Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych poradit. Jelikož jsem nedostala měsíčky (poslední jsem měla 12.11), a s partnerem s me měly hodněkrát nechráněný sex, ale vždy ho stačil „vytáhnout“.. A teď se bojim že jsem v tom.. díky za odpověďi.
Ahojda…tak na tuhle otázku ti odpoví jen těhu test, šupajdila bych do lékárny ho zakoupit. Jinak samozřejmě těhotná být můžeš, ale těžko ti na to někdo z nás odpoví. Takže šup do lékárny. Držím palce ať to dopadne tak jak ty chceš.
Awojky!!!Může to být třeba mimi nebo to může být nějaká hormonální porucha,stres a pod.Ale žádná z nás Ti to neodpoví na 100procent,nejlíp uděláš,když zajdeš do lékarny a koupíš si těhu test a jak Ti můžu poradit,tak MAMATEST,ten je nejlepší
A držím palečky,snad i když by si byla těhu,tak doufám,že je to chtění
Tak se otestíkuj a pak nám dej vědět,jestli se to povedlo ![]()
Holky máte pravdu,to vám ani gynekolog s určitostou hned neodpoví,jestli jste těhu nebo ne
Je to ve hvězdách
Je potřeba čekat a až menzes se nedostaví,tak udělat těhu test ![]()
Tak co And28,jak si dopadla s tím testem?Ani si nám nedala vědět.
Dobrý den, chtěla jsem vás poprosit o radu.
Asi 4 roky v kuse jsem brala antikoncepci, a na začátku tohoto roku jsem ji na měsíc vysadila s tím, že už ji beru příliš dlouho a chce to pauzu. Po tom měsíci jsem byla u gynekoložky a nechala jsem si předepsat nějakou jinou značku antikoncepce. Dostala jsem vzorek na měsíc zdarma, který jsem normálně brala, ale pouze ten měsíc.
Po měsíčním užívání jsem nebrala tabletky další měsíc, teď čekám na menstruaci, kterou mívám pravidelně, ovšem už měla dorazit před dvěma dny.
Myslíte si že za příčinu mám považovat nepravidelné užívání?
Je možné, když jsem měla asi před týdnem či dvěma pohlavní styk, aby se nedostavila menstruace?
Dobrý den, měla jsem v neděli dostat menstruaci ve čtvrtek jsem dobrala poslední tabletku z palta antikoncepce. Párkrát jsem zapoměla. Dnes se dostavilo jen takové špinění a ani nejde moc vidět. Tak nevím co to může být, Dnes večer mám začít brát další pláto antikoncepce. tak nevím…
Ahojky.
Cvičím druhý level jillien a mám 5 den zpoždění. Myslíte, že to může být právě tím cvičením.
Jinak mám cyklus pravidelný. A TT je negativní.
Díky za odpověď
@Anonymní píše:
Ahojky.
Cvičím druhý level jillien a mám 5 den zpoždění. Myslíte, že to může být právě tím cvičením.
Jinak mám cyklus pravidelný. A TT je negativní.
Díky za odpověď
Muze to byt cimkoliv
Ahoj holky potřebovala bych poradit.
Mám 13 dní opožděnou mns. Pořád mě bolí břicho jako kdybych to měla dostat. Před dvě měsíci se mi taky opozdila mns a nakonec to byla prasklá cysta a zánět v mocaku. Mám to jinak pravidelné na den. Antikoncepci neberu. Dva těhotenské testy negativní a v pondělí odjíždíme na dovolenou. Prosím nemáte někdo zkušenosti? Já se trochu bojím jestli to zase nemůže být nějaká cysta. Jo a v pátek jsem si dělala crp test z krve a zánět v těle nemám. Tak fakt nevím. A mám i břicho takové nafouklé jako pro mns. Volala jsme doktorce a řekla že na vyvolávací injekce je pozdě a že mám počkat do čtvrtka a když nic tak přijít. Jenže já se zase bojím aby mi něco nenašli a já pak ani neodjedu na dovolenou. Nemáte některá zkušenost proč jste to nedostali kromě těhotenství. Protože jedno mám za sebou a poznala bych to. Takže nejsem. Děkuji moc