Zase těhotenský test - nevím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.18 17:37
@Anonymní píše:
Muj doktor rika,že síla čárky na testu nema na nic vliv. Taky jsem tam jednou letela,ze mi slábne čárka.

Tak snad bude vše ok. Uvidíme.. necháme se překvapit.

• Citovat
  • Upravit
15153
5.7.18 18:03

V 5+5 bys mela na testech uz dalnice.jedine ze se ti zpozdila ovulace a jsi tehotna min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 18:09

@karkarka no nad tím jsem také přemýšlela, jelikož vím, že nemám ovulaci v době kdy běžně ženy mívají a vlastně nevim kdy mám ovulaci, jelikož jsem se na to nikdy nesoustředila. Jen párkrát a to bylo pokaždé jinak.. a je pravda, že ani pravidelně cyklusy nemám … Poslední MS jsem měla 25.5. a teď 21.6. jsem měla slaboulinke špinění.. ale fakt slaboulinke spíš růžové..
A to jsem říkala taky Dr. A on mi řekl, že když nebude počítat teď to špinění tak bych byla +- 5+5tt

• Citovat
  • Upravit
53518
5.7.18 18:18
@Anonymní píše:
@lachtanice86 nevzal protože jsem tam byla včera odpoledne.. dříve neměl místo a dnes je svátek, takže by mi to nikdo neudělal.. a že mi udělá ultrazvuk až v pondělí a že se domluvíme podle ultrazvuku..No právě nesili. Prostě je co druhý den pozitivní někdy je někdy není .. a to jsem vyzkoušela jiné značky.. a vždycky jsme tu čárku tam viděli když byl „pozitivní“ a když byl negativní tak ani náznak čárky.. právě to.u tak trošku nerozumím..

Pár dní to snad vydržíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.7.18 18:20
@karkarka píše:
V 5+5 bys mela na testech uz dalnice.jedine ze se ti zpozdila ovulace a jsi tehotna min.

Přesně. Já měla 5 + 5 už dálnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 18:20

@Russet jojo budu muset. :D

• Citovat
  • Upravit
8501
5.7.18 18:24

To jsou testy za kolik dni? Pokud je to za 4 a vice dni, tak to vypada blede… Tehotna budes, ale bud to odeslo, nebo zamlklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 18:26

@Limi123 :( .. za 3 dny… Každý den 2 testy.. sice je pravda, že ani jeden nebyl dělaný rano ale vždy kolem 12h to tam ta čárka je a večer a tam není ..

• Citovat
  • Upravit
8501
5.7.18 19:19
@Anonymní píše:
@Limi123 :( .. za 3 dny… Každý den 2 testy.. sice je pravda, že ani jeden nebyl dělaný rano ale vždy kolem 12h to tam ta čárka je a večer a tam není ..

Tak to mozna jeste nejaka sance je… Snad bude zitra uz silnejsi… Na 5+5 je slaba, ale to nikdo nevi, zda tehotenstvi neni mladsi. Silit ale musi… Jestli bude 4 dny porad stejne slaba (z ranni moci), tak je to blbe. V poledne uz zalezi, kolik jsi toho vypila. Testuj rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.18 22:08

@Limi123 já už to kašlu.. nebudu si dělat testy a stresovat se.. jak tak přemýšlím stejně to nic neovlivni … :( Budu čekat do pondělí na kontrolu a buď tam bude nebo nebude.. uvidíme.. dokázali jsme se snažit a čekat do teď dokážeme i dále .. všem děkuji za odpovědi a útěchu.

• Citovat
  • Upravit
8501
6.7.18 09:09
@Anonymní píše:
@Limi123 já už to kašlu.. nebudu si dělat testy a stresovat se.. jak tak přemýšlím stejně to nic neovlivni … :( Budu čekat do pondělí na kontrolu a buď tam bude nebo nebude.. uvidíme.. dokázali jsme se snažit a čekat do teď dokážeme i dále .. všem děkuji za odpovědi a útěchu.

V pondeli ti stejne pravdepodobne nic nereknou. Pravdepodobne ti reknou, ze tam neco je, ale bez srdecni akce a ze mas prijit znovu za tyden nebo dva, zda se srdicko rozbehlo… S takovou tenkou carkou je zatim tehotenstvi moc mlade na srdecni akci…

Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital