Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adriana123 píše:aspon vím že nemám halucinace
Nemas a drzim pesti at sili
![]()
Ahojte, mám jen dotaz. Mám zpoždění MS 2,3 dny a tt mi vyšel s duchem až po delší době. Je šance že můžu být těhu? U dcery to bylo jiné, tak teď nevím na čem jsem. Díky za odpovědi ![]()
Jsem teprve na začatku jinak měla jsem nepravidelnou MS skoro dva měsice jsem krvacela a v ponděli mi nahle přestala den jsem špinila
jinak ovulaci jsem měla bude to 14 dni to vim protoze z mim přitelem jsme byli pro ovu testy ten den sem si jeden dělala a byl pozitivni tak jsme na to vlitli
ale až v ponděli jsem přestala krvacet takže a dneska jsem si dělala ten spodni
test ale jen na zkoušku hodně jsem se divila pač furt sem krvacela a teď nahle nic
@Ivule-25 já to měla podobně, mě se duch objevil až 5-tý den zpoždění a kontrolní test co jsem si dělala hned ráno nejdřív vypadal že nic a cca po 10-ti min se objevila druhá čárka a teď mi v postýlce spinká dvouměsíční zlatíčko ![]()
Přeju ti abys to měla stejně
![]()
Ahojte, já dneska opět testovala. Včera se objevil duch až po několika hodinách a dnešní víc viditelný duch vykoukl ani né do 10-ti minut po testování. Dcera bude mít už 7 let a já zjistila těhotenství až v 6tt, měla jsem MS a netušila že jsem už těhu a i u ní testy byli dlouho spíš duchařské než dálnice.
No nic, teď 3 dny testovat nemůžu, jedeme na hory, tak uvidím v neděli, jestli to už bude lépe vidět. Zatím se mějte krásně
Ahoj holky tak já už nevim od pondělka do teď furt nepřišla MS ;( a to ji mam nepravidelnou ;( ja nevim kdy si udelat test když jsi udelam test teď tak mi to nic neukaže asi je to asi brzy
plosim poraďte mi
kdy si udělat test jak dlouho čekat
@Adriana123 píše:
Ahoj holky tak já už nevim od pondělka do teď furt nepřišla MS ;( a to ji mam nepravidelnou ;( ja nevim kdy si udelat test když jsi udelam test teď tak mi to nic neukaže asi je to asi brzyplosim poraďte mi
kdy si udělat test jak dlouho čekat
Promin, ale ja to trochu nechapu, o kousek vis, pises, ze jsi mela cela dva mesice MS a v pondeli jsi skoncila a jeste, ze jsi mela pred 14ti dni ovulaci? jak jsi mohla mit ovulku kdyz jsi mela MS? A kdyz ti po dvou mesicich skoncila MS, proc ted pises, ze ti po tydnu neprisla? ja jsem tak trochu z toho jelen a rekla bych, ze mas nejaky zdravotni problem a dosla bych na gyndu, tohle mi neprijde normalni, krvacet porad tak dlouho, aby jsi pak nakonec vubec ty deti mohla mit, kdyz to nechavas byt takovou dobu
na testy bych se tedka vykaslala, jestli opravdu touzis po miminku tak si srovnej cyklus, co nejdriv dojdi ke gynekologovi ![]()
@Adriana123 Nic a nahore jsem ti napsala muj nazor, takhle se zbytecne trapis a zbytecne utracis penize za tehotenske testy