Nemáte zkušenosti s děláním těh. testů v průběhu těhotenství?

3
7.1.10 12:03

Těhotenský test

Ahojte holky,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s děláním těhotenských testů v průběhu těhotenství. Jsem v 7+6 a dnes jsem si dělala TT a druhá čárka je docela dost slabá. Myslíte, že to něco znamená. Jiné obtíže nemám akorát únava a nevolnost pomalu mizí. Mám docela strach o mimi, je to moje první. Děkuji za rady. Mějte se. Hana :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
7.1.10 12:07

skus si udelat jinou značku testu a jinak ti doporučím návštevu u dr..a pokud možno beži když nejsi objednaná , v tomto týdnu už je videt i srdíčko, tak te třeba uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
7.1.10 12:10

Tak s tím mám teď hodně čerstvou zkušenost, vyšlo mi to stejně v 7+5 a byla jsem z toho celý den vynervená, byla jsem si jistá, že mimi není ok. Dělala jsem stejnou značku, jako i předtím, čárka vylezla hned, ale o poznání slabší. Druhý den jsem šla naštěstí na kontrolu a všechno bylo v pořádku, srdíčko tlouklo, tak doufám, že bude i pří příští kontrole. Tak se zbytečně nestresuj jak já, ale na kontrolu si stejně dojdi. Doktorka mi teda neřekla, jestli to může nebo nemusí něco znamenat, ani už jsem se pak neptala. Držím palce, ať je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.10 13:03

Moc Vám děkuju holky, byla jsem na UTZ v pondělí a srdíčko bylo, ale mám strach ze zamlklýho těhotenství. Asi se moc sleduju. Krev mi doktorka ještě nebrala i když jsem v 7+6. Tak nevím. Každopádně děkuju, jsem krapet klidnější. Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
7.1.10 13:05

Já jsem četla,že hodnota hCG prudce stoupá v prvních dnech po oplodnění,dosahuje vrcholné hranice kolem 8. - 10.týdne a pak už pozvolna klesá.Je to tím,že se placenta a přebírá funkci žlutého tělíska,které zaniká.To doposud hCG tvořilo.

Kolem 20.týdne už může být těhotenský test negativní.Je to opravdu jen pro určování ranného těhotenství,potom už ne..

Já jsem si dělala testy pár dní po vynechání MS,když bylo těhu potvrzeno lékařem,už jsem s tím neexperimentovala.

Myslím,že je vše v pořádku.Nezáleží na síle druhé čárky,ale na její přítomnosti.A i kdyby něco v pořádku nebylo,stejně v tomto stádiu není mnoho možností,jak tomu zabránit.Promiň,ale je to tak.Buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
7.1.10 15:44

Holky, přesně jak píše Jana. Myslím, že nemá smysl teď dělat těhotenské testy. Hodnota HCG začíná v určitou dobu klesat a pokud už jste viděly na utz srdíčko, tak už testy neřešte. Všechno je určitě v pořádku. :kytka: Že je problém bys poznala podle toho, že začneš špinit, a ani to ještě nemusí stopro znamenat, že je něco v nepořádku. Počkejte v klidu do další kontroly a zkuste se nenervovat, to nedělá mimču dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.10 16:17

1

Příspěvek upraven 12.11.14 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
8.1.10 16:40

než sem otěhotněla dělala sem si snad tisíc testu jak moc sem si to přála.ale a když sem opravdu těhotná byla cítila sem to sama ale horlivě sem si test dála den kdy sem to měla dostat a pozitivní. a těhotná sem fakt byla takže možný to je že si těhotná.záleží kdy došlo k oplodnění.je to vidět po 10 až 14dnech od oplodneni.nevím zda sem pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
11.1.10 13:00

Ahoj, já bych spíš věřila tomu Mamatestu. Když jsem byla těhototná, tak mi to Mamatest spolehlivě ukazoval každý den, kdežto jiné značky mnohdy mnohem citlivější ne. A podle krve jsem skutečně těhotná byla. Zkus dnes sehnat znovu mamatest a zkus ho zítra ráno z ranní moči. Myslím, že tu je velká šance.
Budu držet pálečky a dej vědět, jak to vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.1.10 10:40

Sebastiana tak co jak to dopadlo s těma testíkama bude mimi?už něcö víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí