Můžu být těhu??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
12.2.14 20:44
@Adriana123 píše:
Ahoj vidite něco?

Na tom spodnim ano ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.2.14 20:46

:) aspon vím že nemám halucinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
12.2.14 20:51
@Adriana123 píše: :) aspon vím že nemám halucinace

Nemas a drzim pesti at sili :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.2.14 21:12

@Adriana123 a kolikate dpo jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
12.2.14 21:19

@Adriana123 taky ten spodní vidím jako pozitivní gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
415
12.2.14 21:20

@Adriana123 já vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.2.14 21:24

Ahojte, mám jen dotaz. Mám zpoždění MS 2,3 dny a tt mi vyšel s duchem až po delší době. Je šance že můžu být těhu? U dcery to bylo jiné, tak teď nevím na čem jsem. Díky za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.2.14 21:41

Jsem teprve na začatku jinak měla jsem nepravidelnou MS skoro dva měsice jsem krvacela a v ponděli mi nahle přestala den jsem špinila ;) jinak ovulaci jsem měla bude to 14 dni to vim protoze z mim přitelem jsme byli pro ovu testy ten den sem si jeden dělala a byl pozitivni tak jsme na to vlitli :) ale až v ponděli jsem přestala krvacet takže a dneska jsem si dělala ten spodni :) test ale jen na zkoušku hodně jsem se divila pač furt sem krvacela a teď nahle nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
12.2.14 22:05

@Ivule-25 já to měla podobně, mě se duch objevil až 5-tý den zpoždění a kontrolní test co jsem si dělala hned ráno nejdřív vypadal že nic a cca po 10-ti min se objevila druhá čárka a teď mi v postýlce spinká dvouměsíční zlatíčko :)
Přeju ti abys to měla stejně :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2111
13.2.14 09:31

Ahojte, já dneska opět testovala. Včera se objevil duch až po několika hodinách a dnešní víc viditelný duch vykoukl ani né do 10-ti minut po testování. Dcera bude mít už 7 let a já zjistila těhotenství až v 6tt, měla jsem MS a netušila že jsem už těhu a i u ní testy byli dlouho spíš duchařské než dálnice.
No nic, teď 3 dny testovat nemůžu, jedeme na hory, tak uvidím v neděli, jestli to už bude lépe vidět. Zatím se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
13.2.14 10:32

@Ivule-25 tak hlavně opatrně na těch horách :D

• Citovat
  • Upravit
201
15.2.14 10:43

Ahoj holky tak já už nevim od pondělka do teď furt nepřišla MS ;( a to ji mam nepravidelnou ;( ja nevim kdy si udelat test když jsi udelam test teď tak mi to nic neukaže asi je to asi brzy :( plosim poraďte mi :( kdy si udělat test jak dlouho čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.2.14 11:44
@Adriana123 píše:
Ahoj holky tak já už nevim od pondělka do teď furt nepřišla MS ;( a to ji mam nepravidelnou ;( ja nevim kdy si udelat test když jsi udelam test teď tak mi to nic neukaže asi je to asi brzy :( plosim poraďte mi :( kdy si udělat test jak dlouho čekat

Promin, ale ja to trochu nechapu, o kousek vis, pises, ze jsi mela cela dva mesice MS a v pondeli jsi skoncila a jeste, ze jsi mela pred 14ti dni ovulaci? jak jsi mohla mit ovulku kdyz jsi mela MS? A kdyz ti po dvou mesicich skoncila MS, proc ted pises, ze ti po tydnu neprisla? ja jsem tak trochu z toho jelen a rekla bych, ze mas nejaky zdravotni problem a dosla bych na gyndu, tohle mi neprijde normalni, krvacet porad tak dlouho, aby jsi pak nakonec vubec ty deti mohla mit, kdyz to nechavas byt takovou dobu :nevim: :think: na testy bych se tedka vykaslala, jestli opravdu touzis po miminku tak si srovnej cyklus, co nejdriv dojdi ke gynekologovi :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.2.14 06:02
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 07:42

@Adriana123 Nic a nahore jsem ti napsala muj nazor, takhle se zbytecne trapis a zbytecne utracis penize za tehotenske testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí