Můžu být těhu??

Makynka69
23.12.09 11:01

Můžu být těhu??

Ahojky holky,

mám takovou složitější situaci. V říjnu (menzes 23.-27.10) jsem vysadila HA a od té doby se s přítelem snažíme o miminko. Pak, když v listopadu menstruace nepřicházela (bolelo mě v podbřišku, ale jinak než když to mám dostat, často mi bylo na zvracení a kouř cigaret který mi nevadil mi vadit začal) jsem se rozhodla udělat si těh. test a byl negativní :cry: a pár dní(už v prosinci 6.-10.12) na to jsem to dostala :-(. Teď už mi zase začíná být špatně, 2dny jsem prozvracela a dost mi ztmavly bradavky,svědí mě. Přemýšlím, zda si nemám udělat ještě test, ale nevěřím že bych mohla být těhu :cry:.

Co si myslíte vy? Mohla bych být?Předem děkuji za odpovědi :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
23.12.09 11:10

No, buď jsi těhu, nebo bych to spíš viděla na hodně bouřlivý průběh ovulace. Zkus test, když bude negativní, tak to bude ovu, nebo rozhašen hormony, které se po HA dávají do kupy a tělo je z toho poněkud zmatené.

Přeju, ať najdeš // co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
23.12.09 11:44

ahoj-tak já myslím, že sis test možná udělala brzo, když až po tom jsi to dostala. A jen chci říct, že já jsem při prvním těhu normálně první měsíc dostala MS a ani ne nijak zvlášť slabší. Zkus test znovu a uvidíš. Pokud bude negat, může to být jak píše čičinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
23.12.09 12:06

Zkus si zajít na odběry krve na hcg, někdo má menstruaci i na začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.09 13:31

Taky znám holky, které měly silnější menses a už byly těhotné… Nejlepší je zajít rovnou k dr., to je jistota, budeš vědět na čem jsi. Tak hodně štěstí, aby se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.12.09 13:37

Udělej si test a uvidíš!!! To jediné ti teď může napovědět!!! Já bych už určitě testovala jako divá!!!
Jinač ty stavy mohou být také způsobeny tou hormonální neovnováhou před menses, jak psala ČIČNKA, holt hormony jsou bestie a psychika taky dělá hodně!!!

Tak šup pro test a pak hned napiš!!! Třeba si ještě nadělíte dáreček pod stromeček.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.12.09 16:50

Hmm tak žádnej dáreček nebude děvčata :-( vyšel jako vždy negativní :-( ach jo… a to už jsem si myslela, že bych mohla být a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.12.09 13:38

Tak na to moc nemysli, užívej si Vánoce a uvidíš, že se zadaří. Čím míň to budeš řešit, tím dřív a snáz to půjde. Hodně štěstí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.8.13 00:08

DOTAZ... :)

Chtěla jsem založit diskusi, ale nešlo mi to, protože na stejné téma tady už jedna je.. No, tak se chci zeptat co si myslíte…

Týden zpoždění menstruace (snažíme se o mimi, takže radost) ale 2 testy vyšly negativní a teď mám druhý den hnědou nebo růžovou menstruaci… Od případného otěhotnění uběhlo už cca 14 dnů, takže by to test zobrazit měl, co si myslíte vy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
10.8.13 00:12

Ja nejsem odbornik, ale z meho hlediska tehotna nejsi. Snad priste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 22:57

Je to možné?

Holky poslední MS jsem měla 27.1. Nikdy jsem antinu nebrala. 2.2. Jsem měla nechráněný sex. A dneska mám hrozně nafouklé břicho a bolí jak při MS. Počítala jsem si na kalkulačce Ovu a vychází mě to na dnešek. Ale nikdy mě břicho před tím takhle nebolelo. A o OVU jsem se nikdy nezajímala moc. Ale prý se pozná podle táhnutého hlenu a ten už mám tak tři dny na z5. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 22:59

Myslíte, že by se mohlo stát? Jinak Při sexu si dával přítel pozor. Díky

• Citovat
  • Upravit
7201
9.2.14 23:05
@Anonymní píše:
Holky poslední MS jsem měla 27.1. Nikdy jsem antinu nebrala. 2.2. Jsem měla nechráněný sex. A dneska mám hrozně nafouklé břicho a bolí jak při MS. Počítala jsem si na kalkulačce Ovu a vychází mě to na dnešek. Ale nikdy mě břicho před tím takhle nebolelo. A o OVU jsem se nikdy nezajímala moc. Ale prý se pozná podle táhnutého hlenu a ten už mám tak tři dny na z5. Díky.

pokud máš dneska ovulaci tak spermie jsou dávno mrtvé, takže pravděpodobně ne. Ale kalkulačce bych nevěřila.

Chceš dítě? pokud ano tak tam šance je.
Pokud ne, tak nesoulož bez ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.2.14 23:47
@Anonymní píše:
Myslíte, že by se mohlo stát? Jinak Při sexu si dával přítel pozor. Díky

Jak si můj manžel dával pozor, mmchdm po 7 letech vztahu, kdy to pokaždé vyšlo, tak mi ten " dával pozor" teď leží u prsu a ma 4 měsíce. :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 00:09

A z ceho by to mohlo byt to bricho ze me boli jak u ms??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex