Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martino, tady jsou hodnoty http://www.zbynekmlcoch.cz/…kvalita.html .
Já myslím, že není až tak důležitá přesná hodnota, ale jestli hcg roste…
dekuji moc ale nejak se v tom nevyznam
ale myslim ze roste dva dny pred ms byla carka min vyrazna a dnes o tri dny pozdeji je videt velky rozdil je o malinko slabsi nez ta testovaci takze se tam asi neco deje
no podle té tabulky, je tvoje těhu opravdu velmi slibné a HCG roste nádherně, takže tichoučká gratulace k „březňátkovi“
Ahojky,
souhlasím s holkama a gratuluji!!!
Já jsem byla v laborce den před MS a hodnota byla 51 iui, takže tvoje hodnota je ještě lepší! ![]()
Přeji pohodové těhu..
ahoj
asi mě budete mít za blázna a já si tak i připadám,
ale znáte to
když to člověku nedá.....
Dneska jsem 8 den po ovu (asi ), mám stimulku a měla jsem píchnutý Pregnyl. Dneska mě nenapadlo nic lepšího, než si udělat test.............................
jako bych vás slyšela, vim, že je to nesmysl.
cca po 3min. se mi tam objevila druhá, hodně slabá čárka. Udělala jsem ještě jeden pro jistotu a je tam ta samá.....tak nevim ![]()
Samozřejmě počítám s tím, že to může být zkreslený tím Pregnylem a bolí mě záda, jako když to mám dostat. O druhé se snažíme dlouho tak jsem absolutně střízlivá a vim, že je předčasný bláznit. Jen jestli je vůbec možný , aby se to objevilo takhle brzo ( kdyby to těhu bylo )
Já teda nevím, ale já měla // i 12 dní po Pregnylu, ale třeba u tebe to vyšlo. Držím palce ať tam jsou těhotenský //.
jančo díky,
oni testy ukazují dvě čárky i třeba dva dny před vynecháním, jak už kolikrát holky psali nebo ukazovali testy. Ale mě zarazilo, že by to bylo už osmý den vidět. Nebo mě pak napdlo, jestli by to nemohlo tím, že jsou tam dvě. To by hladina stoupala rychleji než u jednoho......myslím si to správně?
Já na UZ před pregnylem měla 2 vajíčka.......
PS: zakoupila jsem mamatest, podle mě nejlepší a nejspolehlivější těhu test.
Ta slabá je tam taky a ještě jsem koupila jinou značku a tam je taky ![]()
Tak jsem docela zvědavá na ranní moč zítra ráno ![]()
jano a těch 12 dní po pregnylu jsi měla // a bylo to těhu nebo ne?
nějak jsem to nepochopila, promiň
holky dekuji moc byla jsem dnes na gynde dr rikal ze hcg je hranicni ale ze jsem prisla 32dc tak je to pocinajici tehu za ctrnact dnu jdu na utz carky na testech sili coz mi rekl ze je moc dobre ze je videt ze hladina hcg stoupa jinak denny s pregnylem ti moc neporadim ale ja si delala mamatest dva dny pred ms a uz tam byla slabsi druha i testy jinych znacek ji tak krasne neukazali jako mamatest takze jiny uz nikdy nekupuju a myslim ze by mi to ukazal uz i ctyri dny pred ms protoze byla videt krasne a nabehla temer do minutky ted uz mam dva dny po terminu ms a carka je nadherna a nebyl to hlavne zadny duch jako jsou porad dokola spekulace opravdu se ukazala platna krasna druha carka i kdyz byla slabsi ale byla tam takze zadne duchy nic takoveho nebrat kdyz to tam je tak se ukaze slabsi ale ukaze
anonymní, díky za odpověď
já vím, že dva nebo čtyři dny před MS to test může ukázat a čárka je samozřejmě salbší. v mém případě je to 6 dní před MS, takže to beru s rezervou. Asi nejdůležitější je, aby se prostě ukázala v daném limitu že? Tyhle se mi tak nějak v limitu ukázaly a hodně viditelné byly po úplném zaschnutí. Opravdu nechci předčasně plašit, udělala jsem dnes 4 testy a z toho jeden byl mamatest - všechny čárky jsou stejné a může to být cokoliv. Zítra ráno zkusim tu ranní moč a jestli čárka zesílí ![]()
no ja mela dva dny porad stejnou a pak zacala silit ale ne z ranni moci ale az nekdy dopoledne je to divne jeste jsem zkusila mamatestcomfort a ten ukazal tu carecku lip nez ten normal mamatest ale pokud bude vyraznejsi tak bych to tak brala ja nevim ja mela duchy na hodne testech i na mamatestu a nikdy s toho nic nebylo ale ted kdyz se ukazala ta druha a bylo evidentni ze to neni duch nebo az po zaschnuti tak jsem mela jistotu predtim jsem se neprihlasila tak jsem byla anonymni
martinko, no právě proto to beru s rezervou ![]()
ale na druhou stranu, ducha mi mamatest neukázal nikdy, tak uvidim, zbývá mi doufat a počkat pár dní ![]()
ja bych pockala co nejdyl aby ten pregnyl v tom nehral roly koukni na net jestli tam nenajdes jak dlouho se vylucuje a dej zitra vedet jak to dopadlo budu cekat jsem zvedava ale preji ti aby to vyslo ale radeji se zatim moc neraduj at to neboli mnohem vic
ahoj jmenuji se martina chtela jsem vas poprosit o radu byla jsem v laborce jako samoplatce na HCG dnes byly vysledky a bylo 74,12 krev mi brali v den kdy jsem mela dostat menstruaci a chtela jsem se zeptat jestli to neni malo 32DC takova hodnota jsem s toho docela nervozni dekuji za rady a nazory