Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla dítě ve 20,zase hodně brzo a ted bych si i přála druhé. Je mi 25.Dítě můžeš mít i ve 35 letech. Já jsme kolikrát ráda, že dítě mám, nejsem večer sama apod a někdy bych zas odjela někam za prací na rok a mít klid a žila svůj život
To si prostě nevybereš. uživej si než potkáš toho správného chlapa a pak to půjde samo..Co si třeba pořídit pro zatím malého pejska?
@Litta Tak me nikdo muj vek nehada, pry vypadam mladsi. Zdrava jsem a dost sportuji. Jenze ten chlap…ty vztahy driv byly takovy mlady, az tak jsme neuvazovali dopredu. A ted posledni dva roky ty partneri zrovna perspektivni nejsou. Uzij si studentsky leta, at mas miminku, co vypravet ![]()
@SlecnaSally Jo, pejsek je dobrý nápad. I se s ním bude lépe seznamovat.
My ho teď taky plánujeme, snad jen nebude lítat s dudlíkem po bytě.
![]()
@Litta píše:
@SlecnaSally Jo, pejsek je dobrý nápad. I se s ním bude lépe seznamovat.My ho teď taky plánujeme, snad jen nebude lítat s dudlíkem po bytě.
![]()
Dej mu klidně i dudlík
A co chceš za rasu?
@SlecnaSally A ty jsi sama? Ja pejska mam, to je jak moje dite
a nepredstavuj si, ze sedim po vecerech doma a brecim. To ne, mam plno aktivit, cestovani, sport, pratele…i ted novou praci, co me bavi. Jen jsem proste ten mesic prozila s clovekem, ktery mi zacal byt blizky a ted mi chybi ty zpravy, povidani si…pripadam si jako kdyby ted nic nemelo smysl. A o to vic, jakym zpusobem me odkopl. Kdyz se ukazalo, ze muzu byt v tom, byla jsem v soku a pak postupne i doufala, ze jsem…
Je to proste cerstvy…a ja mam pocit, ze uz nikdy nikoho nepotkam…
@SlecnaSally Shodli jsme se na australském ovčákovi. Máme dost plánů na aktivity, nechceme hluponě a ještě jsou to takoví medvídci.
Ale nespěcháme, zatím se probíráme chovkami a je to docela náročné se v nich zorientovat – každý pes jiná ves. ![]()
@Anonymní píše:
@SlecnaSally A ty jsi sama? Ja pejska mam, to je jak moje ditea nepredstavuj si, ze sedim po vecerech doma a brecim. To ne, mam plno aktivit, cestovani, sport, pratele…i ted novou praci, co me bavi. Jen jsem proste ten mesic prozila s clovekem, ktery mi zacal byt blizky a ted mi chybi ty zpravy, povidani si…pripadam si jako kdyby ted nic nemelo smysl. A o to vic, jakym zpusobem me odkopl. Kdyz se ukazalo, ze muzu byt v tom, byla jsem v soku a pak postupne i doufala, ze jsem…
Je to proste cerstvy…a ja mam pocit, ze uz nikdy nikoho nepotkam…
@Litta No to se vynoril prave tenhle…ja stastna, spokojena, nezavisla…on mi prebeh pres cestu a bylo to…ja povolila, zacala si malovat hezkej vztah a konecna. A jde mi hur a hur oklepat se a verit nanovo
Co kdyz ja vazne nikdy nebudu mit deti ani chlapa?
@Anonymní píše:
Co kdyz ja vazne nikdy nebudu mit deti ani chlapa?
Tak toho bych se nebála.
Pokud ti přes cestu přebíhají chlapi, jsi aktivní, společenská a vypadáš na míň, tak se neboj. Já už viděla stovky matek, u kterých jsem s prominutím přemýšlela, kdo jim ty děti dělá. Na každou se dostane. ![]()
@Litta píše:
Tak toho bych se nebála.Pokud ti přes cestu přebíhají chlapi, jsi aktivní, společenská a vypadáš na míň, tak se neboj. Já už viděla stovky matek, u kterých jsem s prominutím přemýšlela, kdo jim ty děti dělá. Na každou se dostane.