těhotenský test

Anonymni
28.8.09 12:45

těhotenský test

ahojky holky chtěla bych se prosím zeptat jestli je lepší zkoušet test ponořením do moči nebo ho vložit do proudu moči, nebo je to jedno zkouším jen mamatest a ještě jestli je lepší testovat ob den nebo každý den děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.8.09 12:49

anebo si chvilku počkat a netestovat každý den :-D
jestli tam ty // maj bejt, tak se tam určo oběví
chlavně klid a žádný stres, případnému mimískovi by určitě nepomohl

• Citovat
  • Upravit
8041
28.8.09 12:53

taky si myslím, dřív jak 13/14 den nemá cenu testovat. A stejně se hezky silná čárka objeví až ten 15/16 den :wink:
Na typu testu myslím nezáleží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.8.09 12:53

Mamatest jsem měla a v návodu je psáno ponořit do moči. Takže spíš tak

• Citovat
  • Upravit
9053
28.8.09 12:54

Já bych řekla, že u každého testu je návod, jak ho použít a tím bych se také řídila…
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.8.09 13:33

vždy jsem testovala ponořením papírku do moči a většinou počkal až se moč dostala až ke kontrolní čárce, tj. trvalo to dýl, než ty jejich uváděné vteřiny.
A klidně testuj jak oteklá, když tě to uklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
28.8.09 13:47

Jo jo, u mamatestu je psáno, že se má ponořit. Já jsem ho teda nechávala nasáknut jen těch cca 10 vteřin, nebo kolik tam píšou a pak za 3 minuty byl jasný výsledek :wink:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
28.8.09 13:49

Jinak já jsem testla 2×, // byly hned napoprvé do 3 minut a celkem zřetelné a pak za dva dny a to byla jen o maličko silnější, takže každý den asi nemá cenu.

• Citovat
  • Upravit
8041
28.8.09 14:14

já testovala od 13 dne do 17a každý den to bylo o něco silnější,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.8.09 09:41

ahoj já bych raději netestovala každý den, protože mě jeden den ukázal krásné dvě a druhý skoro nebyly, byla jsem dost vyplašená, tak jsem ho zopákla za pět dní a byly jak namalovaný :wink: držim palce, ať vyjdou a nenervuj se, protože to stejně neovlivníš :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.8.15 17:08

...

Dobrý den maminky, chtela bych se vás zeptat. Už skoro rok neberu antikoncepci a cca před 3tydny mě začali bolet bradavky a teď už začínají i celá prsa, už nemůžu ani ležet na břiše kvůli tomu. Navic už 12 dni čekám na menstruaci, ale zatím marně. Těhotenský test vyšel negativní. Nevíte někdo co by to mohlo byt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
25.8.15 17:19

@Tereza109 Pokud je test negativní, tak to může být jen nějaký hormonální výkyv, třeba anovulační cyklus, co způsobilo zpoždění.
Můžeš zkusit test zopakovat za pár dní, třeba si otěhotněla později :kytka:. Případně si dojdi na krev a budeš mít naprosto jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.8.15 17:27

@ivašot.
Dobře zkusím tedy test znovu, už je to skoro týden co jsem si ho dělala a pak zkusím doktora. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
25.8.15 17:28

@Tereza109 Z bolení prsou nic nevyvozuj. Pokud máš z čeho být těhotná, tak zaskoč na krev, výsledky budou raz dva a budeš mít jasno. Za zpožděním může stát víc věcí, jak bylo řečeno výš, může to být hormonální výkyv, stres, nemoc, prášky, změna prostředí, cysta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí