Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla poprvé v 5tt, ale jen proto, že jsem byla objednaná na prohlídku dříve než jsem otěhotněla, a na ultrazvuku viděla jen malinkou tečku v děloze, o dva týdny později už bylo srdíčko…
Tak podle mne to zase tak brzo neni, protoze za predpokladu, ze ti ms meska 9 dni jsi uz cca 6 tyden a to b tam uz byla videt aspon dutinka. A i testy by uz meli byt vyrazne pozitivni, ne jenom slabe ![]()
Taky záleží kdy jsi měla ovulaci. Možná MS vůbec nemešká tak dlouho, ale ovu byla později, a proto nejsou ještě silné // a nic moc tam nevidí.
Já jsem šla k Dr 3 týdny po ovulaci (podle MS 5+0) a byla tam dutinka. Testy silné jako blázen.
@silvik.sk Ja si taky myslim.. No nevadi nejak to dopadne v patek mi reknou vysledky z krve to uz bude jisty
@yasmine5 píše:
@martina.se Ja nevim, ja jsem volala na gyn a sestra me proste objednala na dnesek.. Jsem trochu zklamana, cekali jsme, ze budem mit miminko a ono nic.Moc si uz nadeje tedy nedelam, dr mi rekl, ze tehu moc neveri, ze to bude spis porucha akorat tedy nevim, proc mam slabe pozitivni testy. Ikdyz po takovym zpozdeni uz by meli snad byt i poradny carky co
pokud nevíš, kdy přesně ovulace je, tak to může být tak mladé, že to prostě ještě není vidět
prostě bych měsíc počkala - buď přijde ms, nebo se uvidí mrně.
@silvik.sk píše:
Tak podle mne to zase tak brzo neni, protoze za predpokladu, ze ti ms meska 9 dni jsi uz cca 6 tyden a to b tam uz byla videt aspon dutinka. A i testy by uz meli byt vyrazne pozitivni, ne jenom slabe
to celé taky za předpokladu, že je ovu přesně v půlce, což dost holek nemá ![]()
@martina.se Ovulaci vazne netusim, teplotu nijak nemerim takze prehled nemam. Ono se asi stejne nic jinyho nez cekat, neda. Ale radsi si nadeje moc nedelam, uvidime
Ahoj, já bych se ještě nevzdávala. Já měla hodně pravidelnou MS a měla jsem týdenní zpoždění a na testu strašně slabého ducha-prostě byla pozdě ovulace. Na první kontrolu jsem šla 7+něco a bylo vidět i srdíčko. Ještě zkus testnout třeba po třech dnech a uvidíš jestli ti test zesílí.
@martina.se jo, to je taky moznost, nadeje samozrejme jeste je…
@yasmine5 @silvik.sk já bych dle ms musela být přes 12 tt a malý odpovídal 8 tt. kdybych to hlídala, tak asi zešílím nebo mi dr pošle na revizi
ono nic není nemožné..
@baaruunkaa Ahoj, koupila jsem ted ten digitalni a udelam ho rano. V patek stejne budu volat na vysledky z krve
@yasmine5 Já jsem testovala sem tam v tom týdnu vynechání a už jsem ztrácela naději, že se povedlo a běhá mi tu už čtyřletý rarach. Uvidíš jak ti dopadne krev.
@yasmine5 taky nechápu proč chodí některé v 4 tt… Já doporučuji tak 8-9tt. Zbytečně se teď nervuješ… Jsi strašně malinko. Takže chce to trpělivost a čekej ![]()
@baaruunkaa @zuzanka003 Jo holky, ale teda asi to cekani nevydrzim, uz ted pred gyndou jsem z toho 2dny nespala no a chlap taky ne. A ted najednou toto. No hlavne at to neni zamlkly, na to me upozornoval taky. Dam vam pak vedet co ta krev.. ![]()
@yasmine5 tak v tomto týdnu bych při zamlklím nešla na revizi. Uvidíš…praveproto je lepší volat k Mudr ty 3tydny po vynecháni a o jednat se na ten 9 tt. Ušetřila by sis toto