Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
K doktorce jdu až 21.1.tak snad tomu začnu víc věřit až to potvrdí ona
.Jediný co mi je že mě strašně bolí prsa a bradavky.Jinak žádná změna proto si to asi nějak nedokážu připustit
Ale samozřejmě mám radost
.A partner snad ještě větší
.Akorát to kouření nějak nezvládám
Ale snažím se to omezit.
Atanerko, neboj ono si na to hodně rychle zvykneš ![]()
A s tím kouřením teda moc se přimlouvám za toho mrňouse abys přestala hned a úplně. To je přece tak obrovská motivace, že to musíš překonat ![]()
Ahoj, já jsem našla 9.1. taky hodně slabou čárku, pak 11.1. byla silnější a dnes už to mám potvrzené od dr. Já jsem kouřila 5 - 6 cigaret denně..a ve chvíli, kdy jsem měla první příznak jsem to prostě vyhodila!!! A už do pusy nedala a nedám!!! Je to obrovská motivace, nad kterou není a zvládám to, ale jak říkám, nebyla jsem moc vášnivý kuřák…
Holky, co tomu říkáte? Máte někdo podobnou zkušenost? Toto jsou testy v rozmezí 9 dnů. Druhá čárka je pořád slabá, včera byl test dokonce negativní a dnes ráno opět pozitivní. 20.listopadu jsem si nechala vytáhnout na gynekologii tělísko a od té doby čekám na MS.
NO já bych si asi ještě udělala test v neděli test z ranní moči a pokud by čárka byla pořád stejně slabounká, tak bych volala dr ať mě vezme hned v pondělí. Tam ti udělá utz, měl by vzít krev a budeš mít jasno.
A máš nějaké příznaky těhu?
já myslím že těhotná jsi..
někdy, dost často trvá, než se testovací čárka vybarví..
neřešila byc její sílu, důležité je, že tam prostě je ![]()
Gratuluju. ![]()
řekla bych, že žádné příznaky nemám. Ale neměla jsem ani u prvního těhu. Test jsem si dnes zopakovala znovu a čárka je stále stejná. Test nejdříve jasně negativní a asi po 1,5-2 minutách se začne tvořit slabounce druhá čárka. K Dr. letím hned ráno a jsem móóóc zvědavá.
tak jsem k Dr. ani nešla. Začala jsem lehce krvácet. Zřejmě za to může to tělísko, které jsem si nechala vyndat. Asi to trvá, než se cyklus spraví.
Tak poslušně hlásím,že jsem dnes byla u doktorky a jsem v pátém týdnu těhu
![]()
No nádhera
Mám moc velkou radost a přeju krásné těhotěnství, ať se vám všechno daří
![]()
A prosím prskni mi sem jednoho těhu bacila ![]()
Holky, chápu dobře, že druhá čárka na testu se každým dnem ukazuje rychleji a tmavší, tím že stoupá HCG?
Beruso, nemusí to být každý den, ale řekněme ob den by měla sílit a vyskakovat rychleji.
Mne se třeba 3 dny po vynechání MS objevil duch a asi až po pěti hodinách. Druhý den duch po hodině,
za pár dní už to bylo v limitu a postupně sílilo. Každý má tu rychlost jinou.