Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V 5+5 bys mela na testech uz dalnice.jedine ze se ti zpozdila ovulace a jsi tehotna min.
@karkarka no nad tím jsem také přemýšlela, jelikož vím, že nemám ovulaci v době kdy běžně ženy mívají a vlastně nevim kdy mám ovulaci, jelikož jsem se na to nikdy nesoustředila. Jen párkrát a to bylo pokaždé jinak.. a je pravda, že ani pravidelně cyklusy nemám … Poslední MS jsem měla 25.5. a teď 21.6. jsem měla slaboulinke špinění.. ale fakt slaboulinke spíš růžové..
A to jsem říkala taky Dr. A on mi řekl, že když nebude počítat teď to špinění tak bych byla +- 5+5tt
@Anonymní píše:
@lachtanice86 nevzal protože jsem tam byla včera odpoledne.. dříve neměl místo a dnes je svátek, takže by mi to nikdo neudělal.. a že mi udělá ultrazvuk až v pondělí a že se domluvíme podle ultrazvuku..No právě nesili. Prostě je co druhý den pozitivní někdy je někdy není .. a to jsem vyzkoušela jiné značky.. a vždycky jsme tu čárku tam viděli když byl „pozitivní“ a když byl negativní tak ani náznak čárky.. právě to.u tak trošku nerozumím..
Pár dní to snad vydržíš…
@karkarka píše:
V 5+5 bys mela na testech uz dalnice.jedine ze se ti zpozdila ovulace a jsi tehotna min.
Přesně. Já měla 5 + 5 už dálnici.
To jsou testy za kolik dni? Pokud je to za 4 a vice dni, tak to vypada blede… Tehotna budes, ale bud to odeslo, nebo zamlklo…
@Limi123
.. za 3 dny… Každý den 2 testy.. sice je pravda, že ani jeden nebyl dělaný rano ale vždy kolem 12h to tam ta čárka je a večer a tam není ..
@Anonymní píše:
@Limi123.. za 3 dny… Každý den 2 testy.. sice je pravda, že ani jeden nebyl dělaný rano ale vždy kolem 12h to tam ta čárka je a večer a tam není ..
Tak to mozna jeste nejaka sance je… Snad bude zitra uz silnejsi… Na 5+5 je slaba, ale to nikdo nevi, zda tehotenstvi neni mladsi. Silit ale musi… Jestli bude 4 dny porad stejne slaba (z ranni moci), tak je to blbe. V poledne uz zalezi, kolik jsi toho vypila. Testuj rano.
@Limi123 já už to kašlu.. nebudu si dělat testy a stresovat se.. jak tak přemýšlím stejně to nic neovlivni …
Budu čekat do pondělí na kontrolu a buď tam bude nebo nebude.. uvidíme.. dokázali jsme se snažit a čekat do teď dokážeme i dále .. všem děkuji za odpovědi a útěchu.
@Anonymní píše:
@Limi123 já už to kašlu.. nebudu si dělat testy a stresovat se.. jak tak přemýšlím stejně to nic neovlivni …Budu čekat do pondělí na kontrolu a buď tam bude nebo nebude.. uvidíme.. dokázali jsme se snažit a čekat do teď dokážeme i dále .. všem děkuji za odpovědi a útěchu.
V pondeli ti stejne pravdepodobne nic nereknou. Pravdepodobne ti reknou, ze tam neco je, ale bez srdecni akce a ze mas prijit znovu za tyden nebo dva, zda se srdicko rozbehlo… S takovou tenkou carkou je zatim tehotenstvi moc mlade na srdecni akci…
Drzim palce.
Tak snad bude vše ok. Uvidíme.. necháme se překvapit.