Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,chtěla jsem se zeptat.S přítelem se snažíme o miminko už dělší dobu.Včera jsem si udělal TT a ukázala se mi tam jedna / a druhá taky ale byla o něco slabší.Ten test jsem si dělala až večer.Moje menstruace je hodně nepravidelná,takže to mám pokaždý jinak.K doktorce jdu až 21.1.Strašně mě bolí prsa.Co si o tom myslíte?Máme se radovat?
nevím,já měla druhou taky slabší a vyšlo to,ale test jsem si opakovala asi 3× než jsem tomu uvěřila,moc Ti přeji,aby vám to vyšlo,držíme palce
Já měla druhou slabou u obou dětí a docela trvalo než zesílila. Zkus zopakovat z raní moče a uvidíš. Držím pěstičky.
ahojda,
já jsem měla druhou čárku dokonce až po limitu a šíleně slaboučkou.
Jaký test jsi si dělala. Vím, že rapid clear může občas ukázát falešně pozitvní test, jestli jsi si ale děla mamatest, tak bych řekla, že ti můžu pomalinku gratulovat ![]()
Dej pak vědět, jak to dopadlo
Dělala jsem si IntiMed.Pošlu ti fotku ale na tý to jde vidět ještě hůř:)
Já myslím, že se můžeš radovat.
Přeji samé dobré zprávy a pohodové těhu.
Já měla na začátku také slabou čárku.
Je to focený bez blesku.Ve skutečnosti je to o něco víc vidět.
Atanerko, myslím,že můžeme gratulovat
,jsi na tom stejně jako já - dávala jsem podobný dotaz před pár dni,mrkni na to ![]()
Milá Atanerko,
já osobně si myslím, že spíš těhotná jsi, já měla taky druhou čárku slabou, která postupně zesilovala, ale nějak jsem se k tomu neupínala abych pak nebyla zklamaná, nicméně jsem si ty testy také dělala víckrát. A dnes už je jedno jestli si ten test děláš ráno nebo večer, protože pak už tu druhou čárku máš stejně silnou, jen to chce čas. ![]()
Tak držím palce, ale myslím že můžu rovnou i gratulovat.
![]()
myslím, že ti můžeme gratulovat! jsi jasně těhotná! a neboj druhá čárka bude jen sílit!!!
mrkni na moje testíky.. nejdřív nebyla ani vidět…
a je z toho ten raubíř, který se mi mění na obrázkách v podpisu!
![]()
Atanerko: Jestli máš čárku víc vidět v reálu, tak je pořádná, páč já tu čárku na fotce vidím úplně jasně
Gratulka ![]()
Ahojky! jsme miminko plánovali a na prvním testu byla druhá čárka opravdu docela slabá, ale byla tam. Stalo se mi to u obou dětí, takže pevně věřím že vám to vyšlo!!! ![]()