Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
8.2.19 11:15
@-KK-541995 píše:
@Reicela Já přišla o pravý vejcovod koncem listopadu loňského roku. Byla to rána, byl to šok pomplánovaném těhotenství. Po šestinedělí jsme se začali snažit a dneska jsem si přnesla fotku z utz, jsem nějaký 4-5 tt. Tak snad už teď bude vše jen dobré a nevěš hlavu, zadaří se příště. Já jsem toho zdárným úkazem :srdce:

Jsem překvapivě v pohodě, ale to bude tím, že pro mě bylo horší před rokem vidět srdíčko miminka a na další už mu neťukalo. zamlklé těhotenství. Takže teď už je to druhý potrat. Bolestivě byl horší tenhle, ale psychicky ten před rokem a už jen čekáme až půjdeme do nějaké té poradny a asi se už necháme uměle oplodnit. Takže v dubnu se na poradnu celkem těšíme, že nám řeknou dobré zprávy a už se mi nějak nechce riskovat druhý vejcovod. Takže doufám, že je ok a že vydá za dva :) Ale každopádně děkuji za podporu :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.20 20:21

D

D

• Citovat
  • Upravit
14
11.2.22 18:04

..

Zdravím, holky,

Vím, že nic nevykoumám, ale potřebuju o tom mluvit. Dnes jsem 35. DC, +-5-10 dní zpoždění (to u mě není běžné, ani není důvod). Mám příznaky těhotenství (smrdí mi věci, co mi voněly, mám zvětšená prsa, z bradavek dostanu kapky mleziva, mám,,bezproblémový” výtok, což u mě není běžný, pouze během ovulace, nevolnosti nepočítám). Na dvou testech jsem měla ducha, jinak negativní (z asi 10). Dnes jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl, že mám vysoko sliznici a buď rozhozený cyklus nebo se jedná o zatím neprojevené těhotenství. A až prý budu chtít, mám si vzít tabletku na vyvolání menstruace.
Myslíte, že by z toho ještě mohlo být těhotenství? Já vím, že je to naprd otázka, jen je pro mě psychicky hrozně náročný nevědět na čem jsem. :poblion:
Dekuju a krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5396
11.2.22 18:11
@Bara98 píše:
Zdravím, holky,Vím, že nic nevykoumám, ale potřebuju o tom mluvit. Dnes jsem 35. DC, +-5-10 dní zpoždění (to u mě není běžné, ani není důvod). Mám příznaky těhotenství (smrdí mi věci, co mi voněly, mám zvětšená prsa, z bradavek dostanu kapky mleziva, mám,,bezproblémový” výtok, což u mě není běžný, pouze během ovulace, nevolnosti nepočítám). Na dvou testech jsem měla ducha, jinak negativní (z asi 10). Dnes jsem byla na gynekologii a doktor mi řekl, že mám vysoko sliznici a buď rozhozený cyklus nebo se jedná o zatím neprojevené těhotenství. A až prý budu chtít, mám si vzít tabletku na vyvolání menstruace.
Myslíte, že by z toho ještě mohlo být těhotenství? Já vím, že je to naprd otázka, jen je pro mě psychicky hrozně náročný nevědět na čem jsem. :poblion:
Dekuju a krásný večer.

Ale jo, já už věřím všemu. Asi to bude rozhozený cyklus nebo něco jiného. Anebo rozhozený cyklus s posunutou ovulací a těhotenství se ještě projeví. Já měla cykly nejdřív kolem 30 dnů, pak tak 33 dnů, posledně 36 dnů a všechny 3 děti měly spočítaný termín porodu (podle ultrazvuku) o 9 dnů později než by odpovídalo podle data poslední menstruace. Teď jsem do podobného tématu psala, že u posledního těhotenství jsem měla 30. a 36. den cyklu nějakého asiducha a až 40. den slaběji, ale jasně pozitivní test a je z toho prosperující těhotenství (už jsem ve druhém trimestru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.22 18:28

@TRG děkuji za kapku naděje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie