Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evca30 píše:
Tak bohužel, po dnešní kontrole se váček o něco málo zvětšil ale plod v něm žádný není. V pondělí malý chirurgický zákrok a snad se to příště povede
Tak to mě mrzí, já taky pořád čekám, co z toho bude, dneska jsem šla na krev, tak uvidím během dne, ale dělala jsem si pro jistotu testík a čárka je pořád slabá, je to dnes už 20 DPO a myslím, že by měla růst, nemám z toho dobrý pocit
dám sem testíky, abyste mrkli
Ten prvni nahoře je z dneška, druhý z 9.5., třetí z 5.5. a ty dva dole z 4.5. a 2.5. tak nevim, nějak mi to nesílí ![]()
Ahoj Evulin,
jsem na tom nejak podobne jako ty..Jsem sice po IVF, ale moje prvni hodnota hcg byla 31,3 a po 5 dnech narůst na 107Hcg, coz je taky nic moc…Na UZ jdu az pristi patek, takze taky nervy…Asi si pristi tyden taky zajdu jeste na krev at vim…Jsem uz pripravena na nejhorsi variantu, ale porad mam nadej..doktor rikal ze ten narust je nic moc, ale ze uz videl cokoliv a priroda si dela veci po svem, takze to muze dopadnout dobre ale i spatne..
Tady si spocitej narust hcg http://www.babymed.com/…g-calculator
Dny po ovulaci neres, pry to neni dulezite a dulezitejsi jsou narusty a normalni se povazuje jeste 60% narust za 3dny. Drzim ti palce
@Evulin píše:
Ten prvni nahoře je z dneška, druhý z 9.5., třetí z 5.5. a ty dva dole z 4.5. a 2.5. tak nevim, nějak mi to nesílí
Jestli ten dnešní je první ze shora, tak mi přijde že je výraznější. Držím palce.
@Evca30 píše:
Jestli ten dnešní je první ze shora, tak mi přijde že je výraznější. Držím palce.
Já nevím, mě přijde úplně stejný
ale uvidím, co ta krev, za půl hoďky si jdu pro výsledky
@atigl píše:
Ahoj Evulin,jsem na tom nejak podobne jako ty..Jsem sice po IVF, ale moje prvni hodnota hcg byla 31,3 a po 5 dnech narůst na 107Hcg, coz je taky nic moc…Na UZ jdu az pristi patek, takze taky nervy…Asi si pristi tyden taky zajdu jeste na krev at vim…Jsem uz pripravena na nejhorsi variantu, ale porad mam nadej..doktor rikal ze ten narust je nic moc, ale ze uz videl cokoliv a priroda si dela veci po svem, takze to muze dopadnout dobre ale i spatne..
Tady si spocitej narust hcg http://www.babymed.com/…g-calculator
Dny po ovulaci neres, pry to neni dulezite a dulezitejsi jsou narusty a normalni se povazuje jeste 60% narust za 3dny. Drzim ti palce
vůbec nevím, co mi to spočetlo
, hodím ti sem ten odkaz, jo?
http://www.babymed.com/…g-calculator
Total hCG Difference:
81 mlU/ml (168.8%)
hCG Doubling Every:
2 days 2.48 hours (50.48 Hours)
2-Day Increase:
93 mlU/ml (93.8%) (normal)
Příspěvek upraven 11.05.12 v 09:52
Evca30 - Ahoj Evi, osobně bych ještě počkala se zákrokem. Měla jsem něco podobného v 5tt mi řekli, že nic nevidí v 6+3tt mi doktor říkal, že si není jistej jestli něco vidí a váček s miminkama se nám ukázal až v 7+3tt. Někdy to zahnízďování příp. dělení trvá déle. Dokonce i kamarádka v jiné diskuzi to tak měla. poprosila doktorku ještě o týden a najednou tam miminko bylo a to už byla dávno objednaná na sál. Každopádně držím palečky, aby si brzy věděla co a jak a bylo ti dobře. ![]()
Vypočetlo ti to, že ti hcg roste o 93,8 co 2dny + 2,48 hodin…coz tato hodnota je uplne v poradku
Jinak pokud dnešní výsledek hcg budeš mít rostoucí tak bych řešila jak ti doporučuje Marta 87
@Marta87 píše:
Evca30 - Ahoj Evi, osobně bych ještě počkala se zákrokem. Měla jsem něco podobného v 5tt mi řekli, že nic nevidí v 6+3tt mi doktor říkal, že si není jistej jestli něco vidí a váček s miminkama se nám ukázal až v 7+3tt. Někdy to zahnízďování příp. dělení trvá déle. Dokonce i kamarádka v jiné diskuzi to tak měla. poprosila doktorku ještě o týden a najednou tam miminko bylo a to už byla dávno objednaná na sál. Každopádně držím palečky, aby si brzy věděla co a jak a bylo ti dobře.
Marti, děkuju. U mě je váček vidět, ale nic v něm. Dneska jsme na ultrazvuk koukaly obě dost dlouho a nic. U mě byl ze začátku problém, že jsem při styku trochu krvácela, od té doby bezproblému. Od poslední menstruace je to už 8tt a váček velikostí 6tt. Chtěla bych věřit, že bude vše OK. Možná si zbytečně něco nenamlouvám a ve finále z toho budu víc špatná než teď.
ahojda holky,všem co jste těhu držím pěsti at to dobře dopadne
Jinak co čekáte na čárky tak také držím pěstičky ![]()
boužel u mě asi nic nového,až na to,že ta ms je nějaká divná,v úterý dva kusy,přes noc nic,ve středu 2vložky,přes noc jen tročšičku špinění,včera 2vložky a přes noc jen špinění,dnes ráno jen 3kapky an vložce a ted trochu špinění
V e středu mám jíd na kontrolu k dr.tak uvidíme ![]()
Evi uvidíš..
Je to smutné jestli to dopadne špatně. U mě to bylo tím, že čekám dvojčata jednovaječná a tam se to uhnizďování protahuje o 8-10 kůli dělení vajíčka na dvě půlky. Hlavně si nech v pondělí ještě před zákrokem udělat poslední UTZ. Naděje umírá poslední a moc bych ti miminko přála. ![]()
K té psychice - lepší je se s tím srovnávat už teď, že to nevyšlo.. Ta opačná možnost je jen velmi malá.. ikdyž pořád je. Budu ti držet pěstičky, aby to brzy přebolelo.
ahojky
koukala jsem na tve testy a nebuj se niceho ja měla to same udělala jsem si 5 testu 4 stejný jako ty akorad od jine firmy a jeden ten nejdražší co ukáže i tydny,ten ukazal 3 týden..na všech testech jsem to měla uplně stejně taky takle slabounka a jenom malinko sílila.šla jsem k doktoru a ten mi řekl že jsem 4 nebo 5 týden těhotna.ptala jsem se doktora proč byli tak slaboučky ty čarky a bylo mi řečeno že tlustá tmava čára je tak kolem 7 týdne kdy má hcg vyšší hodnotu.byla jsem zvědava tak jsem si v 7 týdnu udělala test a čára jako bejk uplně stejná jako kontrolní.ničeho se nebuj
držím palečky
@kasieihol píše:
ahojkykoukala jsem na tve testy a nebuj se niceho ja měla to same udělala jsem si 5 testu 4 stejný jako ty akorad od jine firmy a jeden ten nejdražší co ukáže i tydny,ten ukazal 3 týden..na všech testech jsem to měla uplně stejně taky takle slabounka a jenom malinko sílila.šla jsem k doktoru a ten mi řekl že jsem 4 nebo 5 týden těhotna.ptala jsem se doktora proč byli tak slaboučky ty čarky a bylo mi řečeno že tlustá tmava čára je tak kolem 7 týdne kdy má hcg vyšší hodnotu.byla jsem zvědava tak jsem si v 7 týdnu udělala test a čára jako bejk uplně stejná jako kontrolní.ničeho se nebuj
držím palečky
Ahoj, byla jsem v pátek na té krvi a HCG mi vyskočilo na 720, takže asi v pořádku, jen aby bylo na UTZ něco vidět a bude to OK ![]()
Tak bohužel, po dnešní kontrole se váček o něco málo zvětšil ale plod v něm žádný není. V pondělí malý chirurgický zákrok a snad se to příště povede