Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
podle mě těžko, jak by se tam vyskytl HCG ..
tak ať to vyjde ![]()
Tzv vyvolavacka rozhodne nespousti vyrobu hcg v tele. To dokaze jen zahnizdeny embrous
Takze potichouck gratuluju.
dik,prozatim se neraduji…nebot 4roky nemuzu otehotnet,v po jdu na genetiku a podepsat papiry na umele oplodneni a koncem listopadu do prahy do car..ale snad ani nebudu muset
jeeee, ja už taky byla poslaná do CARu. Měla jsem si u Dr. vyzvednout žádanku a doporučení a na druhý den jsem zjistila //
, tak doufám, že se ti podaří to samé ![]()
ahojik,takze dnes vysetreni je tam jen malinky zahnizdeny vacek,mimi se teprve tvori…ale budu mit kriticke tri mesice aby se tam miminko udrzelo…protoze jsem podle doktora nepochopitelne otehotnela…od srpna jsem nemela menzes 2.9 byla brana krev vysla negativne.takze jsem otehotnela tedka…
holky proste zazrak..nemam ovulaci,a nic k tomu aby se tam mimi zahnizdilo..takze okamzite jsem dostalaUtrogestan..aby jsme to udrzeli.tak držte mi palecky..jinac vsem dik za odpovedi a ostatnim taky držim
No já bych řekla, že minimálně 1× jsi tu ovu měla
To je vždy hrozně hezké číst od někoho, kdo se dlouho snaží, že má pozitivní test a že tomu nevěří a jak se to pak potvrdí. Držím palce, ať vše dobře dopadne ![]()
výbornéééé – příroda je opravdu mocná čarodějka
Držím palečky ať všechno dobře dopadne a ty se dočkáš krásného a zdravého miminka
Taky moc držím palce! Ovu jsi mít musela, ale asi jak máš hodně dlouhé cykly, tak až třeba před 14 dny. Ona totiž může být ovulace i u 90 denního cyklu, akorát je až cca 75. den ![]()
Tak to je krásne, až by som vymáčkla slzu, príroda je naozaj mocná ![]()
Moja známa s tým tiež mala problém. Keď nedostala MS dva mesiace, vobec jej to neprišlo divné a že jej nič nechutí tiež, no a nakoniec z toho bolo miminko, ale docvaklo jej to, až keď mala prvý trimester skoro za sebou ![]()
UZ JSEM PISLA DO SVEHO TEMATU V DISKUZI neplodnost…NADVAHA,STITNA ZLAZA BEZ OVU......
ahojik tady zakladatelka..tak mame11,8mm a jsme v 7tydnu ![]()
ahojik,delala jsem si testik a vysel pozitivni…pred 20dny jsem mela injekci na vyvolani menzes …muzeto ovlivnit test.....
moc totiz neverim,nemam vubec ovulaci a plno jinych symptomu......
mate zkusenosti ze by injekce na vyvolani ovlivnila tehotensky test