Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Laskoneckaa
14.4.12 16:36

Ahoj,ja mam divny pocit ze jsem tehotna,mela jsem MS jen jeden den pak lehke spineni,pak jsem zvracela,mam teplotu 36-37,2 ,boli mne hlava atd,byla jsem u doktorky t delala utz a nic nevidela,brala mi i krev a taky nic.Sla jsem asi taktreti tyden.Je to moc brzo?Mam jeste cekat?Dekuji vsem ,jsem zmatena

• Citovat
  • Upravit
42775
14.4.12 18:23

Laskoneckaa mě brala doktorka krev na hcg 4 týdny po otěhotnění a i když těhu nedopadlo dobře, tak podle HCG jsem byla a nebo jsem těhu. Stále se neví jestli to neni mimoděložní. Více mi řeknou v pondělí v nemocnice…
Podle mě by se v tihle dobu už hcg z krve ukázalo.
Nemůžeš mít nějakou virózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.4.12 18:39

Ahoj Holky, nevíte, kdy se ukazuje na utz žloutkový váček? Já byla v 5+1 a mám pocit, že tam byl jen gestační. Doktor mi k tomu skoro nic nerekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.4.12 20:59

Laskoneckaa

Taky myslím,že ve 3.týdnu už by se hcg v krvi projevilo. Ginuš má pravdu v tom,jestli nemůžeš mít nějakou virozu, nebo nejseš prostě jen nastydlá? Já mám třeba zvýšenou teplotu i před menstruací,takže ono to opravdu může být cokoliv.
Zbytečně se ale kvůli tomu nestresuj. Dyžtak si pak zajdi třeba za 14 dní na krev znovu,když to nedostaneš a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
14.4.12 21:02

Ginuš

Tak to mě moc mrzí…Mě potkalo skoro to samé. Podle odběru krve jsem měla hcg přes 600, což by odpovídalo tak 5.týdnu. Na utz ale stále v děloze nebylo nic vidět.Tak mi vzali hcg znovu a to už kleslo na 499..Hned ten den jsem šla na revizi,protože měli taky strach z mimoděložního :,(
Doteď vlastně nevím,jestli to tedy bylo v děloze,nebo mimo,ale prý se to pak pravděpodobně někde v těle samo vstřebalo.
Tak držím moc palečky, ať to všechno zvládneš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
15.4.12 14:54
@heli111 píše:
Ahoj Holky, nevíte, kdy se ukazuje na utz žloutkový váček? Já byla v 5+1 a mám pocit, že tam byl jen gestační. Doktor mi k tomu skoro nic nerekl.

ahojky, já byla 4+5tt na utz a byl tam gestační váček, o týden později jsem byla 5+5tt a to už tam byl i krásný žloutkový a plod měl myslim 3-4mm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.4.12 20:25

luci88 :-)

Ahojky tak podavat zpravy ja to s nama vypada dneska mame 11+6 a mminku se dari takze jsem se vazne po trech letech dockala :-) prikladam foto medvidka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.4.12 20:26
@Lepepr píše:
Ahojky tak podavat zpravy ja to s nama vypada dneska mame 11+6 a mminku se dari takze jsem se vazne po trech letech dockala :-) prikladam foto medvidka :-)

promin me nejak vynechava na notasu klavesnice :( takze jsem to napsala jako retardovana :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 20:29

Můj prcek byl vidět na ultrazvuku až v 6.týdnu - věděla sem, že sem těhotná (vyšel test, boleli prsa, únava), každý týden mě brala na ultrazvuk a nic nic nic, až v 6.tt, takže ještě není pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
19.4.12 20:54

Lepepr

To je úžasná zprávička!!!!Jsem moc ráda,že se vám oběma daří ;) Po těch třech letech si to určitě zasloužíš,tak teď už si to jen užívej a těš se na mimíska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdkjsahdsdjksahd
26.4.12 09:06

otěhotnění

Ahoj,
mám problém…jsem příteli byla nevěrná a jsem těhotná a nevím s kým :-(
17.1. jsem měla mentruaci
28.1 a 31.1. (ovulace) jsem spala s milencem
10.2. jsem dostala menstruaci i když měla přijít 14.2. nedokážu říct jak silná byla,protože ji mám vždycky tak 3 dny a nijak zvlášt silnou.
23.2. a 25.2. (ovulace) jsem spala s přítelem
10.3 (odpo) a 11.3 (ráno) jsem si dělala těhotenské testy citlivější co to urří už po 5 dnech od opodnění a byli negativní
21.3. jsem šla k obvodačce,že mi není dobře a ta mi z moči řekla,že jsem těhotná
22.3. jsem byla na gyndě a tam mi řekl,že mám jen váček a že jsem v 5týdnu.ten den jsem byla na odběru krve kvůli HCG a měla jsem 10 392Uml/ml.
29.3. mi gynekolog řekl,že jsem v 6+5 a že vidí srdíčko.
20.4. mi na gyndě spočítali 9+3 délka plodu 27mm
jě nějaká možnost,že bych mohla být těhotná z ledna?někde píšou že testy by to měli odhalit do 3 týdnů,někomu to neukáže ani v 6 týdnu..doktorka mi říkala,že kdyby jsem byla těhotná už z toho ledna,že mám HCG tak 200 000…tak já nevím,potřebuju poradit protože moje psychika to už moc nezvádá,nevím s kým se mám poradit :-(

• Citovat
  • Upravit
26.4.12 10:37

Zkus to probrat s gynekologem, prý jde těhotenství i dopočítat na den podle nevímčeho… (standartně to beru od poslední menstruace). Tak jim řekni, že to vědět musíš a snad poraděj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
26.4.12 10:49

já myslím, že kdyby to bylo s milencem, tak už to ten test 11.3. zaregistruje ;).
Navíc ani týdnama to nijak nesedí, to by ta spermie musela mít sakra výdrž, že by tak dlouho čekala na oplodnění, čehož určitě schopná není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jfuddudfuxj
26.4.12 16:03

Fakt mam strach…ja nevim jestli je nejaka miznost kdyz jsem byla prvne na te gynde toho 22.3 a rikal ze vidi jen vacek a rika jste v 5.tydnu a 3 tydny od poceti,ze bych byla z toho ledna o 3 tydny dal tak bych musela mit aspon srdicko.dyt za 3 tydny se toho stane strasne moc.a pak me jeste nedodava klidu ze pry se neda moc urcit kdy doslo k oplodneni treba v 10-dennim rozdilem sexu.znama spala s chlapem 14 dnu pred manzelem a az po porodu zjistila ze je to milencem…ja jsem rakova krava:(((a jitulinku jak jsi to myslela s tim ze by musela mit sakra vydrz?jako proc?i kdyby to toho 10.2 nebyla menstruace ale spineni tak by mi na gyndw museli rict to tehotenstvi prece od lednove menstruace,ne?a hlavne co si matne ctbavuju tak mi v uniru fakt nic nejak nebylo,to az tak od konce mesice,tsk to asi bych rsky neci pozorovala vzhkedem k tomu ze ted nejsem schopna mic fungovat hak mi neni dobre

• Citovat
  • Upravit
hanak
26.4.12 16:27
@kdkjsahdsdjksahd píše:
Ahoj,
mám problém…jsem příteli byla nevěrná a jsem těhotná a nevím s kým :-(
17.1. jsem měla mentruaci
28.1 a 31.1. (ovulace) jsem spala s milencem
10.2. jsem dostala menstruaci i když měla přijít 14.2. nedokážu říct jak silná byla,protože ji mám vždycky tak 3 dny a nijak zvlášt silnou.
23.2. a 25.2. (ovulace) jsem spala s přítelem
10.3 (odpo) a 11.3 (ráno) jsem si dělala těhotenské testy citlivější co to urří už po 5 dnech od opodnění a byli negativní
21.3. jsem šla k obvodačce,že mi není dobře a ta mi z moči řekla,že jsem těhotná
22.3. jsem byla na gyndě a tam mi řekl,že mám jen váček a že jsem v 5týdnu.ten den jsem byla na odběru krve kvůli HCG a měla jsem 10 392Uml/ml.
29.3. mi gynekolog řekl,že jsem v 6+5 a že vidí srdíčko.
20.4. mi na gyndě spočítali 9+3 délka plodu 27mm
jě nějaká možnost,že bych mohla být těhotná z ledna?někde píšou že testy by to měli odhalit do 3 týdnů,někomu to neukáže ani v 6 týdnu..doktorka mi říkala,že kdyby jsem byla těhotná už z toho ledna,že mám HCG tak 200 000…tak já nevím,potřebuju poradit protože moje psychika to už moc nezvádá,nevím s kým se mám poradit :-(

Docela zapeklitá situace, ale je fakt, že kdybys byla těhule už z ledna, hcg by bylo úplně jiné. takže bych se asi držela toho, jak to vychází dle utz (plus mínus týden).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex