poslední půl rok jsme měli pouze 1× nechráněný styk a to navíc přerušovanou soulož (přítel neejakuloval do mě)Před tím půl roku nic, přítel byl mimo republiku. Já sama trpím záněty (hlavně kvasinkové infekce, s těmi bojuju už dlouho cca 5let a hodně kamarádek mi říkalo, že budu mít problém otěhotnět - mají své zkušenosti s tímto. Je možné, že i přes to, že mi test vyšel 3× pozitivně nemusím být těhotná? Díky všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
19.1.10 16:55

Ahojky, myslím, že lepší by bylo dojít si na gyndu.. Já si dělala test, když jsme se snažili o mimi a vyšel mi negativní a byla jsem v tom :-).. Takže já testům moc nevěřím :-D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.1.10 16:59

Na gyndu jdu až v úterý. Ale nedá mi a zkouším, zda třeba někdo nemá zkušenost, že mu vyšel pozitivní test a nekonec těhotenství nebylo potvrzeno, protože se mi to opravdu nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.1.10 17:00

Za poslední půl rok jedna nechráněná soulož? No to klidně stačí, pokud to teda nebylo před tím půlrokem, to už by bylo divný :wink: Nám se takto podařilo počít už dvě dítka (druhé a třetí), takže to že vyloženě nedělal do tebe nic neznamená. Zajdi na krev a pak se uvidí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.1.10 17:04

Nechráněná soulož byla až na začátku ledna, spoždění menstruace mám asi týden. Kdybych byla zdravá, tak to neřeším,ale vzhledem k tomu, jaké mám problémy se mi to prostě zdá divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
19.1.10 17:22

Kvasinky ti pozitivní test neudělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.1.10 17:25

To já vím, ale rozhodně je určitě rozdíl, zda jimi dlouhodobě trpíte nebo ne. Moje známá je zdr. sestra a říkala mi že pokud otěhotním, tak to nebude jen tak, že to je rozdíl, pokud jsem uplně zdravá a pokud ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.1.10 17:27

To by časově mohlo oodpovídat-dá se otěhotnět i těsněc před menstruací.
Přeji,aby těhotenství dopadlo tak jak si přeješ-buď negativně,nebo pozitivně,ale každopádně dle přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.1.10 17:27

A co jsi měla za značku testů? Jinak bych doporučovala skočit si někam na krev a víš to ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.1.10 17:36

Měla jsem RapiClear a pak 2× BEST-2. A z krve mi ty zjistí až na gyndě, tak musím vydržet do úterý, dřív mě nemohla objednat. Nebo mi to můžou zjistit někde dřív z krve? BOhužel, teď mimi mít nemůžu, tak stále doufám, že nakonec bude vysledek negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.1.10 17:40

jsi těhotná a nebo máš nějakou cystu kůli té také může být test pozitivní

• Citovat
  • Upravit
781
19.1.10 17:41

Já jen, že jsem podle doktorů taky měla velmi nízkou pravděpodobnost otěhotnění kvůli dvěma konizacím čípku, cystám a kvasinkám… a byli jsme spolu s přítelem ani ne dva měsíce, když jsem otěhotněla, takže hned při první ovulaci…
Nicméně držím palce, ať to dopadne tak, jak ty si přeješ :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.1.10 17:43

Já stále trochu doufám, že mi to na gyndě nepotvrdí. Děkuji všem za příspěvky. Jsem z toho špatná, protože vždy jsem se chovala zodpovědně opravdu to bylo jednou a přítel mi ještě říkal, že si dal pozor a navíc teď mimi mít opravdu nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.1.10 17:43

Většina laboratoří dělá odběr krve na HCG i na žádost pacientky a tuším že se platí 50,–Kč…není to žádsná vysoká částka.Věřím,že je to dlouhé čekání.Pokud je to až příští úterý,jistě bych na odběr šla,ta nejistota je vždy nepříjemná.
Ale švagrová otěhotněla přesně takto-jednou,po plese…těsně před menstruací.A 3 pozitivní testy,to už je dost.
Přesto držím palce,aby to byla jen porucha,pro ženu je vždy nepříjemné řešit těhotenství,když ho neplánovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.1.10 17:51

Lasičko, to mi ani neříkej, já zrovna platila 225 kč a co vim, tak je to všude podobný, ale v jakých laboratořích je to kolem 50 kč? V nějakých nesoukromých, co spadají pod město, kraj?
Minko, test ti udělají v jakékoliv laboratoři, řekneš, že chceš jako samoplátce. Jinak RapiClear a Best patří zrovna k těm, co nejsou moc dobré, nemám z vlastní zkušenosti, ale hodně jsem to od holek tady slyšela. Zkus mamatest nebo tu krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí