4 tyden tehotenstvi - je to v poradku?

irry
1.1.10 11:24

je to v poradku?

ahoj holky jsem ve 4 tydnu tehotenstvi.Kdy ste na sobe zacali citit nejaky zmeny?ja zatim jeste skoro zadny.az na to ze mam obcas krece v brise.a kdy ste poprve neco videli na ultrazvuku?moje doktorka zatim jeste nic nevidela..:( snad je to v poradku.ale delala jsem si strasne moc tehot.testu.:D a vsechny mi vysli ze tehu jsem:) mejte se krasne a dekuju za vase odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
1.1.10 11:49

irry :-) z tebe námtu roste nová Pudloslava s mottem „každý den alespoň jednu novou diskuzi“ ;-)

všechno je v pořádku, teď je ještě na příznaky hodně brzy. krásný nový rok!

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irry
1.1.10 11:59

:D no to je pravda:)je to poprvy a mam proste strach jestli je vse v poradku.:)

• Citovat
  • Upravit
11314
1.1.10 12:16

Ahoj irry, čtvrtý týden je ještě hrozně málo - znamená to, že embryjko je teprve 14 dnů a jsou ho jenom „tři plátky“ - a na ultrazvuku většinou ještě nejde nic vidět - možná dutinka. Většinou se k dr chodí až po 6tt, kdy už jde vidět váček a drobná tečka (embryo), od 6.tt do 9.tt se objeví na utz tlukoucí srdíčko.

Mrkni se sem, ať vidíš sama, že se není čeho znepokojovat: vývoj 4.tt (babyonline.cz)

a pak ještě sem: vývoj 4.tt (maminkam.cz)

S těmi příznaky - první příznaky můžeš mít již ve 4.tt, ale taky je nemusíš mít vůbec klidně až do 10 tt. Moje první byly bolestivá prsa okolo 4-5.tt, a pak ukrutná žravost od 6.tt, špatně mi téměř nebylo (mimo z hladu). A pak jsem začala chodit v noci 1× na záchod (normálně jsem nechodila vůbec). Příznaky i doba, kdy se objeví, jsou velmi individuální …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irry
1.1.10 12:23

jee dekuju:)

• Citovat
  • Upravit
11314
1.1.10 13:12

irry, jinak tady na emiminu jsou vždycky založené diskuse - stejný termín porodu, kde jsou maminky ve stejném měsíci těhotenství, a rozebírají a sdílí nejen aktuální těhotenské pocity, problémy, příznaky, kontroly - je fajn, že můžeš pokecat s někým, kdo je na tom stejně.
Nakoukni sem - Čekáme miminko září 2010 , a pokud budeš chtít, tak se k nim přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
1.1.10 14:19

no jo naše žíža je prostě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
1.1.10 14:43

nazdar Viky, dlouho jsem tě neviděla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
2.1.10 10:02

Irry uplne te chapu. Kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna tak jsem se take porad pozorovala a zadne priznaky nebyly. Jen ten test. V 6tt mi zacaly teprve bolet prsa a zvetsily se a v 5tt mne obcas pichalo nalevo v podbrisku. Mam ale kamaradku, ktera mela prvni priznaky az v 9tt. Jo a taky jsem chytla nejakou virozu asi v 4tt a nemohla se ji zbavit asi jak byla imunita oslabena.
No a na ultrazvuku je pry neco videt az od HCG 1000 a to bude fakt az na konci 5tt.
Tak neboj, uzivej si to, protoze to je obrovske stesti, ze se vam to povedlo a uvidis, ze za 14 dni uz neco doktorka uvidi.
A jak psala Ziza, je super zacit chodit do diskuze stejny mesic, protoze tam jsou vsechny holky z toho uplne stejne vedle :wink:
Drzim palce, at mas pohodove tehotenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irry
2.1.10 10:21

Ahoj.:) dekuju:) no ja sem s toho porad nejaka vedle:D ale uz jsem se prihlasila tam jak psala ziza.a zjistila jsem ze nejsem sama:) jinak je to moc dobry psat si s holkama ktery jsou ve stejnym tydnu a tak.:) moc vam dekuju.

• Citovat
  • Upravit
1238
4.1.10 11:15

Ahoj mě taky polelo nalevo v podbřišku. Jsem ted 12+6, co to může být? Podle utt tam mi začlo růst to žluté tělísko tak jestli proto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
4.1.10 11:43

Obecne by melo bolet na prave nebo leve strane proto ze tam jsou svalove upony delohy a ty se napinaji jak delho roste. Aspon tohle jsem nekde vycetla, tak myslim, ze by to melo byt ok. Obzvlást v 13. tydnu to bude urcite tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.18 22:59

Prosím o radu

Holky nejsem si jistá s testem. Mohli by jste mi poradit? Moc děkuju :oops: :oops: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35995
26.5.18 23:01

Nic tam není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.5.18 23:06

Na tom druhem vidim fakt malej stinek ale je to hodne diskutabilni..zkus za dva dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí