těhotenský test

Anonymni
7.9.09 10:20

těhotenský test

Ahoj, zdravím Vás všechny :wink: ! Jsem tady nová…doufám, že tuted na nejakou dobu zůstanu :) . Chci se zeptat, jakou máte zkušenost s těhu testy…včera, dva dny před očekávanou menstruací jsem si udelala těhotenský test a byly tam //!!! Kolegyně v práci mě straší falešnou pozitivitou testu. Máte s tím nějaká z Vás zkušenost? Děkuji M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8041
7.9.09 10:25

ahoj, myslím, že tétamat na těhotenské testy je tu spousta. Někde jsou i testy vyfoceny. Tak to projdi a uvidíš, že určitě najdeš, to co potřebuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
7.9.09 10:26

Ahoj M, vítám. Pokud tu chceš zůstat déle, tak se zaregistruj a piš pod svou přezdívkou, ne jako anonym.

Falešná pozitivita u TT není moc častá, tak gratuluji.

Můžeš založit diskusi s příslušným měsícem porodu (pokud ještě není), je lepší šance, že se tam k tobě někdo přidá na trvalejší pokec, než tady, tady to nejspíš zapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.9.09 10:32

Ahoj, falešná pizitivita testů není moc častá, spíš falešně negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.9.09 12:18

Ahoj, kolegyně at nestraší a nechá tomu volný pruběh :wink:

Jinak souhlasím s holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.09 12:30

díky moc všem!

Děkuju moc všem za odpověd, určitě se zaregistruji, musím si stránky projít a kouknout, co a jak. Je super, ze vůbec nejaký takovýhle „pokec“ a celkově web existuje. Díky všem!

• Citovat
  • Upravit
14
7.9.09 12:38

Ahoj, buď v klidu. Já jsem měla pozitivní test už 4 dny před MS. Sice to nedopadlo, ale to je jiná kapitola. Některé citlivější testy už těhotenství registrujou před MS. Opatruj se, dávej na sebe pozor a užívej si těhotenství!!! Gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.15 15:59

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, dneska jsem 43 den od poslední MS a udělala jsem si těhotensky test a je negativní a ani náznak druhé čárky myslíte že můžu být těhotná?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí