Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem taky neměla pozitvní test a měla jsem spoždění, ale po týdnu jsem si ho udělala znovu a byl pozitvní. Stopro ti to řeknou z krve a pokud je hladina v moči hcg ještě nízka chvíli to trvá. Držím palce at to vyjde.
Ono by brzy nebylo, podle mě 3 týdny po vynechání by ti test vyjít měl..spíš se obávám, že je to opět nedostavší se MS a tedy případ na injekci…
Ale třeba se mýlím a těhu to bude ![]()
Moc ti držím palečky, ať je to tak, jak si přeješ!
Kdyz jsem prestala brat HA, mela jsem silene dlouhe a bohuzel i anovulacni cykly… Ale tezko rict, treba to u Tebe bude jinak
Takze leda naklusat k dr. a uvidi se z krve, mozna te ceka dalsi vyvolavacka… Pak zkus vysledovat, jestli mas vubec ovulaci… Pak by byl na rade hormonalni profil… Ja mela prvni ovulaci po skonceni uzivani HA az po dvou letech (a u metriku vidis vysledek
). Ovsem my na baby zas tak nespechali… Takze jestli bys ditko radeji driv, prece jen za dr. zajdi ![]()
A treba prece jen budes tehu (nejsem vedma
)… Preju, at necekas tak dlouho jako ja a brzy se ukaze i ta druha zakleta carecka! ![]()
Zašla bych určitě k dr. Test nagativní, MS nikde, to člověk neví na čem je. Pokud sis dělala test tři týdnu po zpoždení, dvě čárky by se měli opravdu ukázat, ovšem příroda je mocná čarodějka.
Hodně štěstí.
Ahoj Sarah, taky souhlasim, ze by bylo nejlepsi jit k doktorovi, jen tak uvidis, na cem jsi.
My jsme se zacali snazit od zari, od te doby jsem ani jednou prirozene nedostala MS, sla jsem na dve injekce a ted cekam na vysledku hormonalni profilu a beru u toho Utrogestan.
Podle ultrazvuku, ale mam nejspis syndrom polycystickych vajecniku, ktery by to vysvetloval. Jaka je pricina u tebe, ci mozne tehotenstvi ti rekne jenom doktor. Ten muj mi ale rikal, ze nemam zbytecne cekat a rovnou k nemu zajit, kdyz se MS nedostavi a tehotensky test bude negativni.
Sarah.Saphi píše:
Teď mám již tři týdny zpoždění. Domácí cesty byly negativní. Dělala jsem si dva v rozmezí jendoho týdne.
A jsi si jistá, že máš zpoždění? Měříš třeba BT, nebo podle čeho to určuješ? Já měla po vysazení HA skoro 3/4 roku rozházené cykly. Některé trvaly i 50 dnů. Tím chci říct,že jsi třeba ještě ani neměla ovu, takže nemáš možná zpoždění, ale jen prodloužený cyklus.
Holky děkuju všem za reakce na můj dotaz … hned jak budu mít chvilku běžím k doktorovi. Je fakt že to ještě pořád může být rozházené po té HA. Ale fakt Vám děkuju !! ![]()
Ahoj,já jsem měla po vysazení to samé…prvně jsem asi 2 měsíce nekrvácela…šla jsem na injekci.Pak jsem měla zase zpoždění,dle testů jsem těhu nebyla…věřila jsem jim.Koupila jsem si femigard na úpravu ovu a menstruace…na vyvolávačku se mi znovu nechtělo a asi po 3 týdnech užívání jsem začala přirozeně krvácet…a následující měsíc už jsem krvácet nezačla,jsme těhu ![]()
Juuu tak to gratuluji!!!
tak snad se to podaří i nám … Začínám být maličko nervozní, nechtěla jsem na to myslet, ale narazila jsem na tyhle stránky a teď nemyslím snad na nic jiného. Ale musím takže přeju všem ať se také zadaří!! ![]()
Já bych doporučila zkusit ten femigard,jasně nemusí zabrat všem,ale .....a pak na to že chceš mimi moc nemyslet,my jsme mimiska plánovali až v budoucnu,chtěli a chceme ale nemilovali jsme se na povel.....prostě jsme si to užívali a povedlo se hned ![]()
motyl23
My se taky nemilujeme na povel. Jednou jsme si nedali pozor a pak jsme se obávali že jsem v tom. Když jsem si pak šla dělat test byla jsem nervózní, dělala jsem si první test v životě. Ale přesně si pamatuju ten pocit, chci aby tam byli dvě čárky nebo ne. Když test vyšel negativní šla jsem za přítelem a on uf to jsem si oddechl. Mě to trochu zabolelo, ale dělala jsem že jsem v klidu. Asi za dvě hodiny za mnou přišel a řekl mi že je zklamanej… to mě hrozně potěšilo. Řekla jsem mu že jsem taky zklamaná,ale bála jsem se to říct. Tak jsem si o tom promluvili a rozhodli jsme se že založíme rodinu. Takže to „snažení“ je u nás opravdu na začátku. Prostě se milujeme když máme chuť, a při tom na to opravdu nemyslím … možná až po tom si říkám jo teď by to mohlo vyjít .. ![]()
Uvidíme uvidíme .. bude mi letos pětadvacet, tak si myslím že čas na to to zkoušet ještě mám ![]()
Sarah,ím na povel,jsem to nemyslela zle…jen mě nenapadlo jiné slovo jak to vystihnout,mám pár kamarádek…které prostě nežijí ničím jiným…neřeknu když se nedaří,ale žít tím od začátku snažení…myslím tím…budume se milovat co dva dny,budu si měřit bt,a v období,ovulace se milovat často a často.....nevěřím tomu,že když je na otěhotnění žena takhle fixovaná,že si to milování užívá a je uvolněná,moc chce a proto se nedaří.....výjma žen které mají gynekologický problém.My si milování hodně užíváme a nezřídka se stane,že na sebe máme chuť i vícekrát denně.Jsme názoru až to příjde tak to příjde,ano už je mimisek na cestě.....
S reakce partnera si nic nedělej…ten můj si pořád dokola opakoval,třeba těhotná nejsi,jenže já už to věděla od chvíle kdy se to stalo.....říkala jsem,jen se uklidňuješ,taky to trošku zabolelo…a ted?Ted hladí ještě neviditelné bříško,povídá si,plánuje jak si upravíme byt,hledá všelijaké články,dává pusinky na bříško a loupe mi kupy a kupy ovoce
A vy už plánujete,takže doporučuju…začít bagrovat vitamíny,koupit si femigard nebo jít na vyvolávačku…ale dle mého názoru…vyvolávačka je opět hormon,oproti femigardu ten je jen z bylin.Přeji příjemné snaženíčku a na testu brzy //
motyl23:
Já vím žes to nemyslela špatně. Asi vás tady budu muset opustit, abych na to tak nemyslela. Poslední tři dny nedělám nic jiného, ale na druhou stranu jsem teď jela k rodičům na návštěvu, takže se ani s přítelem teď něvidíme. Už se na něj ale moc těším ..
Úplně vidím jak je ten tvůj teď poblázněnenej .. živě si dokážu představit toho svého
!!
A máš pravdu s tou vyvolávačkou, ale teď to asi ještě podstoupim a pak se asi opravdu dám na bylinky .. a vitamínky. Hlavně můj přitel má cukrovku, takže on možná bude problémek i tady. No uvidíme zítra půjdu nejspíš k DR, snad mi to vyjde a promluvím s ním o tom. Moc Vám to přeju!!! ![]()
Nějak mě napadlo se nejdřív zeptat tady Vás než poběžím k doktorovi.Ale stejně poběžím …
Už půl roku neberu HA, v říjnu jsem musela k doktorovi, protože jsem to nedostala. Těhotná jsem nebyla. Po injekci jsem to dostala a další měsíc tedy v listopadu jsem normálně menstruovala. Teď mám již tři týdny zpoždění. Domácí cesty byly negativní. Dělala jsem si dva v rozmezí jendoho týdne. Těhotná tedy asi nejsem nebo je možné že ano .. nemáte někdo podobnou zkušenost?? Miminko si s přítelem moc přejeme. Ale asi je ještě brzy ..