Vichy a akne v tehotensvi

Anonymni
1.9.09 10:20

Vichy a akne v tehotensvi

Ahojte,
chtela jsem se zeptat, zda pouzivate kosmetiku Vichy na akne v tehotenstvi. Jsem ve velmi rannem stadiu tehotenstvi (jeste neni ani srdicko), ale objevilo se mi hrozne akne a vyrazky na obliceji. Sice na to trpim, ale ted je to o mnoho horsi.
Pouzivam NORMADERM od Vichy, ale nevim, jestli latky v nem obsazene nemuzou nejak ublizit zacinajicimu embryu.
Na jejich strankach jsem to vubec nenasla, ale mam tak trochu obavy, jestli se to v tehotenstvi muze ci ne.
Diky, Petra

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
1.9.09 11:21

Řekla bych, že jo, je to jen kosmetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
1.9.09 12:06

Peťo,
měla jsem ten samý problém jestli tě to potěší, pak se to dost spravilo. Vichy bych používala normálně, mně osobně teda nějak tato řada nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.09 14:48

Holky, diky za odpoved.
Vrony, prosim te, muzes mi napsat, co jsi pouzivala Ty? A kdy se to zlepsilo, az po porodu nebo treba uz po 1.trimestru?
No vypadam jak pubertacka, a to uz mam pres 30 :-((.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
2923
1.9.09 17:43

Peťo, já mám už po třicítce pár let a celkem nic moc.
Pokud si dobře pamatuju, tak to nejhorší byla záležitost právě prvního trimestru. Po porodu to šlo, dramatičtěji se mi přihoršilo až po skončení kojení (rok a kus po porodu). To už jsem navštívila kožní, dala mi nějaký krém ( ten se, mám pocit, nesměl užívat v těhoteství a při kojení), začala jsem znovu brát i HA. Pleť se mi velmi zlepšila. U druhého těhoteství to bylo totéž. Znovu jsem z potíží vyvázla až HA, po vysazení hrůza hrůzoucí, kerá se pomalu upravuje (dle mého dst dlouho :evil: ). Mám za to, že je to vinou nevyrovnané horm.hladiny a biju se do hlavy, že jsem tolik let brala HA, kdo by to byl řekl, že :roll:
Na zázračný vliv kosmetiky v tomto případě nevěřím- mám svoje zkušenosti, ale mírně zlepšující vliv jí neupírám. Mně osobně přišlo, že Normaderm mi pleť moc vysušuje a ona má pak tendenci se mastit ještě víc, spíš mi vyhovovalo Sébium od Biodermy, to by mělo rozpouštět maz a zabránit zanícení. Navíc je o stovku levnější než Vichy. Zkus si vyptat v lékárně, která prodává tyhle značky, nějaké vzorky, ať můžeš zjistit, že ti krém (ne)sedí.
Jinak přeju pěkné těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
1.9.09 17:58

Mám s Normadermem podobnou zkušenost jako vrony .
Ale moje pleť obecně docela špatně snáší přípravky na „problematickou pleť“ jakékoli značky…akné mi to jen zhoršuje. Teď už zá:,–(ně používám je přípravky na „citlivou pleť“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.9.09 19:43

Taky jsem měla špatnou pleť vždy, když jsem neměla HA nebo nebyla těhu. U kožařů jako doma, měla jsem i atb kůry, lokálně atb, chemický peeling, výbrus laserem, prostě kde co a pořád stejně na prd. Pak mi u sousedů poradili obrátit se na Mgr. Podhornou http://www.nadeje-byliny.eu. Do mailu jsem jí vypsala všechny svoje zdravotní neduhy a ona mi sestavila bylinkovou kůru na míru (užívá se vnitřně). Teď kapu druhou kůru a po akné ani stopy! Bohužel, obličej mám samou jizvu, takže se pokouším bělit, snad to bude časem lepší. V dospělosti se akné nedá léčit kosmetikou, je to vnitřní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí