Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
13.5.12 10:49

@Evulin - Tak to je super!!! :hug: Moc gratuluji a budu dál držet pěstičky, aby miminko/miminka dál rostla. Pak písni jak dopal UTZ.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
13.5.12 16:06

Ahojky,tak ta ms byla nějaká diná,ne jako mám vždy.Hlavmě mě furt pobolívá v podbříšku a včera jsem měla večír docela dost velké bolesti břick,dole a i do zad mě to šlo :( Včera bez jrvácení,jen sem tam nějjaka kapička na vložce a dnes dopolko narůžovělí výtok a ted takový bílo žlutý :| tak nevím co semnou je,jsem unavená,a vše mě bolí,chce se mo moc spát :mrgreen: a ja mi sem taam na :poblion: a mám furt jen hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.6.12 22:21

luci88 :-)

Ahojky…tak podavam info o nasem rustu :-) zatim jde vse jak ma dneska uz jsme v 20+5 silene to leti :-) cekam chlapecka Matyáška :-) pritel se distancoval a odmital ho takze nakonec me vymodlene miminko bude mit jen hrdou maminku…coz neresim, nebojuju za chlapa ale za maleho :-) jinak jsem byli na UTZ v genetu a mame strevni kličky :( a cekam na testy z krve ohledne onemocneni takze doufam ze bude zdravi jelikoz mu hrozi lehke postizeni ne fyzicke ale takove ktere se muze projevit v pozdejsim veku…chjo…a co ty kocko jak to jde??? brzy pisni :-) pridavam foto Matyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boo1
20.8.12 12:05

:o)

O)
Zdravím Vás všechny vespolek. Ráda bych Vám napsala, jak to mám já. Beru proveru 5 mg.(19–26 DC) Obvykle do 2 – 3 dnů po proveře dostanu menzes. Poslední jsem měla 12.července, od té doby nic. Týden po očekávané mens jsem dělala test…negativní. Jinak bolest prsou, zácpa. Dnes tj.20/8 jsem byla na gyn. ultrazvuk neukázal nic…odběr krve…výsledky zítra…jsem z toho zmatená
Dr. řekla, že tam vidí jen „cystičku“, která se prý objevuje v počátku těhu…tak nevím. A samozřejmě všem Vám přeji brzké //.Simona

• Citovat
  • Upravit
381
18.8.15 15:16

Holky, delala jsem si v patek TT, ktery je pozitivní, dneska jsem byla na gynde, ale v deloze zatim nic nenasel, vzal mi krev.. a rekl mi, ze to vypada na tehotenstvi, ze mam velkou narustlou sliznici, atd. stalo se Vám to nekteré, ze mimco se schovavalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.15 16:14

@Lucoušek22 Ahoj,já druhý den meškám, dva dny před očekávanou MS a dva dny meškání,,pozitivní testy" ( né úplně silné čárky, ale možná bych to taky nenazvala duchem) já bych teoreticky měla být 4+ něco a dnes jsem byla na utz. neviděl nic. :( bohužel mi ale ani neřekl, že by to jako těhotenství vypadalo. do zprávy napsal: děloha norm. velká, hladkých kontur. tak nevím, co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.15 21:33

Ahoj tak ani nevím kde začít :? Před třemi týdny sem si dělala mamatest ten my prokázal čárky ta druhá tam byla slabá ale byla tam…pro jistotu a můj klid sem si koupila digi:test clearblue neboť sem byla zvědavá kolik týdnu sem a hlavně sem si říkala že tento test je nejlepší…ale??? Moje poslední MS byli 28.7 tak test clearblue my prokazal 1-2+…31.8 sem začala špinit a i krvacet…na testach z krve hcg my řekl doktor ze těhu nejsem že to prostě není""""sem stoho dost zmatená…nemate někdo stim zkušenosti :( přikládám i foto testu clearblue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.11.15 16:51

Ahoj holky.. Taky sr pridavam do diskuse. V utery mi bylo podle pos.ms receno, ze jsem ve 4-5t. Na ultrazvuku nic nebylo jeste videt, ale hcg mi vyslo pres 6000. Nejni to moc? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
29.11.15 17:27

Podle hladiny hcg se toho zas až tak moc určit nedá…takže v takhle rané fázi nemusí být nic vidět a můžeš být těhotná. nelze než vyčkat.

tabulka „přesných“:):) hodnot hcg viz třeba tady

http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.11.15 17:28

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
29.11.15 17:56
@Lenisek87 píše:
Ahoj holky.. Taky sr pridavam do diskuse. V utery mi bylo podle pos.ms receno, ze jsem ve 4-5t. Na ultrazvuku nic nebylo jeste videt, ale hcg mi vyslo pres 6000. Nejni to moc? Dekuji

U první dcery jsem byla u DR. v 5+5 vidět jen žloutkový váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
29.11.15 18:06
@micha.bello píše:
U první dcery jsem byla u DR. v 5+5 vidět jen žloutkový váček.

Ahoj. Ja sla na gyndu driv, protoze mam. tezkou praci? Takze rikas, ze by to mohlo jit? Na gyndu jdu ve stredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.16 15:03

Ahoj byla jsem dnes na ultrazvuku, meska mi ms asi 9dni. Nevidel nic, pry je pri tehotenstvi jeden vajecnik silnejsi co zasobuje plod nebo tak nejak a to pry taky nemam, ale pry mam polycystycke vajecniky. Testy mam slabe pozitivni.. Muztou to delat ty vajecniky? Asi uz tehotenstvi neverim, vzal mi ale krev vysledky budou az v patek.. Pichl mi i vyvolavacku. Mate s timto zkusenosti diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.16 15:05
@yasmine5 píše:
Ahoj byla jsem dnes na ultrazvuku, meska mi ms asi 9dni. Nevidel nic, pry je pri tehotenstvi jeden vajecnik silnejsi co zasobuje plod nebo tak nejak a to pry taky nemam, ale pry mam polycystycke vajecniky. Testy mam slabe pozitivni.. Muztou to delat ty vajecniky? Asi uz tehotenstvi neverim, vzal mi ale krev vysledky budou az v patek.. Pichl mi i vyvolavacku. Mate s timto zkusenosti diky

jo, nechápu, proč tam jdeš tak brzy, co by měl dr na utz vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.16 15:09

@martina.se Ja nevim, ja jsem volala na gyn a sestra me proste objednala na dnesek.. Jsem trochu zklamana, cekali jsme, ze budem mit miminko a ono nic. :,( Moc si uz nadeje tedy nedelam, dr mi rekl, ze tehu moc neveri, ze to bude spis porucha akorat tedy nevim, proc mam slabe pozitivni testy. Ikdyz po takovym zpozdeni uz by meli snad byt i poradny carky co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí