4-5 tyden?

irry
29.12.09 16:26

4-5 tyden?

ahoj.holky psala sem sem rano s tima testama..ze sem tam mela slabou 2 carku..nevydrzela jsem to a sla jsem na gyndu..no a doktorka mi rekla,ze tam jeste nic neni videt,ale ze to nasvedcuje tomu ze bych mela byt tehotna..:) mela bych byt prej tak ve 4-5 tydnu..dala mi prasky..a rikala mi at tam pridu prvni tyden v lednu,ze uz to bude videt…no tak uvidime..nebudu se radovat predcasne..papa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
29.12.09 16:32

Ahoj,divim se,ze ti nenabrala krev..byt tebou,tak si zajdu do nejbizsi laborky,nechat si nabrat krev na Hcg,vysledky jsou tusim do par hodin,neco to teda stoji,nejaky dve stovky nebo tak..
Jinak moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.12.09 16:53
irry píše:
ahoj.holky psala sem sem rano s tima testama..ze sem tam mela slabou 2 carku..nevydrzela jsem to a sla jsem na gyndu..no a doktorka mi rekla,ze tam jeste nic neni videt,ale ze to nasvedcuje tomu ze bych mela byt tehotna..:) mela bych byt prej tak ve 4-5 tydnu..dala mi prasky..a rikala mi at tam pridu prvni tyden v lednu,ze uz to bude videt…no tak uvidime..nebudu se radovat predcasne..papa

J8 být tebou tak si také zajdu do laboratoře na krev stojí to cca 192,– a výsledek máš do 2 hodin a budeš mít hned jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí