Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím Tě, jak víš, že DOŠLO K OPLODNĚNÍ?
to usuzuješ podle pobolívání v břiše ![]()
No ne podle pobolívaní v břiše,ale že se do mě udělal,když už jsem zrovna nebrala HA.
kačko - jde vidět, že jsi začátečnice
, to bys musela vědět, že hned po vysazení HA byla ovulace (což nebývá u každé), že má dobré sperma a nic dalšího nebrání tvému otěhotnění, takže si musíš počkat na termín MS, dříve nemá smysl usuzovat na nic ![]()
Nejsem začátečnice už jedno dítko máme2letýho chlapečka,no já jsem se jenom zeptala,zda to pobbolívání může být následek těhotěnství,viš? ![]()
No jo,možná to jsem blbě napsala,ale přece se nic nestalo.Vidím,že tady asi nejsem moc vítána.
neber to tak osobně, přišlo nám to srandovní, nic víc
![]()
Příspěvek upraven 11.11.09 v 13:48
Jo v pohodě.Jen sem chtěla se s někým poradit a k doktoru jdu až 19.takže do té doby nevydržím čekat.Jaké ste měli vy příznaky těhu?Při prvním mi bývalo blbě,pořád jsem zvracela,taky jsem měla bolesti břicha.
u prvního mimoděložního jsem měla žaludek na vodě, jinak nic před testem, u druhého po IVF pobolívání v podbříšku skoro jako před MS, ale nic velkého
ps když se podíváš do diskusí o těhotenství, tam se ty příznaky hodně probíraly
např.
https://www.emimino.cz/hledani/?…
no ja bych pobolivani spis tipla na ovulaci,ta by ted mela byt(v techto dnech),tak jestli planujete mimi tak si pro jistotu zasoulozte jeste jednou
..jinak nechapu proc dr 19,proc ne az po vynechani menzes?..asi budes muset cekat co z toho vyplyne,je jeste mooc brzy…
K dr jdu jenom na prohlídku ne kvůli tomu jestli jsem nebo nejsem těhu.Moc vám všem děkuji za odpověd.Uvidím,jak to vše proběhne.Tak držte holki palečky
Ahoj, nedokážu posoudit, jestli jsi nebo nejsi těhotná. To bolení může být opravdu způsobeno ovulací. Ale určitě držím pěsti, aby ses devatenáctého dozvěděla dobrou zprávu.
Nechci ti brát iluze, ale zdá semi že by na ultrazvuku stejně nic ještě nebyo vidět. Držím pšsti ať se brzy zadaří ![]()
Jééé holki vy ste tak zlatý všechny
To bříško mě pobolívá už přes týden,tak nevím jestli to je i s tý ovulace.Protože doposud sem takový pocity nemívala.
Awoj holki!Tak jsem se rozhodla,že i já se přidám k vám do diskuze.Jsem tady poprvý,tak snad mi pomůžete a poradíte.No ale chtěla bych se zeptat,jestli se může jednat o těhotěnství-26.10jsem měla poslední měsíčky a 2dni na to jsme s přítelem měli nechráněný pohlavný styk,při kterém došlo k oplodnění.Přestala jsem užívat antikoncepci po 2letech.Miminko by sme si hodně přáli.Za jak dlouho po oplodnění lze vyčíst//.?Pořád mě pobolíva bříško jako před menstruací,ale tá má přijít až 26.Děkuji mooooc