jak to všechno dopadne?

3550
14.12.09 21:48

jak to všechno dopadne?

Ahoj všem,jsem tu nová a potřebovala bych poradit.V červnu jsem prodělala zamlklý potrat asi v 8týdnu těhotenství a nyní mi na mama testu vyskočily dvě čárky.MS jsem měla naposledy 14.11. co myslíte,kdy jít k doktorovi??Snažím se to oddálit,protože mám strach a nechci zase slyšet,že bohužel,není vidět žádná srdeční činnost miminka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
14.12.09 21:55

AHoj, no záleží, kdy byla OVU, ale k doktorovi bych šla až tak týden nebo lépe dva po vynehání MS. Záleží jaký má doktor UTZ, ale v 5tt už by mohla být vidět dutinka nebo váček.Držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
12681
14.12.09 22:00

jdi tak 14 dnů po pozitivním testu a neboj se nic, já jsem po potratu v červenci a ještě nám to nevyšlo, ale snad se už brzo zadaří, jinak u nás srdeční akce byla, ale při další kontrole už bohužel ne, nezbývá než doufat že teď to bude O.K. Já všem říkám, že dalšího těhu se nebojím, ale jen dostat tu druhou šanci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
14.12.09 23:20

Spee, jdu tě trošku povzbudit. První těhu skončilo v červnu před dvěma lety v 11 tt taky zamlklým těhu. V řijnu byly //. Třásla jsem se celé těhotenství, ale všechno dobře dopadlo a Terezce je už rok a půl. Držím pěsti, aby tomu tak bylo i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
14.12.09 23:25

Šla bych v první půlce ledna.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.12.09 00:09

Tak já bych šla naopak hned a nechala bych si napsat léky na udržení.nevím zda opravdu pomohli,ale cítila jsem se pak klidnější.Na vyšetření jsem šla asi v 6 týdnu.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.12.09 08:05

Já bych šla asi hned - protože bych nevydržela čekat :dance: A neboj, i já mám za sebou zamlklý potrat a poté doma už 2 chlapečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.12.09 08:10

Já jsem šla cca v 6tt, kdy už jde vidět srdeční akce. A neboj, určitě se vám povede.
Já mám za sebou jeden potrat - afetální vejce a jednu opožděnou MS po //na testu, takže nejspíš taky potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3550
15.12.09 11:13

Ahoj holky,moc vám všem děkuju za povzbuzení,cítím se hned o 200% líp :-) Abych trošku reagovala na příspěvky,tak jsem brala také prášky na udržení Guajacuran a Utrogestan,protože jsem začala slabě krvácet.Srdíčko bylo na dvouch návštěvách vidět velmi dobře,ale na poslední bohužel umlklo a plod se už ani nevyvíjel a byl hrozně malinký.. :-(
Na prohlídku půjdu tedy v lednu,abych se nestresovala a měla přes Vánoce klid.I když,takový vánoční dáreček taky není k zahození :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí