Můžu být v tom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
30.12.09 08:40

Moje kamarádka měla přesně to co se tsalo tobě…měla naprosto pravidelný cykly po 30 dnech a najednou jeden byl 53 dní. Šla si pro vyvyolávačku a hned měsíc na to otěhotněla. Takže hlavu vzhůru, prý ta vyvolávačka podpoří prostředí pro uchycení mimi :dance:
Budu držet ale palečky aby to nebylo jak píšu já, ale tak jak si přeješ ty ju.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.12.09 08:47

děkuji za podporu Petruško! Snažíme se s přítelem o mimi od srpna, kdy jsem vysadila HA. A s tou vyvolávací injekcí je to jak? Zjišťuje před tím doktor, jestli nejsem těhotná? Aby to neublížilo miminku kdybych přeci jen byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.12.09 08:53

Neboj i kdybys byla těhu tak ta onekce mu neublíží. Asi jak kterej doktor to zjišťuje. Asi bych mudr řekla že jsem měla pozitivní test a že jdu kvůli tomu a až by t udělal ultrazvuk a řekl že těhu nejsi tak bych mu řekla kolik dní mám zpoždění a jestli teda ti tu vyvolávačku dá. Mě třeba mudra řekla že když jsem měla zpoždění 10 dní, což byl cyklus dlouhý 46 dní tak že je to ještě brzo a opravdu jsem asi za dva dni menzes dostala.
Zkus měřit bazální teplotu od novýho cyklu, třeba ti to pomůže, minimálně v tom že pokud by se držela pořád nahoře tak určitá naděje na těhu je. Když se ti teplota drží víc jak 18 dní nahoře od ovulace znamená 100 procentní těhu i bez testu. A hlavně když budeš vědět kdy byla ovulace, víš taky kdy přesně máš očekávat menzes ať máš cyklus rozházený sebevíc, od ovulky je ta doba do menzes vždycky stejná, třeba v mém případě 11 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
31.12.09 16:55

Presne tak, jak pise Petrucha. Ja take merim teplotu a mam od ovulace do MS 11 dni. Jinak pocet dni do ovulace je kazdy mesic jiny. Tomu mamtestu bych verila, ale mne treba ukazal druhou carku az treti den po vynechani ms a to byla jen uplne slabounka a vylezla asi az po peti hodinach.
Kdybys jeste chtela byt klidnejsi, tak si zajdi na odberove misto na krev (hcg). Byva vetsinou na poliklinice, zaplatis si cca 200 a vysledek mas vetsinou ten samy den. Pokud je hcg vyssi nez 15 tak jsi tehotna.
Drzim moc palecky, at to vyjde :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.1.10 10:27

tak je to cysta...

Ahoj holky! Tak sem včera byla u gynekologa a těhotná nejsem… Dělal mi ultrazvuk a našel mi na vaječníku prý dost ošklivou cystu, kvůli které jsem to asi nedostala. Dostala jsem vyvolávačku a když cysta sama nepraskne, budu muset na operaci. Prý ta operace bude asi nutná, nevypadá cysta moc dobře. Prý mohla vzniknout tím, že jsem vysadila antikoncepci. Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.1.10 11:21

ahoj Týno, to mě moc mrzí!! Budu držet palce, ať ta potvora sama zmizí, ať s tím nemáš žádné trápení!! Měla jsi nějaké potíže, podle kterých by se vznik cysty dal poznat?? Já vysadila prášky po 9letech, první mens. přišla s 5ti denním zpožděním, na druhou čekám už od 25.12.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.10 12:15

Ahoj Elzinko urcite s testem jeste pockej me ukazal pozitivne az po vice jak trech tydnech do te doby ukazoval porad negativne a ted mam ctyr leteho syna,momentalne beru antikoncepci ale mam skoro veskere priznaky na tehotenstvi a spozdeni dva dny tak cekam co se z toho vyvine ,mimninko bych moc rada ale momentalne se to moc nehodi protoze nam pateho listopadu vyhorel celi byt tak se tahame po rodicich nez se to da do kupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.1.10 12:51

Ahoj Verčo, já vysadila prášky po 7 letech, v srpnu. Od té doby jsem to dostávala +-1 den pravidelně, taky jsem to teď měla dostat 25.12. a furt nic. Těhotenské testy mi 3× vyšly negativní. Pak jsem cítila o Silvestra silnou bolest v podbřišku a když jsme se s přítelem milovali, bolelo to… No tak jsem šla na gyndu a doktor mi řekl, že tam je cysta. Bohužel to vypadá, že se asi samac nevstřebá. Teď čekám na menstuaci po vyvolávací injekci a za měsíc klušu na gyndu znovu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
5.1.10 14:23

Ach jo, to je pech! Hlavně se tím nenech otrávit,prostě ještě nebyl ata správná chvíle, až bud esprávná dob atak mimi přijde. do té doby se věnuj jen sobě, zkus se odreagovat avše bude dobrý!! uvidíš, že ta mrcha zmizí ani nebudeš vědět jak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
5.1.10 19:26

Tynu tak to špatná zpráva. Tak přeju aby se aspoň sama vstřebala. Chjo, koukám, že už se snažíte od srpna :-(
Snad vám to brzy vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.1.10 19:35

No,taky se bojím,že mých 50 dni cyklu není normál…snad to dopadne dobře..obávám se taky cysty.Příští týden chci k doktorovi,pokud MS nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.1.10 19:36

Tyni, ale je dobře,že se našla..to byste se mohli snažit dýl..až bude po ní,určo to půjde rychle a mimi bude za chviličku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
6.1.10 20:35

Macinko a jeste na ten cyklus muzes zkusit pít kontryhelový čaj, nebo kapky jeřábu ptačího nebo kapky Femigard. Některým holkám to pomohlo zkrátit a zpravidelnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
7.1.10 20:08

No,já ted dělám detox. kúru pro ženský org. a tam je ten jeřáb ptačí a malyník a ještě plno bylinek a cyklus jsem měla cca 50 dní..tak nevím,co mi to udělalo:)))Spíš prodloužilo:))
Jinak jsem si udělala test a je nagativní, dnes jsem dostala menzes…ach jo,byla jsem najivka,že jsem si myslela že na poprvé to vyjde… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
8.1.10 14:12

No tak Macinko, hlavně že MS přišla sama a nemusíš na vyvolávačku. Asi máš trochu divočejší hormony. Ten detox je určitě dobrá věc. Ono to ale většinou chce aspoň 2 měsíce než ty bylinky začnou učinkovat. Snad se ti to srovná. Já bojuju s tím samým. Už rok po vysazení HA mám ms v rozmezí 28 - 45 dní. Poslední dobou spíš přes 40. Štve mne to, protože doba mezi pokusy je strašně dlouhá. Zkouším také bylinky, ale účinek zatím taky vidět není.
Tak snad se ti to rychle srovná a hlavně rychle se ti zadaří :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí