Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj šance ještě je, ale hodně malá, doporučuju ti zajít si ráno na krev, a budeš mít jistotu ![]()
Ahojda,
moc se mi to nezdá, že by ti to test neukázal. Většinou jsou testy poměrně přesné, obzvláš, když už máš 10 dnů po termínu.
Ještě by se ti třebataky mohla šoupnout ovulace a mohla by jsi třeba ovulovat těsně před MS. No a to by jsi těhotná být mohla a těhu test by ještě nic neukázal, protože by ještě bylo brzy.
Držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla
Ahojky, při mém prvním těhotenství se mi ještě 45 den cyklu ukazoval těhoteský test negatviní a přitom těhoteské příznaky naprosto jasné - citlivost bradavek (strašná ), nateklá a těžká prsa a teprve až při 55 dni cyklu byl pozitivní. Bohužel však těhotenství nedopadlo a skončilo potratem.....
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;45;42/st/20090916/k/c027/ttc.png:http://tickers.TickerFactory.com/…c027/ttc.png
měla jsem 10 den po vynechání negativní TT a těhu jsem skutečně nebyla, další den přišla ms ![]()
Ja jsem byla tehotna dvakrat, a test mi nic neukazal pokazde pred osmym tydnem tehotenstvi, navic jsem mela vzdy i normalni menstruaci…
kazde telo je jine, proto se na testy moc nespoleham..
Ahoj,
chci se vypovidat…vcera jsem obrecela svuj negativni tt. Mela jsem nechraneny sex, s tim dotycnym se zname mesic a vlastne uz se ani nevidame…takze mimco by bylo to posledni…a ja se celou dobu trasla, abych nebyla v tom a ted zjistuju, ze je mi lito, ze ten test nebyl pozitivni. Jsem blazen?
Prosim zachovat anonymitu…mohl by me tu nekdo poznat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,chci se vypovidat…vcera jsem obrecela svuj negativni tt. Mela jsem nechraneny sex, s tim dotycnym se zname mesic a vlastne uz se ani nevidame…takze mimco by bylo to posledni…a ja se celou dobu trasla, abych nebyla v tom a ted zjistuju, ze je mi lito, ze ten test nebyl pozitivni. Jsem blazen?
Prosim zachovat anonymitu…mohl by me tu nekdo poznat
Stejně jako to někdo má naopak – pozitivní test a najednou se necítí a nemůže se s tím srovnat. Je to celkem běžné. Najednou začneš přemýšlet o jiných scénářích, srovnáš se s tím, ale pak je to zas jinak. Aspoň víš, co bys chtěla, ale máš dost času se na to lépe připravit.
Teď si najdi nového, stálého partnera a až ho dostatečně proklepneš a budete si jistí, že to není jen dočasné, třeba vše půjde rychle. ![]()
Ja na sobe citim zmenu asi od dubna. Kamaradka ma mimco a me najednou bavilo ho chovat
nejsem ale nejak zoufala, ze dite a nekoukam vlevo vpravo. Ale ted jsem myslela, ze tohle by treba mohlo vyjit…na druhou stranu si rikam, ze je lepsi, kdyz si pockam a mimco bude mit tatinka, nez dite vychovavat sama a otce aby ani nepoznalo.
Ale fakt me prekvapilo, ze se na to mimco citim…jenze stejne ho mit nemuzu ![]()
To je rozhodně lepší!!! Buď ráda.
A tohle prohlédnutí je super, lepší teď než později. Kolik ti je?
Hlava to chape, ale boli to. Bylo to vlastne mesic randeni, a po sexu uz se neozval :-/…je mi 29…silenej vek
rikam si, ze jsem mohla mit alespon dite…
@Anonymní píše:
Hlava to chape, ale boli to. Bylo to vlastne mesic randeni, a po sexu uz se neozval :-/…je mi 29…silenej vekrikam si, ze jsem mohla mit alespon dite…
Neblázni, dětí můžeš mít ještě deset! Brzo někoho potkáš. Začíná podzim a asi se cítíš sama a ten chlap se zachoval jako zmetek, nemá tě co mrzet ![]()
@Anonymní píše:
Hlava to chape, ale boli to. Bylo to vlastne mesic randeni, a po sexu uz se neozval :-/…je mi 29…silenej vekrikam si, ze jsem mohla mit alespon dite…
Tak to je přirozené, že ti to teď docvaklo.
Neboj, choď mezi lidi, on se za chvíli objeví. Možná tu myšlenku zas na chvíli opustíš, abyste si sebe navzájem užili, ale do pár let se dočkáš.
Já už vím, že chci rodinu s dětmi, skoro 3 roky. A taky trpělivě čekám. Chlap je, láska taky, ale podmínky už tolik ne. Tak si to aspoň užiji. ![]()
@SlecnaSally Vsude ted ctu jak dite by melo byt do 25 a pak uz v podstate si zahravas, ze nebude nic. Asi jo…mam ted narocnejsi obdobi v rodinne, obcas mam pocit, ze nemam pro sebe ani 5 minut no a o vikendu to vyvrcholilo a ja si uvedomila, ze v krizovych situacich nemam muzsky rameno na vyplakani. Ze tomu poslednimu slo jen o moje telo (a to chvilema doufam, ze se ozve) zmetek to byl a ja naivni. Hlavne, abych potkala nekoho, komu nejde jen o postel…
@Litta A kolik je tobe? Tak je uzasny, ze si nasla toho pravyho a milujete se. Podminky nemusi byt luxusni. ![]()
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Vsude ted ctu jak dite by melo byt do 25 a pak uz v podstate si zahravas, ze nebude nic. Asi jo…mam ted narocnejsi obdobi v rodinne, obcas mam pocit, ze nemam pro sebe ani 5 minut no a o vikendu to vyvrcholilo a ja si uvedomila, ze v krizovych situacich nemam muzsky rameno na vyplakani. Ze tomu poslednimu slo jen o moje telo (a to chvilema doufam, ze se ozve) zmetek to byl a ja naivni. Hlavne, abych potkala nekoho, komu nejde jen o postel…
@Litta A kolik je tobe? Tak je uzasny, ze si nasla toho pravyho a milujete se. Podminky nemusi byt luxusni.
Tak jasně, z hlediska zdraví je ideál asi 25, ale kdo v dnešní době má zázemí a vhodného partnera v tomto věku? Ale pokud o sebe aspoň trochu dbáš a trochu se hýbeš, tak ještě na odpis pár let fakt nebudeš, neboj. Teď je prvorodičkám i přes třicet a zvládá se to, vlak ti rozhodně neujel. ![]()
Mně je 22 a studuji. Bydlet bychom měli kde, ale živí mě ještě rodiče, muž toho taky moc nevydělá, tak se nám to nechce komplikovat. Ale kdyby se stalo, tak na potrat určitě nepůjdu.
ahoj, mám 10 dnů zmeškanou MS. Test mi vyšel negativně. Můžu být přesto těhu? Je tady někdo, kdo měl taky tak? Díky