Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
Já bych ještě pár dní počkala a pak zkusila další test.
A nebo u obvoďáka,ten by tě mohl taky nabrat.
Jinak přeji ať to vyjde.
Ahoj holky, jsem tak nějak zmatená. S manželem jsme měli pohl.styk na Štědrý den a 30.12., dělala jsem si tehu test a v pátek minulý týden se mi tam ukázala světla čárka. Test jsem opakovala ještě 2× dnes a nikde nic. V podbřišku me bobolivalo od Vánoc až tak do minulého čtvrtka. Stalo se to některé z vás? Myslíte, te jsem tehu? Děkuju moc ![]()
A testovala jsi pred MS ci po MS? Pokud se ti tam ukazala svetla carka tak a dnes nic tak tehotna asi nejsi, prozoze dnes by jsi tam musela mit dalnici. Carka musi totiz sílit.
@vila222 Ms čekám tento týden. Měla jsem takovou radost, tak nechápu jaktoze tam dnes nic není.
@fifinkaa počkám, ono mi ani nic jiného nezbyde. Jj, citlivost 10. Od začátku mám citlivý nos, bolí mně v podbřišku a byla jsem stále unavená, bez ohledu na to, abych o tom věděla.
Věřím, že příjde den, kdy žena po souloži dá test a hned pozná jak to dopadlo. Ja nevím, ale testovat tak brzo a pak se stresotav. Jsou prostě věci, které potřebují čas.
ahojky holky chtěla bych radu, užívám clostilbegyt, proveru 14 den ultrazvuk a pregnyl. Podle výpočtů ultrazvuk proběhl 12.8, menstruaci jsem měla dostatt 27.8 doted jsem ji nedostala, mám bolestivá prsa, bolesti v podbříšku se střídající se intenzitou někdy mě to bolí víc jindy mín jsou tam přestávky, jsem unavená, je mi divně od žaludku a šíleně se mi mastí vlasy. těhotenský test stále negativní. Myslím si že by už těhotenství mělo vyjít? Jinak podle mudr. Jonáše jsem měla nejplodnější den až 20.8. je tedy možné že jsem těhu a ještě to není vidět:? Můj doktor má příští týden dovču tak budu muset asi skočit někam na krev, stačí když zajdu na polikliniku do laborky a řeknu jim co a jak a oni mi ji vezmou bez nějakého doporučení?