Pomoc:(

32
29.9.09 18:26

Pomoc:(

Dobrý den!Mám strach :(
Asi pět dnů po menstruaci jsem si zapoměla vzít prášek.Beru ho vždy ve 20:00…zapoměla jsem a vzala jsem si ho až v deset ráno následující den.Pak jsem si vzala už normálně ve 20:00 a den an to jsem spala s přítelem.je tu riziko otěhotnění??Děkuju za odpověď :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43032
29.9.09 18:31

to bude urcite fungovat, kliiid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.9.09 18:39

Píše se, že by se měl vzít do 12hod od obvyklé doby… nicméně, záleží jak dlouho už HA bereš (prý funguje na bázi vyhlazování sliznice, takže za 1den by určitě ta sliznice nenarostla, aby se vajíčko usídlilo… myslím?) Navíc těžko říct, kdy ovuluješ, ale doufej, že někdy v polovině cyklu a to ted není.
držím pěsti, podle mě je šance malá (ale je… :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
29.9.09 18:42

rekla bych, ze rizko ze bys otehotnela je zcela minimalni.

14 hodin se mi zda jeste v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.9.09 18:54

Ahoj,
já takhle taky zapomněla v prvním týdnu (kdy je to jakoby nejrizikovější) a prášek jsem si vzala až za 22 hodin!!! a těhu jsem nebyla!!! Ale taky jsem se hrozně bála.
Teď jsem byla u pana doktora na sonu na běžné kontrole a ukazoval mi, jak jsou ty vaječníky nečinné a jakoby úplně placaté (na obrázku), takže bez jakýchkoli náznaků normálního fungování. Takže si taky myslím, že jeden chybějící prášek, navíc, když sis ho vzala takhle brzy, se neprojeví.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.9.09 20:10

To jsou starosti. Pamatuju kdysi, když jsem prášky brala, že jsem se v noci probudila, že jsem si ho zapoměla vzít. Jáu brejloun rozespalej bez brejlí počítala chvějící se rukou platíčko a vzala si ..................... no a druhý den jsem zjistila, že ten den jsem si vlastně vzala 2×. :wink:

Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.9.09 20:25
Aladina píše:
To jsou starosti. Pamatuju kdysi, když jsem prášky brala, že jsem se v noci probudila, že jsem si ho zapoměla vzít. Jáu brejloun rozespalej bez brejlí počítala chvějící se rukou platíčko a vzala si ..................... no a druhý den jsem zjistila, že ten den jsem si vlastně vzala 2×. :wink:Neboj.

A takhle si jednou kamarádka vzala v rozespalosti poránu místo nějakýho vitamínu prášek pro psa na odvodnění :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.9.09 20:27
DuantNefret píše:
Aladina píše:
To jsou starosti. Pamatuju kdysi, když jsem prášky brala, že jsem se v noci probudila, že jsem si ho zapoměla vzít. Jáu brejloun rozespalej bez brejlí počítala chvějící se rukou platíčko a vzala si ..................... no a druhý den jsem zjistila, že ten den jsem si vlastně vzala 2×. :wink:Neboj.
A takhle si jednou kamarádka vzala v rozespalosti poránu místo nějakýho vitamínu prášek pro psa na odvodnění :lol: :lol: :lol:

A proběhlo odvodnění? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.9.09 20:33

Asi jo :wink:

K tématu…snad by se nic stát nemělo! Jsme na tom mnohé hůř…nemůžu brát antikoncepci…snědla jsem kdysi pár tabletek a pak jsem seděla s depkou a čuměla do zdi :roll: …tak já bych nerada těhotněla až do přechodu :roll: :lol:…určitě to bude dobrý! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
29.9.09 22:51

Jeden prášek - to je úplně v pohodě! :) Klid…
Já jednou zapomněla vzít 3 za sebou..... no a Matýskovi je 14měs. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
30.9.09 07:33
Aladina píše:

Jé, tak to mě se taky stalo něco podobnýho :) Já jsem si zase zastrčila to platíčko opačně do obalu než obvykle a pak jsem se ujišťovala jestli jsem si den předtím vzala a úplně mě polilo, protože sobotní pilulka tam na mě koukala. Zrovna tu noc za mnou byl přítel tak jsem rychle zobla tu sobotní piluli. No a pak když jsem se uklidnila jsem se jala zkoumat to platíčko, protože jsem si byla jistá, že jsem si v sobotu ráno brala a opravdu tam ta sobota nebyla. No tak jsem ten den sezobla 2 :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex