tests pozitiv ale...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
amina.eva
9.11.09 09:31
Ahoj děvčata,já jsem už dní nedostala menstruaci.Test mi vyšel s 2čárkami.Byla jsem u doktora a prý to ještě nejde poznat,je tam malá tečka,tak mi dal injekci.Doufám,že měsíčky nedostanu,ale když jsem měla test pozitivní,tak bych měla být těhotná,ne?
Anonymni píše:
ahojik,delala jsem si testik a vysel pozitivni…pred 20dny jsem mela injekci na vyvolani menzes …muzeto ovlivnit test.....
moc totiz neverim,nemam vubec ovulaci a plno jinych symptomu......mate zkusenosti ze by injekce na vyvolani ovlivnila tehotensky test
  • Citovat
  • Upravit
amina.eva
9.11.09 09:32
Ahoj děvčata,já jsem už 9dní nedostala menstruaci.Test mi vyšel s 2čárkami.Byla jsem u doktora a prý to ještě nejde poznat,je tam malá tečka,tak mi dal injekci.Doufám,že měsíčky nedostanu,ale když jsem měla test pozitivní,tak bych měla být těhotná,ne?
Anonymni píše:
ahojik,delala jsem si testik a vysel pozitivni…pred 20dny jsem mela injekci na vyvolani menzes …muzeto ovlivnit test.....
moc totiz neverim,nemam vubec ovulaci a plno jinych symptomu......mate zkusenosti ze by injekce na vyvolani ovlivnila tehotensky test
  • Citovat
  • Upravit
5165
9.11.09 15:00

Ahoj,nevim proc ti tedy daval injekci??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.11.09 20:52

no mě je to taky divný, když tam byl pozitivní testa tečka na ultrazvuku :roll: fakt nechápu. co ti k tomu řekl amino :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí