// - druhá čárka o něco slabší.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
537
14.1.10 00:15

K doktorce jdu až 21.1.tak snad tomu začnu víc věřit až to potvrdí ona :-) .Jediný co mi je že mě strašně bolí prsa a bradavky.Jinak žádná změna proto si to asi nějak nedokážu připustit :-) Ale samozřejmě mám radost :dance: .A partner snad ještě větší :srdce: .Akorát to kouření nějak nezvládám :-( Ale snažím se to omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.1.10 00:31

Moc gratuluji,přeji krásné těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
14.1.10 19:14

Atanerko, neboj ono si na to hodně rychle zvykneš :wink:
A s tím kouřením teda moc se přimlouvám za toho mrňouse abys přestala hned a úplně. To je přece tak obrovská motivace, že to musíš překonat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
14.1.10 19:40

Ahoj, já jsem našla 9.1. taky hodně slabou čárku, pak 11.1. byla silnější a dnes už to mám potvrzené od dr. Já jsem kouřila 5 - 6 cigaret denně..a ve chvíli, kdy jsem měla první příznak jsem to prostě vyhodila!!! A už do pusy nedala a nedám!!! Je to obrovská motivace, nad kterou není a zvládám to, ale jak říkám, nebyla jsem moc vášnivý kuřák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.1.10 19:43

i když je druhá čárka slabší tak gratuluji jistě jsi v tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
15.1.10 13:13

PROSÍM O RADU

Holky, co tomu říkáte? Máte někdo podobnou zkušenost? Toto jsou testy v rozmezí 9 dnů. Druhá čárka je pořád slabá, včera byl test dokonce negativní a dnes ráno opět pozitivní. 20.listopadu jsem si nechala vytáhnout na gynekologii tělísko a od té doby čekám na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
15.1.10 14:45

NO já bych si asi ještě udělala test v neděli test z ranní moči a pokud by čárka byla pořád stejně slabounká, tak bych volala dr ať mě vezme hned v pondělí. Tam ti udělá utz, měl by vzít krev a budeš mít jasno.
A máš nějaké příznaky těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.10 14:58

já myslím že těhotná jsi..
někdy, dost často trvá, než se testovací čárka vybarví..
neřešila byc její sílu, důležité je, že tam prostě je :)
Gratuluju. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
429
17.1.10 20:44

řekla bych, že žádné příznaky nemám. Ale neměla jsem ani u prvního těhu. Test jsem si dnes zopakovala znovu a čárka je stále stejná. Test nejdříve jasně negativní a asi po 1,5-2 minutách se začne tvořit slabounce druhá čárka. K Dr. letím hned ráno a jsem móóóc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
17.1.10 20:48

:dance: :dance: :dance:
byla bych moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
18.1.10 11:23

tak jsem k Dr. ani nešla. Začala jsem lehce krvácet. Zřejmě za to může to tělísko, které jsem si nechala vyndat. Asi to trvá, než se cyklus spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
21.1.10 19:32

Tak poslušně hlásím,že jsem dnes byla u doktorky a jsem v pátém týdnu těhu :dance: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
21.1.10 21:07

No nádhera :lol: Mám moc velkou radost a přeju krásné těhotěnství, ať se vám všechno daří :kytka: :kytka: :kytka:
A prosím prskni mi sem jednoho těhu bacila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.1.10 12:36

Holky, chápu dobře, že druhá čárka na testu se každým dnem ukazuje rychleji a tmavší, tím že stoupá HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
25.1.10 12:42

Beruso, nemusí to být každý den, ale řekněme ob den by měla sílit a vyskakovat rychleji.
Mne se třeba 3 dny po vynechání MS objevil duch a asi až po pěti hodinách. Druhý den duch po hodině,
za pár dní už to bylo v limitu a postupně sílilo. Každý má tu rychlost jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí