Můžu být v tom?

6
26.12.09 12:12

můžu být v tom?

Zdravím všechny maminky!
Před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk. I když jsem partnerovi řekla, že nic neberu a předpokládám že si dával pozor, bojím se, že jsem těhotná…
Ze začátku to spíše asi vyvolávala psychika, bylo mi na zvracení, motala se mi hlava, skoro až do mdlob, zimnice a nechuť k jídlu…Udělala jsem si 5. den po styku tt a byl negativní. Dnes, tj.7. den po styku druhý také negativní. Od štědrého dne to vůbec neřeším, ale přesto mám výkyvy bálad. Cítím se neuvěřitelně štěstně, a za chvíli mám slzy v očích.
Na štědrý den jsem plakala 4. krát, a včera 2 krát.
Přes den mě přepadávají velké únavy, že jsem schopná usnout a přes noc spím hodně. Taky jsem začala hodně chodit na záchod. Píchá mě 3. den v podbříšku, jakoby slepák, nebo PS…
Mám s testem počkat delší dobu?
Mám nepravidelnou menstruaci, tak nevím přesně, kdy to mám dostat…Díky za rady!!! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
26.12.09 12:32

No kdyby si byla,tehotenstvi by trvalo tyden..nechci kecat,ale snad skoro jiste rikam,ze takhle brzy tyhle tehu priznaky nejsou,objevuji se nejcasteji kolem druheho mesice tehotenstvi..

A nema cenu delat si test jeste driv,nez cekas MS,nic ti neukaze..i kdyz je nepravidelna,tak zhruba asi vis,kdyby mela prijit,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.09 12:38

Asi tak minulýá týden mi měla přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
26.12.09 12:51

Aha,no tak jestlize MS mela dorazit min tyden a min tyden doslo i k onomu styku,tak bys tehotna byt urcite nemela,zalezi teda,jak moc je tva MS nepravidelna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.09 12:53

Přijde mi jednou tak za 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.12.09 13:01

Mám pocit že jsi si naordinovala veškeré příznaky a neduhy těhotenství.. :mrgreen: Pokud bys miminko ráda tak se ani nedivím, že jsi se takkhle psychosomaticky odrovnala. :srdce: :srdce:
test bych si dělala asi 14 dní po termínu ms. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.09 13:08

Neplánuju dítě, nastupuju na vejšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.09 13:19

Špatně jsem to vypočítala, měla jsem ji dostat okolo 5.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
26.12.09 13:50

Jednou za tri mesice?A jak si vypocitala datum 5.12.??To podle toho,ze jsi to pred tim dostala 5.9.??No s takovym cyklem se fakt tezko radi a vypocitavaj plodne dny :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
26.12.09 14:00

První věc - jestliže nebereš antikoncepci a máš takto nepravidelnou MS, tak bys s tím něco měla dělat, neboť mi to nepříjde zcela normální.
Druhá věc - obavy z nechtěného (v mnohých případech i chtěného těhu) vyvolává tzv. sugesci, takže si vsugeruješ veškeré příznaky, o kterých si kdy si slyšela (kdyby ti někdo řekl, že na začátku těhotenství ženská štěká, tak začneš štěkat taky :lol: ) a osobně si myslím, že po týdnu mít tyto příznaky je brzo.
Třetí věc - dělat si test pár dnů po styku nemá žádný smysl. Testy se dělají až ve chvíli očekávané MS a těhotenství se pozná dle množství HCG (těhotenský hormon) v moči a po týdnu je množství tohoto hormony minimální.

V závěru těhotná být můžeš, ale chce to chvíli vyčkat, pak udělat test, a pak jít za svou doktorkou.

Holka stačilo si přečíst návod na těhu testu, popř. pár diskuzí zde a hned bys byla moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.12.09 14:08

Díky za rady, právě že na testu píšou že to jde už 5. den.....
Každopádně díky holky!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
26.12.09 14:11

Ahoj holky, já teda nevím, ale já už diskuse typu Jsem těhotná? Můžu být těhotná? Nejsem náhodou těhotná? začínám považovat skoro za provokace :lol: :lol: :lol: Přece je jasné, že ani gynekogog takhle od boku nestřihne potvrzení nebo vyvrácení těhotenství 8-o Navíc - kdyby tyto dotazy psala patnáctiletá holka (což tak ale většinou není) tak si řeknu - aha, nedostalo se jí ještě žádného poučení - i když už na ZŠ se snad každý může dnes ledacos dozvědět… :roll: Chápu, že holky, co to píšou, chtějí asi spíš podporu, ale to je snad rychlejší si pročíst předešlé téměř stejné příspěvky :-? a nezakládat pořád dokola tato témata :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.12.09 15:23

Pokud pominu zdrav. problémy na straně muže, a ty máš vaječníky a dělohu, tak můžeš otěhotnět při každém styku. I pokud používáš antikoncepci, protože žádná není 100% účinná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.12.09 17:48
elzinka píše:
Díky za rady, právě že na testu píšou že to jde už 5. den.....
Každopádně díky holky!!!! :srdce:
žádný těhotenský test ti nepotvrdí těhotenství 5 den po nechráněném styku!!!!Mají tím namysli že test je možné udělat po vynechání menstruace. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
26.12.09 17:49
JVP píše:
Ahoj holky, já teda nevím, ale já už diskuse typu Jsem těhotná? Můžu být těhotná? Nejsem náhodou těhotná? začínám považovat skoro za provokace :lol: :lol: :lol: Přece je jasné, že ani gynekogog takhle od boku nestřihne potvrzení nebo vyvrácení těhotenství 8-o Navíc - kdyby tyto dotazy psala patnáctiletá holka (což tak ale většinou není) tak si řeknu - aha, nedostalo se jí ještě žádného poučení - i když už na ZŠ se snad každý může dnes ledacos dozvědět… :roll: Chápu, že holky, co to píšou, chtějí asi spíš podporu, ale to je snad rychlejší si pročíst předešlé téměř stejné příspěvky :-? a nezakládat pořád dokola tato témata :nevim: :nevim: :nevim:

Souhlasím s tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital