Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedělala sis mamatest? Ten měl chybnou šarži a místo fialové čárky prý dělal bílou.
zajdi si na krev, to je nejpřesnější. Já už mám testů plný zuby, už to nemůžu ani vidět, jsou tam // a stejně nemáš jistotu.
Já to dnes udělala a za hoďku mi pani volala výsledky ![]()
jako čistokrevná snažilka jsem použila snad všechny, levnější a dražší.
Takže s klidným svědomým můžu doporučit opravdu ten Mamatest ( mohla to být třeba jen vadná serie, co jsi měla ) a nebo Clearblue - ten je opravdu kvalitní
stojí myslím 100,– je do proudu moči, ale je fakt profi ![]()
Ale jak už jsem psala, test je jenom test, ale odběr z krve je na 99%
Denny: jj, to máš pravdu s tím, že hcg je přenější, ale nejpřesnější je stejně ultrazvuk…kdy jsi šla na tu krev, po jaké době od očekávané ms??taky o tom uvažuju…
Pardon, že sem lezu. Čičinko, co měl mamatest? Já si kupovala minulý týden dva (takže 4 test.proužky), byli negativní, ale ms stále nemám …
janinko, tak si zajdi k doktororvi.
Udělá ultrazvuk a budeš mít jistotu ![]()
Ahojte, prosím vás o radu. Menzes mi mešká 4 deň, včera som si robila tehu test, zdá sa, že je pozitívny so slabou druho čiaročkou. Dnes som test ráno zopakovala, 2 čiarka sa objavila hneď, ešte pred kontrolnou. Bola viditeľná ale potom ako test uschol ostala úplne nevyfarbená, biela. Naozaj neviem čo to znamená. Prosím vás ak niektorá z vás mala takýto problém, napíšte mi, isto mi pomôžete. ďakujem