Těhotenství?

91
28.9.09 13:45

Těhotenství?

ahojky chtěla bych se zeptat. Měla jsem od astrologa určený plodný den 18.9 můj byl kolem 12.9, cyklus jsem měla 30 dní takže dneska bych to měla dostat, mám špinění a bolí mě břicho i prsa spíš je to příznak menstruace, ale chtěla jsem se zeptat jestli bych nemohla být třeba těhotná a menstruace došla, nevím jestli by na těhotenský test nebylo brzo. Nevím jestli by menstruace měla jěště dojít nebo už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.9.09 14:01

Ahoj pokud by si byla těhotná tak špinit můžeš.Jestli ti menstruace dneska nedorazí zítra si klidně udělej test už by ti měl dát odpověd.Držím ti palečky

• Citovat
  • Upravit
10848
28.9.09 14:46

ahoj beruško - no nevim jestl ibych se radeji nespolehla na zjisteni ovulace lékařem nez na astrologa ;-)

ale jinak špinit na začatku tehotenství mužeš. Pokud mas ale očekávanou menstruaci prave dnes, tak bych zatim nejasala. dorazit muže jeste určite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
28.9.09 15:33
harpyje píše:
ahoj beruško - no nevim jestl ibych se radeji nespolehla na zjisteni ovulace lékařem nez na astrologa ;-)ale jinak špinit na začatku tehotenství mužeš. Pokud mas ale očekávanou menstruaci prave dnes, tak bych zatim nejasala. dorazit muže jeste určite.

presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.9.09 16:18

Tak řekla bych, že dr. líp pozná den tvé ovulace, než astrolog 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.9.09 18:05

holky díky za odpověd, moc jsem se neradovala takže jsem to dostala a jedem nanovo. Astrologa jsem zkusila, vždyt o nic nejde, samozřejmě beru ovulaci od dr. vážně a nebráním se tomu, má kamarádka to u něj zkusila, protože nemohli mít ý let děti a jsou v pořádku, zlusila se řídit jeho datem a vyšlo to takže proč ne, ale u nás nefunguje jeden vaječník a myslím si že to bylo zrovna tento cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.09 05:07

Ahoj beruškaJ.To je mi líto já jsem na tom stejně od doktora vím kdy mám ovulaci,a pořád nic.

• Citovat
  • Upravit
91
2.10.09 20:33

ale určitě to nevzdáváme,necháváme to osudu a na přírodě ta si udělá stejně všechno jak chce sama, takže uvidíme čím dýl to bude trvat tím víc se na to budeme těšit nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí