těhotná nebo ne?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
11.1.10 13:16

těhotná nebo ne?

ahoj…
mám pouze dotaz ohledně těhotenských testů - dělala jsem si už 3× …jsou tam obě // ale ta druhá v testovací zoně je slabá a i skoro špatně vidět k doktorovi jdeme s manželem až příští pondělí…co myslíte…popř. jak jste to měli vy?
díky předem moc za odpověd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
11.1.10 13:17

foták

ani ta nepatrná čárka není vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
11.1.10 13:19

Pokud tam ta druhá čárka je,nazáleží na její síle,tak jsi těhotná.Já jsem ji ze začátku neměla vůbec a pak hodně slabou..Zkus zopakovat test za pár dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.1.10 13:21

Já měla taky hodně slabou a byla jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
11.1.10 13:22

Já jsem měla hodněkrát slaboučkou a těhu jsem nebyla…

Každopádně radím koupit mamatest, ten mi ukázal opravdu nepatrnou čárečku a to jsem těhu BYLA!!! Předtím jsem jím netestovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.1.10 13:27

moc děkuju…moc se modlím aby to vyšlo…vyzkouším test za pár dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
11.1.10 13:35

Ona by možná byla trochu vidět, kdybys neměla tak příšerný foťák. Každopádně ostřím, co to dá a náznak bych viděla.
Mamatesty jsou prý dobré, tak ozkoušej třeba zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.1.10 13:40

no za kvalitu se víceméně omlouvám ale nic jiného než mobil tu bohužel není.. :-) vyzkouším tedy test zítra ráno a dám vědět jak se to vyvíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
11.1.10 13:40

Já myslím, že je to jasné - jsi těhu :palec: :potlesk:
Já si první dělala mamatest a tam ta čárka byla slabá. Druhý den jsem vyzkoušela od nějaké neznáme značky a čárku jsem skoro neviděla. Každý den jsem si pak dělala test ( mamatest ) a čárka sílila. Zkus za dva dny a uvidíš, že už ta čárka bude mnohem jasnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
11.1.10 13:43

Tady pro ukázku, jak jsem měla slaboučkou čárku a těhu jsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.1.10 13:44

Marti - já měla taky tenoučkou a těhu jsem byla. Zkus ten mamatest, je dobrej a ráno. Nebo počkej pár dní a budeš mít jistotu (já vím, člověk chce mít jasnej výsledek hned, co? )Ale každý den bude na testu znát :wink: , uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.1.10 14:13

opravdu moc děkuju…zkusím ten mamatest - ten mají pouze v lékarně že že? a jo už už bych docela chtěla vědět na čem jsem. :mrgreen: ..ale jinak děkuji moc za rady… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
11.1.10 14:18

GS Mamatest mají pouze v lékarně, stojí okolo 30 - 40 Kč a jsou tam dva kusy :wink:
Já myslím, že to je jasné těhotenství. Taky jsem slyšela různé názory, že to nemusí být ještě těhotenství, když máš pozitivní test, ale fakt netuším, co jiného by asi těhotenský test mohl ukazovat :roll:
Každopádně nám dej vědět :wink:
Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
11.1.10 15:20

myšánku, třeba cysta může způsobovat slabě pozitivní test :wink:
Každopádně Marti držím palce ať čárka hezky sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
11.1.10 15:25

Meredit,cysta NEMUŽE způsobit ani slabě pozitivní test.Řekl mi to doktor.Měla jsem při druhém těhu cystu tak velkou,že mi hrozila laparoskopická operace..Je to sice na testu napsáno,ale firma se tím chrání,aby ji někdo nežaloval v případě falešných výsledků!!

Cysta sama o sobě žádné hCG nevylučuje!!

Slabě pozitivní test může být jen v případě,že se oplodněné vajíčko rozloží a dojde vlastně k potratu dřív,než ženě potvrdí těhotenství lékař..MS se v tomto případě o pár dní zpozdí.To se stává docela často.Ale cysta nemůže způsobit pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí