Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.Já bych se tím snažila obsolutně nezabývat a nenervovat.Protože to nemůžeš ovlivnit.To,co se má stát,stane se.
Promiň,nemyslím to zle.Vím,že si řekneš,té se to říká,když už má dvě děti.
Já bych za pár dní test zopakovala.Přeju Ti,ať je pozitivní a krásné,zdravé miminko.
Utrogestanem určo nejsou //
Počkala bych pár dní a pak bych zopakovala test, pokud možno za stejných podmínek (jestli sis ho dělala ráno, tak znovu z ranní moče, přes den by mohla být moč víc naředěná a čárky by byla slabší a byla bys zbytečně nervozní…)
Na pocit nedej, těch já zažila těhotenských i netěhotenských
![]()
Ahoj
já bych si test asi taky zopakovala, ale jinak i kdyby byla druhá čárka slabší tak to nic neznamená, čárky můžou být viditelné hodně i když je HCG nižší a naopak je to prostě jak kdy i to se stává tak se neboj. Utrogestan jsem brala taky a určitě nedělá // přeju klidné těhotenství.
Ahoj utrogestanem rozhodně nebudou vidět // čárky.Zkus si zajít na krev a budeš mít hned jasno já jsem po // čárkách šla pro svůj klid duše na polikliniku a krev zaplatila jsem 190,– ale pro pocit jistoty to stálo.Držím palečky ať je vše tak jak má ![]()
Jestli jdeš příští týden k mudr. na kontrolu, tak bych si test zopakovala nějak před kontrolou, aby si mu případně řekla, že ti vyšly //
Držím palečky
![]()
Přesně tak, já jdu k dr až 14.12. a taky si testnu právě ten den co jdu k dr ![]()
Ahojky,
já brala utrogestan na pomoc při otěhotnění,ale myslím,že on ti to všechno ovlivnit nemůže.Snažili jsme se o miminko dlouho a nakonec to vyšlo,taky jsem si udělala jeden test,vyšly // a tak jsem zkusila ještě dva další,další týden jsem šla k dr. a nakonec jsem už v 13.tt.takže myslím,že není na škodu udělat ještě jeden test a pak jen vydržet na kontrolu a uvidí se.Každopádně držím pěstičky!!!
![]()
Ahoj,
dnes ráno jsem si dělala testík a vyšly krásné silné //. Mám zpoždění MS asi 4 dny. Ale furt mám blbý pocit, jestli těhu jsem…brala jsem tento měsíc týden utrogestan na srovnání cyklu (špinila jsem během cyklu) … nemůžou být // tím utrogestanem, že by byl test falešně pozitivní?
K dr. jdu až přítí týden, mám si udělat ještě další test? To zase mám strach, aby druhá čárka nebyla slabší, to bych z toho byla nervozní.....
Co byste dělali vy?