Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj sluni:) vím, že je to pokaždé děěěsně dlouhé čekání! ale prostě se to vydržet musí, žejo:)
Kdys našla //? Jak dlouho to je od posl. MS? Protože na UTZ stejně srdíčko je vidět někdy mezi 6-7.tt nejdřív…do té doby je tam jen vidět dutinka bez srdíčka a to žádný lékař neřekne: Jo super, mimi je v pořádku! Stejně by tě zas objednali třeba za 2 týdny, jestli se srd. akce objeví a další čekání je na světě…
Vím, že je to dlouhé, ale tak mysli pozitivně, vše bude tentokrát určitě dobré! ![]()
ja byla na prvnim UTZ az na NT screeningu ve 13+3tt a taky sem to vydrzela ![]()
Tě pic ![]()
Tak taky čekám, mám jít až 3.9., takže mi do té doby nejspíš pořádně jebne ![]()
Ahojky, tak já jdu zítra:) Už se fáákt těšim, ale snažim se netěšit, spíš být zvědavá…
Měla bych být v 6tt+4, tak snad už tam bude srdíčko. Nevíte, jestli se dělá vaginální, nebo norm. ultrazvuk? A jestli ten vaginální není bolestiví?
Díky, mějte se papa
Alča
Urcite se dela vaginalni a neboli vubec ![]()
ja byla na ultrazvuku dnes a mela jsem radej pockat…nebylo nic jeste videt..tak mi jen vzali krev a zitra budu volat na vysledek..
kouknete na moje testy??co myslite??
Sluni, mně dělali uztv hnedka asi v 5tt, i když já bych si ho klidně i odpustila, jenže kvůli endokrinoložce, která trvala na raném potvrzení těhot jsem musela, je to hodně brzo. nijak zvlášť mě to neuklidnilo a raději bych to bývala odložila
jelikož díky měsíčním kontrolám jsem pak srdíčko viděla až hodně pozdě… ![]()
těš se z miminka a těš se na příští pátek, určitě uvidíš více než já…
autokarko - záleží na dr., jaký utzv má v ordinaci, většinou je to vaginální, lepší rozlišení na takový drobek. nebolí, to vyšetření rukou nebo odběr na cytologii je daleko horší…
tohle je jen takové polechtání…
ahojky, tak se přidávám k čekatelkám na uzv…
Lenulindo: podle ms bych měla být 4+4, včera sem si zašla na krev, byla pozitivní, tak teď už jen počkat na uzv(tak 2týdny, aby bylo vidět srdíčko…), fakt hrozně dlouhá doba
jinak jsem koncem dubna měla zamlklé těhu a revizi, tak se docela bojím…
tak ja mam krev taky pozitivni
ultrazvuk za 2 tydny…a taky mam za sebou jednu revizi..
Sluní - Tak mě mudr. dělal UTZ při každé kontrole. Na začátku sice říkal, že je to brzy, ale stejně ho udělal. Pokud nemáš nějaké bolesti, tak nad UTZ vůbec nepřemýšlej. Pak uvidíš toho malýho prďolku s bijícím srdíčkem a ne jenom nějaký flíček, jako já v 5 tt ![]()
lenulindo, gratuluju ![]()
mě se to čekání na UZ taky táhne ![]()
jdu ve středu a zdá se to být nekonečné.....ale jsem už velká holka, tak to vydržim ![]()
Ahoj holky,taky jsem čerstvě po nalezení //
. Na UTZ jdu 26.8.,už je to za chvilku,ale čekám od toho 13.8. co jsem objevila //. No snad bude všechno v pořádku.
Libuško: a není to moc brzo na ten utz???to ještě nebude vidět srdíčko…
Autorko: jak ti dopadl ultrazvuk??vše v pořádku??
ahoj holky, budu ráda, když se přidají ty, které také čekají netrpělivě na 1. ultrazvuk po pozitivním těhutestu … na kontrolu jdu až příští pátek, jsem z toho nervozní, protože jsme loni v prosinci byla na přerušení těhu z důvodu zamlklého těhu cca 9 tt ( mimi se skoro nevyvíjelo, ale bylo vidět i pidi mimi a srdíčko mu bilo, bohužel bít pak přestalo a zaniklo … )
třeba si tímto zpříjemníme čekání, i když asi nejlepší by bylo si vyjít do přírody a snažit se na to tolik nemyslet, snad se mi to podaří alespoň o víkendu