Jak otěhotnět?

wiwa
29.12.09 11:29

jak otehotnet

Ahoj holky,prosim o pomoc uz asi pul roku se snazim s pritelem otehotnet…a porad nic:( delam si skoro porad tehotensky test…-co kdyby nahodou..:D ..nevite nejakou radu jak lepe otehotnet?sem z toho zoufala..:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
170
29.12.09 11:34

ahoj holky,taky se k vám přidávám, v červnu tohoto roku jsme se s manželem brali, od května neberu prášky, a stále se nedaří,doktor v praze mi dělal vyšetření a řekl mi že neovoluji,a mám malé vaječníky tak mi předepsal clostylbegyt tento měsíc jsem ho začala brát poprvé hned 5 den po menstruaci,a pak jsem dostala recept utrogestan mám brát ráno a večer, začala jsem ho brát od 25.12.2009 a po nich mě boleli prsa a bříško,také mi řekl pan doktor,že plodné dny bych měla mít od 12-16 dne cyklu,tak jsme to s manželem skoušeli,tak jsem zvědavá jestli mi přijde menstruace 5.01.2010,ale myslím si že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.12.09 11:37

Ahoj, nám se nedařilo rok a pak buch a bylo to, trpělivost :-)
Jinak gynekolog mi řekl, že snažení do roka je ok, pak až se to nějak začíná řešit…

a fígl žádnej neznám, sama nevím jak jsem k tomu přišla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.12.09 11:39

ahoj holky, hlavně bych řekla neplašte, půl roku není žádná hrůza, i když se vám to nezdá :wink:
doktoři říkají, do roka otěhotnět je normální :palec:

doporučuji kouknout se na již založené diskuse ve snažení, je tam hodně holčin, co se snaží stejně dlouho jako vy, určitě si vyberete

https://www.emimino.cz/…use/snazeni/

hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.12.09 12:21

No po půl roce se dá poradit snad jen to aby ste se snažili tulíkovat pokud možno v půlce cyklu… Mě dr. říkal 9,11,13 den cyklu. Poprvé se nám podařilo za 9 měsíců a každé další těhu už pak bylo na počkání… Nic není straceno držím palečky na brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.12.09 12:24

já bych ty dny snažení posunula,neb každý nemá cyklus 28 dní, já měla ovulaci kolem 17-19. dne - tedy ovulace většinou nastává cca 14 dní před MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
29.12.09 13:08

Tak tak Boriska má recht…snažení určitě v rozmezí 15 až 10 dnů před MS. Pokud máte rozházené a nepravidelné cykly, tak zakoupit ovulační testy anebo měřit bazální teplotu, anebo oboje dohromady. Já díky měření přišla na to že ovuluji až 22 den. Takže hlavně nemít nervy a směle do toho. Brzy určitě budete hlásit //. Nám to trvalo u prvního taky půl roku a druhé dokonce 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
29.12.09 13:14

Ahoj, urcite potvrzuju co rika Boriska - 10 az 15 dni pred MS je pravdepodobne ovulace. Mne pomohlo ze jsem zacala merit bazalni teplotu, zjistila jsem kdy mam ovulaci. Taky piju kontryhelovy caj, a jim listovku a selenzink. No a pak samozrejme prstickova metoda a polstar pod zadek :wink: Jsou to vsechno babske rady, ale mne to pomaha minimalne psychicky. Drzim moc palecky at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2143
29.12.09 13:15

No ja bych se zas tulila obden, to nemuzete ovu minout, pokud k ni ovsem dochazi 8-o Ja mela ted ovu 37DC :zed: Jinak ji mam kazdy mesic uplne v jiny den, takze bych zkusila symptotermalni metodu a hned budes moudrejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
13.9.11 10:19

CO jsem zjistila já tak mám plodné dny zřejmě na až na konci-takže bych být váma se snažila tak obden když to půjde :-) .Jinak já sama nevim jak jsem k tomu přišla, vysadila jsem prášky(ale ne protože jsem chtěla být těhotná, bylo to ze zdravotního důvodu)a jak tak počítám tak jsem snad otěhotněla hned a to myslim doslova po tom vysazení-takže moje rada je chvíli brát antikoncepci a pak to jde samo-alespon u mě to tak bylo-ale to je asi blbá rada když se snažíte:(. Možná prý taky pomáhá tak na to nemyslet a být psychicky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Angell
9.1.12 10:43

my se snazime 5 let a stale nic

• Citovat
  • Upravit
Angell
9.1.12 10:43

my se snazime 5 let a stale nic

• Citovat
  • Upravit
angell
16.2.12 14:12

Ja taky 5 let, mam pocit, ze uz se to snad nikdy nepovede:((((

• Citovat
  • Upravit
5868
16.2.12 15:26

angell a bal jsi s tím u lékaře? máš za sebou nějaká vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.2.12 14:32

My se také pár měsíců snažili o mimi, pořád jsem hlídala menstruaci, dělala testy a nic. Do toho jsme začali stavět barák, nastalo spousta starostí a vyřizování a nějak nebyl čas pořád se hlídat. No a najednou sem začala zvracet a na těhu testu 2 čárky :pankac:
Myslím, že psychika dělá strašně moc. Chce to klid a nestresovat se tím, že ještě nic, i když vím, jak je to těžké a jak jednoduše se to mluví.
Taky jsem asi tři měsíce před tím, než jsem otěhotněla začala brát kapky Gynex, nevím, jestli měli na otěhotnění nějaký vliv, ale v každém případě mi upravily menstruaci na den přesně…
Přeju všem, ať se zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital