Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

irry
4.1.10 10:34

?

Ahoj holky,tak jsem dnes byla u doktorky na kontrole.mam byt ve 4-5 tydnu tehotenstvi.a zase pres ultrazvuk nic nevidela:( ani prej vacek..:( tak jsem sla na krev a zitra mam zavolat…snad bude vsechno v poradku.nebo jak ste to meli vy? taky bylo neco videt treba az dyl?dekuju za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
4.1.10 10:41

Můj gynekolog si na první prohlídku zve až tak kolem 8.tt, protože dřív tam není nic (nebo nicmoc) vidět. Jednak záleží na přesném určení stáří těhotenství, na kvalitě ultrazvuku a taky na tom, že dokud neuvidíš bijící srdíčko, stejně budeš netrpělivá. A možná i pak, až to srdíčko uvidíš (jako já.. :) ). Přeju hodně štěstí, ať se zítra dozvíš jen samé dobré zprávy a snaž se být hlavně v klidu (i když sama vím, že to moc nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.1.10 11:09

Ahojky, já si myslím, že ty domácí testíky i když již za pár korunek jsou opravdu spolehlivý. U mě to bylo vždy tak tři těhotenství vždy odhalil testík. K dr. jsem šla, vždy 6 tt. a už to bylo vidět tak si myslím, že jsi ještě týden měla vydržet. Ale podle krve se to pozná taky dobře, takže To vydrž do zítřka a nenervuj se. Ahoj a přeji pohodové těhu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.1.10 11:29

IRRY,hlavně se nestresuj,já na tom byla stejně na testíku // a na prvním UTZ nic,až na dalším se mimi objevilo…ještě počkej do příštího vyšetření..držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.1.10 11:49

Irry, přesně, mně doktor řekl, že až najdu na testu //, ať počkám ještě 2 týdny a pak teprve přijdu :) Takže klid a moc držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
4.1.10 12:28

Ahoj, taky jsem byla tak těhotná jako ty. Z krve taky zvýšené HCG no jenže jsem měla bolesti, takže měli podezření na mimoděložní, ale nebylo nikde nic vidět, říkali, že jsem 4-5 týden. Pak mě to chytlo tak, že mě odvezli do nemocnice no a tam mi udělali lapadoskopii nebo tak nějak se to jmenuje :lol: , no a nenašli nikde nic a za týden na UZ našli váček. Takže faakt ten týden dva ještě vydrž!!!! Jinak mám už teď moje 6 měsíční mimoděložní těhotenství :-) doma.....takže držím pěsti aby to bylo co nevidět vidět :hug: přeju pohodové těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
4.1.10 12:41

irry- to bude v porádku, to by musela mit tvoje dr. joo dobrej ultrazvuk, ab neco videla. Moje by se v 4-5 ani neobtezovala to zapinat :-) je fakt brzo. mne si vzdycky zve nejdříve 6+5, a to jeste jenom proto, že třeba pak nekolik dnu nemuže. Jinak mne zve prvně na utz tak 7+

hezký den

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
4.1.10 12:54

Můj gynekolog taky zdravé pacientky zve až kolem 8tt.
Dřív to nemá cenu..Záleží na kvalitě ultrazvuku,nejde vidět skoro nic..

Nicméně,já jsem šla hned pár dní po vynechání MS a těhotenství poznal.Šla jsem tam brzy,mám proto zdravotní důvody a shodou okolností jsem před otěhotněním s Emičkou měla cystu..

Neboj,věř,že to bude dobré!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LT
1
25.8.11 11:42

Já mám podobný problém. TT pozitivní asi v 5ti případech, ale čárka vždy hodně slabá. nyní má 14 dní zpoždění menstruace a dle Dr. bych měla být v 5tt. V pondělí mi řekl, že sliznice roste což je dobré znamení, dnes po třech dnech kontrola kvůli špinění a na UTZ nic neviděl a prý to vypadá, že těhu nejsem. Odebral krev na hcg a čekám na výsledky. Už mi z toho jde hlava kolem :nevim: navíc mám fyzickz náročnou práci a musela jsem to už oznámit, tak se mi teď nechce vzsvětlovat, že to nevyšlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kašlunato
25.8.11 23:08

Ahoj,
já jsem na tom byla podobně - ve čtvrtém týdnu ještě nebylo na ultrazvuku nic vidět. A navíc jsem měla i negativní těhotenský test, takže jsem si myslela, že ani nejsem těhotná a jen mi podivně dlouho mešká menstruace. O týden později nejen že vyšel pozitivní těhotenský test (a to tak že se okamžitě oběvila tlustice jak blázen ještě dříve než kontrolní čárka), ale i gestační váček už byl na ultrazvuku krásně vidět.

• Citovat
  • Upravit
luci88
7.12.11 06:03

Těhotná?

Ahojky, opravdu Ti taky vycházel negativní test do 4. týdnu? Tak já mám podobný problém. Jsem asi tak 26 dní po ovulaci, kdy jsem měla pocit, že došlo k oplodnění. Samozřejmě mám všechny těhotenské příznaky-citlivá prsa (hrozně), bolesti v podbřišku, zvýšenou teplotu atd..Včera jsem byla u doktorky,ale na UTZ neviděla prý ani gestační váček,jen mám prý hodně překrvenou sliznici. Prý se tam může za čtyři,pět dní váček ještě utvořit.Jenže test z moči mi u ní vyšel negativní.Doma jsem si ho potom jen tak pro srandu udělala (Best2-citlivost 20) a vyšla mi tam po 10min slabá čárka!!Ale je dobře vidět.Tak jsem si test pro jistotu schovala,ale manželovi jsem nic neřekla.Myslíš,že i přesto bych přeci jen mohla být těhotná? Jen upozornuji,že menstruaci mám šíleně nepravidelnou (jednou po 26,pak po 40),takže podle toho usuzovat nemůžu.Předem děkuju za odpověd,krásný den :)

• Citovat
  • Upravit
105
7.3.12 18:04
ahoj v lednu jsi tady psala prispevek ohledne ultrazvuku…v kolikatem tydnu u tebe dr neco videla?? :think: mam to same ale verim ze pristi tyden v pondeli uz alespon ten maly vacek odhalime :( to cekani me ubiji :( miminko je po dvou letech od potratu vymodlene
irry píše:
Ahoj holky,tak jsem dnes byla u doktorky na kontrole.mam byt ve 4-5 tydnu tehotenstvi.a zase pres ultrazvuk nic nevidela:( ani prej vacek..:( tak jsem sla na krev a zitra mam zavolat…snad bude vsechno v poradku.nebo jak ste to meli vy? taky bylo neco videt treba az dyl?dekuju za odpovedi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.3.12 06:04

Ahojky Lepepr, určitě se snaž být v klidu a nijak se nestresuj! Váček se určitě může ještě objevit-ve 4. nebo 5. týdnu skutečně nemusí být vůbec nic vidět! Když to tak bylo u mě ( i když já jsem nevěděla, v jakém týdnu bych mohla být), tak mi doktorka řekla, že se počká týden a pak se mrkne znovu. A to už by pak samozřejmě něco být vidět mělo. Jinak testíky mně vycházely pozitivní, ale pak začala čárka slábnout.. :( Na to ale nemysli!!Vše může být ještě naprosto normální,každé tělo je jiné, tak mysli pozitivně a bude to dobré. Držím moc palečky!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.3.12 10:33

těhotenství

ahojky.holky.tak.tomu.by.jste.asi.nikdy.nevěřily.co.se.mi.stalo.byla.jsem.na.gyndě.včera.na.testu.je.slabá.čárka.tak.jsem.si.zašla.na.gyndu.doktor.mi.dal.domů.obrázky.UT.tak.jsem.šla.domů.jelikož.mame.planovane..ivfa.chteli.bychom.v.nema.dal.pokracovat.doma.koukam.na.ten.obrazek.a.vidm.hlavu.nohy.žebra.tak.si.říkám.se.mi.to.snad.jen.zdá.nebo.jsem.už.úplně.tak.pitomá?tak.jsem.zašla.k.jinýmu.doktorovi.se.na.to.zeptata.vysledek.holky?mam.tam.hlavu.ale.ne.jednu.ale.dvě.to.mi.teda.řekněte.jaktože.to.ten.dotor.neviděl.to.je.první.věca.druhá.věc.je.že.se.mají.jako.docela.čile.k.světu.jsem.už.totiž.skoro.dvacátý.týden.jo.a.jestě.jsem.chtěla.podotknout.že.jsem.celých.5-měsíců.menstruovala.sice.vždy.jeden.nebo.dva.dny.ale.menstruovala.to.je.teda.mazec.což?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
13.3.12 15:02

Lepepr, tak jak jsi dopadla na utz? Držím moc pelčky, prošla jsem si tím samým, takže vím, jaký je to pocit nejistoty. Doufám, že vše dopadlo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí