Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky…Vím,že tohle téma už tu určitě bylo,ale přesto je tu toho tolik,že jsem to nenašla…Takže se předem omlouvám,pokud se opakuji a děkuji předem za odpovědi…
Podle všeho jsem měla plodné dny od 1.12. do 5.12.,ovulku 3.12.!A právě 1.12. jsem měla se svým přítelem sex bez ochrany,s tím že ho vytáhl než ejakuloval…Antikoncepci neberu už od konce srpna,protože jsem neměla přítele,až teď…Měla jsem dostat menstruaci teď v pátek 18.12.,ale je to už třetí den,a ona nepřišla…Tak se chci zeptat,je možné abych byla těhotná nebo to může být kvůli cystám na které jsem předtím trpěla??Cysty už ale nemám,podle vyšetření u gynekologa!!A také kdy asi bych si mohla udělat těhu test,aby to nebylo zbytečné??
ještě jednou děkuji za případné odpovědi,názory a rady..
Pockej do zitra, kup test a uvidis.
2 dny pred predpokladanou ovu, to spermie preziji az tyden, takze nejpravdepodobnejsi odpoved je, ze jsi v tom. Ale nez vesteni z kristalove koule, to radeji ten test, ne? ![]()
Jestli jsi nebo nejsi těhotná ti tady nikdo neřekne. Ale pokud už máš tři dny zpoždění, test by ti už těhotenství nejspíš ukázal. Můžeš to zkusit hned nebo třeba zítra z ranní moči.
děkuju za odpověď…no,já si taky myslím,že nejlepší bude ten test…jen jsem chtěla více názorů…hlavně kdy si ho udělat…takže děkuji… ![]()
To já vím,že mi to tu nikdo neřekne…
jen jsem chtěla více názorů…děkuji… ![]()
určitě dám vědět…zítra nejspíš koupím test a v úterý půjdu na to..pokud teda ms nedorazí…
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10501;127/st/20041125/n/Vojta/dt/6/k/b2c9/age.png:http://tickers.TickerFactory.com/…b2c9/age.png
Tak jak jsem slíbila,podávám info…Takže test se nekonal a ani konat nebude,protože MS dorazila dnes ráno…zpoždění možná bylo ze stresu nebo něčeho jiného,ale aspoň vím na čem jsem…děkuji všem za názory,kterými poradily…papa
Prosím Vás o radu .. Byla jsem včera na gynekologii jenže, pan doktor měl rozbitý ultrazvuk tak mi ho neudělal a vyšetření ultrazvukem mám až v pondělí .. Včera mi pan doktor řekl, že pokud budu těhotná tak bych byla v 5+5tt jenže.. Mám takový problém a testama a nevím zda těhotná jsem nebo nejsem
dělá mi obden pozitivní test sice slabé ale zřetelně dvě čárky tam jsou přikládám fotku (na živo ty čárky jdou vidět daleko lépe a více) , udělala jsem si i ovulační test a vyšel taky pozitivní.. Ja si už nevím rady a jsem nedockavá do pondělí.mate s tím někdo zkušenost?. o miminko se snažíme cca 1,5 roku. Děkuji.
Přesně, proč nevzal krev? Nebo proč sis nedošla jako samoplatce? Jen je divný že testy nesili. Alespoň se mi nezdá.
@lachtanice86 nevzal protože jsem tam byla včera odpoledne.. dříve neměl místo a dnes je svátek, takže by mi to nikdo neudělal.. a že mi udělá ultrazvuk až v pondělí a že se domluvíme podle ultrazvuku..
No právě nesili. Prostě je co druhý den pozitivní někdy je někdy není .. a to jsem vyzkoušela jiné značky.. a vždycky jsme tu čárku tam viděli když byl „pozitivní“ a když byl negativní tak ani náznak čárky.. právě to.u tak trošku nerozumím..
Hele nemá cenu ti teď řešit, bez krevního testu a ultrazvuku ti nikdo nic nepotvrdí, že je každý jinak silný může být tím že máš různé značky a každá má jinou citlivost. Počkej do pondělí a nehrot to. Ani kdyby ti vyšlo 100 pozitivních testu nemusí to nic znamenat, já měla testy co krásně sílily den ode dne a pak konec a nic z toho nebylo.
@Kriss Tina dobře, děkuji za malou útěchu.. snad bude vše v pořádku
budu tedy čekat do pondělí a uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dobře, děkuji za malou útěchu.. snad bude vše v pořádkubudu tedy čekat do pondělí a uvidíme
Muj doktor rika,že síla čárky na testu nema na nic vliv. Taky jsem tam jednou letela,ze mi slábne čárka.