Pomoooc- Otec "neznámý"

kolni
2.11.09 12:07

Pomoooc- Otec "neznámý"

Zatim-neznámý… Ahojte holky, prosím vás o radu. Je to trochu zašmodrchané ale objasním můj problém. Jsme těhotná,ale nejsem si jistá, jestli je dítě mého přítele. Známe se už delší dobu, ale žijeme spolu teprv pár měsíců. Náš vztah není procházka růžovou zahradou, ale máme se rádi-jen si v některých věcech nerozumíme a neumíme ani jeden ustoupit. A tak se taky stalo, že jsme byli rozhádaní a já jsem v alkoholovém opojení podlehla kolegovi na večírku…Vlastně ani pořádně nevím, jak k tomu mohlo dojít. Asi dva týdny na to jsem zjistila, že jsem těhotná. Vím, že na to není omluva, ale co teď? Příteli jsem to ještě neřekla, protože pokud by mimčo nebylo jeho- co pak? PM jsem měla 26.8., večírek byl 13.9. a s přítelem 17.9.. Podle ultrazvuku 29.10. byla velikost 8+4. Máte někdo zkušenosti, jestli podle ultrazvuku a hladiny HCG se dá určit početí? HCG 2.10. bylo 650 jednotek. Miminko si určitě nechám, jen prostě nevím, co dál. Zůstat sama? Jak to zvládnu? Mamina a rodina by mě určitě pomohly, ale tokhle jsem to nechtěla. No jo, člověk míní a život mění. Holky, řešila jste některá podobnou situaci? Pomoooc… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
2.11.09 12:13

A aspoň nějakou antikoncepci jsi s kolegou měla? Nebo šlo všechno naostro dovnitř?
A s přítelem jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.11.09 12:21

kolni _ bohuzel te asi moc nepotesim, ale podle hCG ani podle UZ nelze moc dobre urcit kdy presne jsi otehotnela. Navic pokud mezi „podlehnutim kolegovi“ a priteli byli jen 4 dny.
Vic by spis povedelo jak dlouhe cykly jsi mela pred otehotnenim…ale stejne to bude vzdycky jen spekulace.
Jsi v nelehke situaci a nezavidenihodne, ale je to jen na tobe. Ty se musis rozhodnout, jestli s timhle muzem chces vychovavat dite? nevis asi ani jak on zareaguje, a co potom dal, na to zadna chytra vseobecna rada bohuzel neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
2.11.09 12:28

no, to je tedy zapeklitá situace. jak dlouhý máš obvykle cyklus? pokud 28, tak to by mi připadalo pravdepodobnější toho 13.9. bo 17. 9. by uz jsi mela spíš po ovulaci, i kdyz je to dost individuální. Někdy krátce před 13.9. jsi se svým přítelem nebyla?

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.11.09 16:30

Ahojky,
téééda, tak to je opravdu zapeklitá situace, ale musíš si moc dobře rozmyslet, jak se rozhodneš, protože sama
nevíš, kdo je táta miminka.
Já nevím, co bych dělala, ale asi bych si rozmyslela to,
jestli chci s přítelem zůstat nebo ne, protože jakmile
příteli řekneš pravdu, že si nejseš jistá tím, že on
je otec miminka, tak ho definitivně ztratíš, takovouhle nevěru ti neodpustí a pokud bude takovej charakter, že ano, věř, že to bude navždy mezi vámi a neustále to budeš mít na talíři a při každé příležitosti to budeš muset poslouchat. Pokud řekneš tomu kolegovi, že si nejsem jistá, kdo je otcem, věř mi, že pokud se jednalo o 1 noc, tak se k tobě obrátí zády. Chlapi prostě nesnesou pomyšlení, že by vychovávali cizí dítě…
Takže, já bych mlčela, mlčela a mlčela......, vím , že to bude asi psychicky náročné, ale takhle bys ztratila oba dva a zůstala sama…
Možná se mýlím, je to jen zkušenost mé kamarádky a dodnes si vyčítá, že nemlčela!!!

Jinak přeji moc štěstí a držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
2.11.09 17:10

No rozhodnutí bude asi na tobě,jistotu budeš mít až v případě testů otcovství.

OT připomíná mi to nedávný případ mladého pána,který si z nás ne zrovna hezky vystřelil a napsal pak na základě našich příspěvků článek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.11.09 22:40
Paradise píše:
No rozhodnutí bude asi na tobě,jistotu budeš mít až v případě testů otcovství.OT připomíná mi to nedávný případ mladého pána,který si z nás ne zrovna hezky vystřelil a napsal pak na základě našich příspěvků článek :twisted:

OT taky mě to napadlo, zvlášť když jsem dneska viděla upoutávku na nový díl Přešlapů :roll:
ale jako za sebe doufám, že to tak není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.11.09 23:08

No, já kdybych byla ve tvé situaci, tak bych asi mlčela jako hrob. Chlap nezvládne zkousnout něco takovýho. Určitě jsi s přítelem spala víckrát, než s kolegou, takže možnost oťehotnění přímo s ním je menší.
Já bych se teda nepřiznala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verona
14.11.09 15:40

Ahoj, nevím, jestli ti má rada ještě pomůže. Přeci jenom je to přes 14 dní starý příspěvek, ale jestli přítele opravdu miluješ a dovedeš si představit budoucnost a dítě zrovna s ním, tak - zní to dost krutě - ale nejlepší je mu nic neříkat. A raději to vůbec neřešit. Ovšem tady zas záleží na tom, jestli dokážeš mlčet. Přeju hodně štěstí a zdravé mimčo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3.3.10 19:43

totožná situace

Ahojky, jsem v totožné situaci, přesto doufám(již mi nic jiného nezbývá, jelikož za měsíc rodím), že miminko je přítelovo. Tohle prožívat, je vážně peklo, vím, že si za vše můžu jen a jen sama. Přeji Tobě i miminku hodně zdraví a nervy z provazu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.3.10 07:10

ahoj,

no rozhodně ja bych se nikdy nechtel nic takového dozvědět. kdyby mi toto holka řekla tak bych asi hodne, ale opravdu hodně zvažoval co dal. nechci nic rikat, ale udělala by to jednou a už bych ji neveril nikdy…ale kvuli tomu malému pokud by se opravdu snažila, tak bych to zkusil, resp dělal bych co je v mých silach, abychom to zvladli, ale ten strašák nevěry by tam byl asi už navždy…

ja jsem navic ovlivneny tim, že sám mít vlastní děti nemužu.

ale myslím, že je lepší nic neříkat … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.3.11 15:19

otocovství

Tak pokud nejste svoji, tak budete podepisovat souhlasné prohlášení a potom je právně otcem přítel, který to podepšíš. Dokud na to nepřijde a nepopře. Více v právní poradně na www.tatojaknato.cz Chtělo by to zjistit, kdo je skutečně otcem a třeba se to vyřeší. Prýt o jde udělat i před porodem (sliny přítele a plodová voda nebo vzorek choria).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.3.11 15:29

Ahojky,
zkus si zajistit genetické testy paternity. Nebude to zdarma - v řádech tisíců korun, ale budeš vědět na čem jsi (jestli to chceš).

Vzhledem ke kratičkému rozestupu mezi kolegou a přítelem jsou všechny laboratorní postupy nevěrohodné :cry: mají určitou toleranci a příroda je mocná čarodějka.

Držím ti moc palce, ať vše zvládneš a hlavně, ať jste oba zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí