Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní Anďo … myslím, že už máš založené toto tema potřetí … nic lepšího, než co už ti děvčata napsaly se nedozvíš … všechny jak jsme tu, tak máme snahu poradit a pomoct, ale nezneužívej toho a neptej se na to samé každý den znovu a znovu …
Přidám ti ještě svůj názor - můžeš být těhotná a to, že máš pozitivní test, tak by tomu odpovídalo - mimochodem, po dvou dnech by na těhutestu mělo být vidět, jak se čárka zesiluje …
no, ale i když by embryjka zanikla, tak ještě můžeš mít pozitivní test - ono to HCG tak hodně rychle zase nezmizí (speciálně, pokud by ze dvou zaniklo „jenom“ jedno)…
takže, buď vyčkej další kontrolu v CAR, nebo si jako samoplátce zajdi na krev a uvidíš, co vyjde ![]()
Hodně štěstí a pak dej vědět jak to vypadá, ju?
Pa Monika
Ahoj Anďo - Monča má naprostou pravdu!!!
Snaž se být v klidu, odpočívej, porovnej testíky nebo zajdi znovu na krev ..... Každá jsme jiná a každé těhu probíhá jinak.
Kdy jdeš znovu na KO do CARu?
Kdyby jsi chtěla tak kukni za holkama na tuto diskuzi:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Přeji hodně štěstíčka ať ti IVF vyšlo
Ahojte.Děkuji Vám za rady,nevím ještě jak to tady chodí,tak jsem si založila 3 témata a určitě toho nezneužívám,to v žádném případě,nechala bych si jen jedno téma ale nevím jak ho vymazat.Kámošky mi poradily,že mám zkusit tyhle diskuze,že třeba se najde někdo se stejným problémem.Je nejlepší počkat,je pravda,že těhotenství má každý jiné.Uvidím necháme se překvapit a když to nevijde tedˇ, tak příště,ovlivnit nic nemůžu.Ale protože jsme byli na ivf už celkem 3krát,a tedˇ to vypadá konečně celkem slibně,tak jsem se o to chtěla podělit i s ostatníma,co si o tom myslí.Tak se mějte hezky a držte nám palce i nadále.PAPA.
Ahojte.Tak dneska jsem bylana kontrole a i když jsem včera trošku zašpinila,tak i přesto se hcg v krvi zvedlo z 21jednotek na 46,takže je to dobrá zpráva.V pátek se uvidí jestli stoupá i nadále.Tak se mějte pěkně.8S9
No, Anďo … gratulujuuuuuuuuu!!! … teda pst, zatím potichu, abychom nezakřikli, ju? … držím palečky na páteční odběry a přeju hodně štěstí!!!
Monika
Ahoj Moni.Děkuji.Taky se raduji zatím jen potichoučku,abych potom nebyla zklamaná.V ten pátek musí být hcg kolem 150 jednotek a pak to bude v pořádku.Tak snad jo.Papa. ![]()
ahoj,tak zítra mě čekají odběry,už tedˇ se trošku bojím.Hlavně mě znepokojuje,to pobolívání v podbříšku nebo plnost břicha,vím,že to může bít po stimulaci vaječníků a taky beru ještě léky a injekce.Když tak semtam čtu o mimoděložním těhotenství,z toho má určitě strach každý.Myslím si,že po ivf je to málo pravděpodobné,když zavádí embrya přímo do dělohy,nemyslíte?Ahojky.
ahoj,tak zítra mě čekají odběry,už tedˇ se trošku bojím.Hlavně mě znepokojuje,to pobolívání v podbříšku nebo plnost břicha,vím,že to může bít po stimulaci vaječníků a taky beru ještě léky a injekce.Když tak semtam čtu o mimoděložním těhotenství,z toho má určitě strach každý.Myslím si,že po ivf je to málo pravděpodobné,když zavádí embrya přímo do dělohy,nemyslíte?Ahojky.
Ahojte holky.Tak dneska jsem byla na odběrech,i když jsem se strašně bála jestli hcg stouplo,tak nakonec dobrá zpráva ze 46jednotek to stouplo na 131jednotek,tak to vypadá dobře akorát pomaleji roste ale důležité je,že stoupá.V úterý jedu na krev ještě jednou,aby se ujistili,jestli to stoupá tak jak má.Tak zase držte palečky.Pa.
Ahojte holky,tak v pátek jsem měla už 380jednotek hcg v krvi,roste to jak má i čárka na testu už je totožná s tou kontrolní.V pondělí musí být přes 1000jednotek a doktor už musí vidět asponˇ tečku a v děloze.Tak držte palečky.Papa.Andˇa.
Anďo - mooooc gratuluji, určitě bude všechno v pořádku!
![]()
Rády by jsme tě podpořily, ale když píšeš jako Anonymní tak se nezobrazují tvoje příspěvky a nechodí upozornění
![]()
Ahoj holky.Tak dneska jsme byli na kontrole a jednotky hcg stouply ze 380 na 1800,což je super a je vidět,že to roste.Doktor už viděl na ultrazvuku tečku-gestační váček o velikosti 6mm a v děloze,což je taky super.Ale neviděl bohužel ještě embryo ani žloutkový váček,v pátek to tam prý už musí být vidět na 100 procent,jinak by to bylo špatně.Tak snad nám to vijde.Mějte se moc pěkně.Pa.Zatím,anonymní Andˇa.
Ahoj holky.Myslím,že mezi Váma bude určitě ta,která mi poradí.dneska je to 16den po ivf,mám zavedené 2embrya.v pátek jsem si dělala test a byl pozitivní,čárka na mamatestu byla slabá.Hcg v krvi bylo 21jednotek.dnes jsem si dělala test znovu a zase tam byla čárka.Ptám se vás,jestli je možné,že se embrya vyvíjí pomalu nebo je těhotenství zastavené?myslím si,že kdyby bylo zastavené,že bych už dávno začala krvácet a na testu by se objevila jen jedna čárka.děkuji Ván za rady.Andˇa.