zopakovat těhotenský test?

Anonymní
3.12.09 12:01

zopakovat těhotenský test?

Ahoj,
dnes ráno jsem si dělala testík a vyšly krásné silné //. Mám zpoždění MS asi 4 dny. Ale furt mám blbý pocit, jestli těhu jsem…brala jsem tento měsíc týden utrogestan na srovnání cyklu (špinila jsem během cyklu) … nemůžou být // tím utrogestanem, že by byl test falešně pozitivní?
K dr. jdu až přítí týden, mám si udělat ještě další test? To zase mám strach, aby druhá čárka nebyla slabší, to bych z toho byla nervozní.....

Co byste dělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
3.12.09 12:27

Ahoj.Já bych se tím snažila obsolutně nezabývat a nenervovat.Protože to nemůžeš ovlivnit.To,co se má stát,stane se.

Promiň,nemyslím to zle.Vím,že si řekneš,té se to říká,když už má dvě děti.

Já bych za pár dní test zopakovala.Přeju Ti,ať je pozitivní a krásné,zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
3.12.09 12:30

Utrogestanem určo nejsou //
Počkala bych pár dní a pak bych zopakovala test, pokud možno za stejných podmínek (jestli sis ho dělala ráno, tak znovu z ranní moče, přes den by mohla být moč víc naředěná a čárky by byla slabší a byla bys zbytečně nervozní…)
Na pocit nedej, těch já zažila těhotenských i netěhotenských :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
3.12.09 12:39

Ahoj
já bych si test asi taky zopakovala, ale jinak i kdyby byla druhá čárka slabší tak to nic neznamená, čárky můžou být viditelné hodně i když je HCG nižší a naopak je to prostě jak kdy i to se stává tak se neboj. Utrogestan jsem brala taky a určitě nedělá // přeju klidné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.12.09 12:50

Ahoj utrogestanem rozhodně nebudou vidět // čárky.Zkus si zajít na krev a budeš mít hned jasno já jsem po // čárkách šla pro svůj klid duše na polikliniku a krev zaplatila jsem 190,– ale pro pocit jistoty to stálo.Držím palečky ať je vše tak jak má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4748
3.12.09 13:24

Jestli jdeš příští týden k mudr. na kontrolu, tak bych si test zopakovala nějak před kontrolou, aby si mu případně řekla, že ti vyšly //
Držím palečky :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.12.09 14:25

Přesně tak, já jdu k dr až 14.12. a taky si testnu právě ten den co jdu k dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.12.09 15:25

Ahojky,
já brala utrogestan na pomoc při otěhotnění,ale myslím,že on ti to všechno ovlivnit nemůže.Snažili jsme se o miminko dlouho a nakonec to vyšlo,taky jsem si udělala jeden test,vyšly // a tak jsem zkusila ještě dva další,další týden jsem šla k dr. a nakonec jsem už v 13.tt.takže myslím,že není na škodu udělat ještě jeden test a pak jen vydržet na kontrolu a uvidí se.Každopádně držím pěstičky!!! :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.10.10 09:42

Utrogestan

Utrogestan podporuje těhotenství:o)) :kytka: Gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí