Rapiclear těhotenský test

6
26.11.09 10:25

Rapiclear

Ahoj holky, jsem tu nová, už 3 měsíce se snažíme o miminko, teď v neděli mám dostat MS, ale už tak týden mám zvláštní stav, hrozně mě bolí prsa, mám lehce zvýšenou teplotu. Včera jsem to nevydržela a koupila těh. test, který by měl být hodně citlivý - Rapiclear, vyšel negativní. Myslíte, že by mohl být falešně negativní? Moc si mimčo přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
26.11.09 10:37

Nema cenu delat testy pred MS,vse muze za 3dny byt jinak,takze vydrz a testni treba v pondeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.11.09 11:28

Ahoj Dano, díky za odpověď, jsem trošku nervozní, byla jsem si jistá, podle příznaků, že jsem těhotná. Ale dneska mám mírný špinění, tak fakt asi nejsem. Počkám a uvidím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
26.11.09 12:21

Ahoj Romu, nevěš hlavu, čárka se ještě může objevit. Z vlastní zkušenosti, ale není ten test moc spolehlivý a navíc je na testování brzy. Jinak neboj 3 měsíce nejsou žádná doba, průměr je tak rok, ale neboj. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
VečKa
26.11.09 12:35

Romu - nejjednodušší a nejpřesnější je dojít si někam na krev. Když si najdeš blízko nějakou laboratoř, tak všude berou za cca.200,– krev na hCG :-) výsledek máš to 2-3 hodin.

• Citovat
  • Upravit
6
26.11.09 13:34

díky moc, už mám hlavu jak pátrací balon, myslíš, že by bylo normální, kdybych byla těhotná, že bych mohla špinit? Projela jsem internet, samozřejmě informací spoustu, všude každej říká něco jinýho, tak nevím. Asi mi nezbyde nic jinýho než si počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
26.11.09 15:38

Vsechno je mozne,ale nezbyva nez cekat a to je prave to nejhorsi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
26.11.09 18:03

Romu, spineni se urcite objevit muze, nekdy prichazi prave treba v dobe kolem MS, ale opravdu jen jako spineni … no uvidis, souhlasim s holkama, na testik je brzy, sice nekdy uz se muze carka objevit pred, ale ve vetsine je to zbytecne testovani… tak zkus treba zitra tu laborku na odebrani krve … drzim palce at to tehu je, a pokud ne, at se brzy zadari :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
30.11.09 12:28

No já si tenhle test dělala až 4 den po očekávané MS. Vyšel // :-)
Zkoušení testu ještě před oček.MS asi nemá moc cenu, sice jsou hodně citlivý, ale radši bych počkala!
Měla jsem také takové příznaky - citlivá prsa, bylo mi divně, cítila jsem že je něco jinak :wink:
Hodně štěstí //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
30.11.09 12:30

Romu, tak co? jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.12.09 12:11

ahoj holky, tak nic, dostala jsem to…tak zase nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.12.09 12:37

Romu, to je mi líto, ale aspoň víš, že jsi cyklus ukončila, teď MS a nemusíš k dr to nechat vyvolávat. já jsem to tak měla posledně, prostě se mi MS zpozdila o čtyři dny, tak testy a prd. a pak jsem to dostala, ale jen na tři dny. ale silně jsem měla aspoň jeden den. takže MS to byla. no a teď jsem nevydržela a v den očekávané MS testla a hle, proužek, sice stín, ale byl tam. teď se už zesiluje. ale já nemám žádné příznaky co píšeš. někde jsem dokonce četla, že citlivé bradavky (nebo bolení prsou) můžeš mít i po vysazení HA.
tělo je záhadný!
jo a u mě se to tedy podařilo ve třetím měsíci snažení po dvou letech braní HA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.12.09 16:02

ahojky, no tak to moc gratuluju, doufám, že bude vše v pořádku :-). Já antikoncepci neberu už rok, tak v tom to u mě nebude. Jinak citlivost prsou jsem nikdy předtím nepocitovala, proto jsem si byla jistá, ale ono nic, dost mě to překvapilo. Prostě budem zkoušet dál, zatím se z toho hroutit nebudu, přeci jen to je 3 měsíce. Přeji ti hodně štěstí a zdraví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.12.09 16:12

Romu: Ahoj, já antiko nebrala už 4 roky a tělo se z toho evidentně vzpamatovávalo pěkně dlouho (měla jsem teda tu injekci - už nevím jak se jmenovala, kdy vůbec nemáš MS), snažili jsme se skoro rok a je fakt, že až cca ten měsíc před tím než jsem otěhotněla se mi po strááášně dlouhé době vrátili bolesti při MS (hrozný bolesti, který jsem měla než jsem brala antiko - takže cca někdy v 12ti letech). Takže si myslím, že i po roce nebraní antikoncepce, se tělo může ještě dávat do kupy. Přeji co nejdrívější // :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.09 10:44

ahojky, no já jsem měla plicní embolii, před rokem, proto už antikoncepci nemůžu brát, je možný že tělo se ještě vzpamatovává, i když doktorka mi dělala testy a tvrdila mi, že je vše v naprostém pořádku. Moc se na mimčo těšíme a rádi bysme co nejdříve, tak snad to brzy vyjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí