Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky chtěla bych se zeptat. Měla jsem od astrologa určený plodný den 18.9 můj byl kolem 12.9, cyklus jsem měla 30 dní takže dneska bych to měla dostat, mám špinění a bolí mě břicho i prsa spíš je to příznak menstruace, ale chtěla jsem se zeptat jestli bych nemohla být třeba těhotná a menstruace došla, nevím jestli by na těhotenský test nebylo brzo. Nevím jestli by menstruace měla jěště dojít nebo už ne.
Ahoj pokud by si byla těhotná tak špinit můžeš.Jestli ti menstruace dneska nedorazí zítra si klidně udělej test už by ti měl dát odpověd.Držím ti palečky
ahoj beruško - no nevim jestl ibych se radeji nespolehla na zjisteni ovulace lékařem nez na astrologa ![]()
ale jinak špinit na začatku tehotenství mužeš. Pokud mas ale očekávanou menstruaci prave dnes, tak bych zatim nejasala. dorazit muže jeste určite.
harpyje píše:
ahoj beruško - no nevim jestl ibych se radeji nespolehla na zjisteni ovulace lékařem nez na astrologaale jinak špinit na začatku tehotenství mužeš. Pokud mas ale očekávanou menstruaci prave dnes, tak bych zatim nejasala. dorazit muže jeste určite.
presne tak
Tak řekla bych, že dr. líp pozná den tvé ovulace, než astrolog ![]()
holky díky za odpověd, moc jsem se neradovala takže jsem to dostala a jedem nanovo. Astrologa jsem zkusila, vždyt o nic nejde, samozřejmě beru ovulaci od dr. vážně a nebráním se tomu, má kamarádka to u něj zkusila, protože nemohli mít ý let děti a jsou v pořádku, zlusila se řídit jeho datem a vyšlo to takže proč ne, ale u nás nefunguje jeden vaječník a myslím si že to bylo zrovna tento cyklus.
Ahoj beruškaJ.To je mi líto já jsem na tom stejně od doktora vím kdy mám ovulaci,a pořád nic.
ale určitě to nevzdáváme,necháváme to osudu a na přírodě ta si udělá stejně všechno jak chce sama, takže uvidíme čím dýl to bude trvat tím víc se na to budeme těšit nebo ne ![]()