tests pozitiv ale...

Anonymni
23.10.09 20:31

tests pozitiv ale...

ahojik,delala jsem si testik a vysel pozitivni…pred 20dny jsem mela injekci na vyvolani menzes …muzeto ovlivnit test.....
moc totiz neverim,nemam vubec ovulaci a plno jinych symptomu......

mate zkusenosti ze by injekce na vyvolani ovlivnila tehotensky test

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
23.10.09 20:34

podle mě těžko, jak by se tam vyskytl HCG ..

tak ať to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.10.09 22:33

Tzv vyvolavacka rozhodne nespousti vyrobu hcg v tele. To dokaze jen zahnizdeny embrous :D Takze potichouck gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.09 22:40

dik,prozatim se neraduji…nebot 4roky nemuzu otehotnet,v po jdu na genetiku a podepsat papiry na umele oplodneni a koncem listopadu do prahy do car..ale snad ani nebudu muset

• Citovat
  • Upravit
24320
24.10.09 08:21

Jeste to dela cysta.Ale jinak drzim palecky at je to tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.10.09 01:35

jeeee, ja už taky byla poslaná do CARu. Měla jsem si u Dr. vyzvednout žádanku a doporučení a na druhý den jsem zjistila // :) , tak doufám, že se ti podaří to samé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.09 18:07

tests pozitiv ale...

ahojik,takze dnes vysetreni je tam jen malinky zahnizdeny vacek,mimi se teprve tvori…ale budu mit kriticke tri mesice aby se tam miminko udrzelo…protoze jsem podle doktora nepochopitelne otehotnela…od srpna jsem nemela menzes 2.9 byla brana krev vysla negativne.takze jsem otehotnela tedka…
holky proste zazrak..nemam ovulaci,a nic k tomu aby se tam mimi zahnizdilo..takze okamzite jsem dostalaUtrogestan..aby jsme to udrzeli.tak držte mi palecky..jinac vsem dik za odpovedi a ostatnim taky držim

• Citovat
  • Upravit
8297
26.10.09 18:32

No já bych řekla, že minimálně 1× jsi tu ovu měla :wink: To je vždy hrozně hezké číst od někoho, kdo se dlouho snaží, že má pozitivní test a že tomu nevěří a jak se to pak potvrdí. Držím palce, ať vše dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.10.09 23:24

výbornéééé – příroda je opravdu mocná čarodějka

Držím palečky ať všechno dobře dopadne a ty se dočkáš krásného a zdravého miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.09 23:58

Moc držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.10.09 10:22

Taky moc držím palce! Ovu jsi mít musela, ale asi jak máš hodně dlouhé cykly, tak až třeba před 14 dny. Ona totiž může být ovulace i u 90 denního cyklu, akorát je až cca 75. den :wink:

• Citovat
  • Upravit
9819
27.10.09 11:44

Tak to je krásne, až by som vymáčkla slzu, príroda je naozaj mocná :)
Moja známa s tým tiež mala problém. Keď nedostala MS dva mesiace, vobec jej to neprišlo divné a že jej nič nechutí tiež, no a nakoniec z toho bolo miminko, ale docvaklo jej to, až keď mala prvý trimester skoro za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
27.10.09 13:31

jé, gratuluju.

tak teď hlavně klid.

užívej si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
4.11.09 20:20

UZ JSEM PISLA DO SVEHO TEMATU V DISKUZI neplodnost…NADVAHA,STITNA ZLAZA BEZ OVU......
ahojik tady zakladatelka..tak mame11,8mm a jsme v 7tydnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.11.09 11:41

Super, blahopřeju :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie