// - druhá čárka o něco slabší.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15584
25.1.10 12:42

Deni a potvrdila ti doktorka, že to mohlo být tím tělískem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.1.10 19:59

ahojky dneska jsem si dělala ráno a večer test úkázala se / a za chvilku druhá o něco slabší ale mám už dva dny bolesti v podbřišku jak kdych měla dostat menstruaci a docela mě to znepokojuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
25.1.10 20:09

Petru ty bolesti jsou hodne caste v tehu. Ja to mela taky. Vubec se tim neznepokojuj a ja pomalicku zacinam gratulovat. :kytka:
Kolik dni jsi po vynechani MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.1.10 20:11

právě že jen dva dny ovulaci jsem měla 10.ledna a to jsme to zkoušeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
26.1.10 10:31

Petrusaku, máme téměř stejný cyklus. :lol: Já mám dnes zpoždění 4 dny, ale už před 3 dny jsem měla // a obě byly silné. Ale je to určitě individuální. Gratuluji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
26.1.10 16:54

Petru, jestli 10. ledna byla ovulace a tak to by už zítra ráno na testu mohlo být něco vidět. Tak dej vědět, jak to vypadá. Ta menstruační bolest je fakt normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
26.1.10 18:14

ono už bylo vidět něco včera další si udělám v pátek a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
26.1.10 19:05

nepotvrdila mi to doktor. Ani jsem tam nešla :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
29.1.10 12:48

Ahoj holky tak jsem si dělala dneska test a objevila se mi tam druhá čárka tak nejspíš sem stále mám bolesti břicha, teplotu a teď mě začala bolet kostrč a nevolnost je to hrozný v tejndu si zajdu k doktorce a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.12 09:55

ahojte, robila som si test pred dvomi dnami a mala som slabu čiarku, teraz som si ho robila znovu a zasa je tam slaba čiarka, tak teraz neviem, ked ani po dvoch dnoch nestmavla :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elianka
8.6.12 16:37

Ahoj holky,
já jsem byla na IUI(umělý oplození - inseminace) a hned dva dny na to, jsem omdlela a od té doby mi je strašně zle, pořád musím ležet v posteli, bolí mě podbřišek a v oblasti vaječníků. Udělala jsem si test 6 den po oplození a hned to ukázalo hodně slabou druhou čárku. Pak jsem test zopakovala ob den, a ta čárka už je silnější. Menstruaci jako takovou nemám vůbec (bez hormonů). Nevíte jestli se na krev musím objednávat, nebo stačí přijít? Nevíte jestli nebude vadit že přijdu 11 den po oplození, anebo musím až od 14 dne? Děkuji moc za radu.

• Citovat
  • Upravit
renik1986
10.6.12 13:06

Ahoj holky, myslíte, že se pomalinku potichounku můžu začít radovat? :) poslední dva testy jsou dělány odpoledne, možná byla moč už koncentrovanější. Čárky se mi zdají ale zřetelné a růžové, tak snad… :) moc bych si to přála! :srdce: Zpoždění mám cca dva - tři dny a bolí mě v podbřišku a o prsou ani nemluvím! :-)

• Citovat
  • Upravit
537
12.6.12 22:08
@renik1986 píše:
Ahoj holky, myslíte, že se pomalinku potichounku můžu začít radovat? :) poslední dva testy jsou dělány odpoledne, možná byla moč už koncentrovanější. Čárky se mi zdají ale zřetelné a růžové, tak snad… :) moc bych si to přála! :srdce: Zpoždění mám cca dva - tři dny a bolí mě v podbřišku a o prsou ani nemluvím! :-)

Já myslím, že můžeš :pankac: taky jsem měla takové duchy :dance: a mám doma skoro dvouletáka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renik1986
15.6.12 07:48

Ahoj holky, tak jsme vcera meli odletet na dovcu, ale rano jsem zacala spinit - krvacet, jeli jsme k doktorce - podezreni na mimodelozni, to se odpoledne snad vyvratilo, ale krvacet jsem neprestala - je to snad jeste horsi, tudiz zrejme samovolny potrat! :-( je mi hrozne, ale asi to tak priroda zkratka chtela! :-( Dovolena stornovana, tehotenstvi uz asi pryc, ach jo! Musime myslet pozitivne, ale boli to…

• Citovat
  • Upravit
renik1986
15.6.12 08:19

Pregnyl jsem nemela, nebrala jsem zadne leky. Testy byly pozitivni, ale nijak extra nesilily, tim, ze nemam pravidelny cyklus, tak jsem tomu nedavala takovy duraz! Rikala jsem si, ze jsem mohla klidne otehotnet i pozdeji, nez jsem si myslela. Boli to, vim, ze se pres to musim prenest, treba je ted dobre „pohnojino“ a podari se treba hned priste! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex