Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Chtěla bych se zeptat těch, které už mají zkušenosti s těhotenskými testy. Zkoušela jsem test Best 2, ale vyšel mi jako dvakrát neplatný, i když jsem vše dělala podle návodu. Nevím, co jsem dělala špatně
Mám zkušenosti s ovu testy, v pořádku.Mám ještě doma Mamatest, ale ten má přeci jen trochu nižší citlivost, takže nezbývá než počkat…
JAk to myslíš 2X neplatný? Jako že tam byla jen jedna čárka (to by prostě znamenalo, že těhu nejspíš nejsi a tím pádem test funguje správně)..nebo žádná čárka? (pak je test opravdu neplatný)
A Best často falešně stínuje..spoléhala bych se na ten mamatest..
Záleží, kolikátý jsi den cyklu, jestli není moc brzo, tak bych zkusila taky ten mamatest.
Právě že tam nebyla ani jednou ani jedna čárka. Pozorovala jsem jak ten test pracuje a prostě mi přišlo, že nasál vzorek, ale pak už nic…
No podle instrukcí na Best 2 brzy nebylo, na mamatest ještě brzy je. Cyklus mám nepravidelný - tak 25-27 dní, ale ovu jsem si zjistila podle testu. Tak uvidim
Ha-ni- v tom případě počkej, až půjde testovat mamatestem! Ten je stejně opravdu nejspolehlivější!!! A ten když ukáže, i když slabší, tak těhu budeš! Tak držím pěsti, ať to vyjde jak si přeješ!
Na ten Best moc kladné ohlasy nebyly nikdy!
AHoj, Best2 je šmejd, ten bych už nekupovala, jak říkají holky, určo mamatest
Teda,mě docela překvapuje,že se tak vyznáte ve značkách testů - který je šmejd a který ne..
To není narážka,jen mě to překvapuje
Já jsem si vždy koupila test,který mi v lékárně dali,značku jsem nezkoumala a vždy vyšel pravdivě ![]()
Možná je to tím,mám to štěstí,že nejsem a ani jsem nikdy nebyla Snažilka..Obě děti byly plánované,ale otěhotněla jsem brzy..
Přeju hodně štěstí ![]()
Jani- protože my jsme nedočkavé testitelky, které snad skupovaly všechny testy na trhu a testovaly několikrát denně
viď Caty?
Ahoj, já si jednou dělala Best-2 a jeden test mi vyšel neplatný stejně jako tobě. Vůbec se neobjevila ta kontrolní čárka ikdyž jsem vše dělala dle návodu. Druhý test se povedl, byl negativní(těhu jsem opravdu nebyla). Hodně lidí není s Bestem spokojena, prý dává často i falešně pozitivní výsledky. Vím že je to blbý když se chceš testovat a ten test nic neukáže, ale skus ještě vydržet a udělat ten mammatest..
best je opravdu špatný.. podle nej bych byla těhotná snad každý měsíc, dělá falešné čárky.. a nejsou to žádné stíny..
taky doporučuji jedině mamatest.
držím palce!
Já si také dělala mamatest a s ním jsem byla spokojená. Jednou mi vyšedl hned v den očekávané MS a jednou až týden po očekávané MS, tak kdyžtak vydrž ![]()
No jo, v den očekávané menstruace..
Jenže, já vlastně nevím kdy přesně ji očekávat, když mám cyklus nepravidelný.. tak teda babo raď
(bez urážky)
Hani ale pokud máš cyklus 25-27 dní tak tam žádnou nepravidelnost nevidím ![]()
Prostě testni mamatestem 28 den a uvidíš.