Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak dneska jsem si udělala mama test a po měsíci snažení mi ukázal dvě čárky,nutno říct,že jsem z toho úplně na větvi,ale asi 3 dny před vánoci jsem měla takovej malej zánět,koupila jsem si v lékárně gyo-pevaryl,včera večer jsem si ho už nezavedla a dneska ráno úplně první ranní moč a dvě čárky,ta jedna to pozitivní není ještě tak silná,ale vidět je hned na první pohled.Tak se vás ptám zkušené maminky,můžu mít třeba jen cistu?!Zpožděná menstruace asi o 1 den… je možné že test to zjistí tak moc rychle?! Vůbec nic mi není,blbě,hlava se mi nemotá prostě nic
![]()
Ahoj,
ano, cysta muze zpusobovat falesne pozitvni test i zpozdeni, ale nehazela bych flintu do zita. Zalezi na tom, kdy mas ovulaci. Me se dve carky objevily den pred ocekavanou MS. Blbe by ti byt jeste nemelo, to byva vetsinou kolem druheho mesice. Jedina indikace pro testovani u me byla jednoznacne nedockavost a fakt, ze manzel tehu na me okamzite pozna. (pry jinak v tehu vonim).
Preji, aby vam to vyslo…
Terik
jo a ještě po jaké době od vynechání menstruace mám jít k lékaři?! zjistí to z krve už za týden?!
jj dík moc děkuji,já nevím ani jestli mám cistu,ale těhotenství je u nás docela dostmožné,ještě teďka ten bílej výtok........
![]()
Mě doktor tvrdil,že cysta falešně pozitivní test způsobit nemůže..Pokud ano,tak ve velmi vyjímečném případě..V příbalovém letáku většiny testů je to psáno proto,že se výrobní firmy chrání,aby je někdo nežaloval za falešné výsledky.Pravděpodobnost,že cysta způsobí pozitivitu je velmi,velmi malá..
Taky jsem měla při druhém těhu cystu,hodně velkou,že hrozila operace v těhotenství..Naštěstí se růst cysty v určité fázi zastavil,tak se lékaři shodli,že operovat nebudou..Po porodu se mi cysta sama vstřebala..
Pozitivita testu nezáleží na síle druhé čárky,ale na tom,jestli je vůbec přítomná..Taky jsem ji nejprve měla skoro neviditelnou!!
Myslím,že jsi těhotná!!..
A já FAKT NEVÍM co nevíš!?!
Máš pozitivní test = jsi těhotná!
Z krve to doktor zjistí, na UZ ještě ne, zavolej tam, on tě objedná tak za 2 týdny nejdřív, možná ještě dýl. Jestli chceš tu krev, skoč si do nejbližší laborky, výsledky bývají do několika hodin. ![]()
barbanek píše:
A já FAKT NEVÍM co nevíš!?!Máš pozitivní test = jsi těhotná!
Z krve to doktor zjistí, na UZ ještě ne, zavolej tam, on tě objedná tak za 2 týdny nejdřív, možná ještě dýl. Jestli chceš tu krev, skoč si do nejbližší laborky, výsledky bývají do několika hodin.
jsem z toho prostě
ňáká na větvi a jen se chci ujistit,no prostě si nejsem jistá,ted jsem v lékarně nakoupila 4 mamatesty tak to zkusím ještě jednou,fakt jsem z toho v šoku
gggala píše:barbanek píše:
A já FAKT NEVÍM co nevíš!?!Máš pozitivní test = jsi těhotná!
Z krve to doktor zjistí, na UZ ještě ne, zavolej tam, on tě objedná tak za 2 týdny nejdřív, možná ještě dýl. Jestli chceš tu krev, skoč si do nejbližší laborky, výsledky bývají do několika hodin.a to jsem zkusily prstíčkovou metodu ,tak ta asi funguje
![]()
![]()
![]()
jsem z toho prostě
ňáká na větvi a jen se chci ujistit,no prostě si nejsem jistá,ted jsem v lékarně nakoupila 4 mamatesty tak to zkusím ještě jednou,fakt jsem z toho v šoku
Ahojky,
proč hned myslíš na cystu
?
O mimi se pokoušíte jak jsi psala. Podle mně je velká pravděpodobnost, že jsi těhotná. Zajdi si na krev a budeš to vědět na 100%. Držím palečky, ať jsi těhu.
Jinač blbě ti ze začátku ani potom nemusí být.
protože jsem jeden čas na cisty moc trpěla,dokonce jsem po operaci masové cisty ![]()
Aha, tak to je blbé. Snad se vám poštěstilo a budeš těhu, moc ti to přeji a držím palečky.
TAK VČERA JSEM SI DĚLALA 3X TEST A DNESKA RÁNO JEŠTĚ JEDNOU A VŠE POZITIVNÍ
TAK TO BUDE ASI STOPRO ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…/frkacka.gif
Tak to je bezva, zapomeň na cysty a hurá objednat se k doktorovi! ![]()
barbanek píše:
http://www.baby-cafe.cz/…/frkacka.gif
Tak to je bezva, zapomeň na cysty a hurá objednat se k doktorovi!
ZÍTRA JÍ BUDU VOLAT
![]()
Ahoj, mooooc gratuluju - to je krasny vanocni darek. Ted uz je to stopro. K doktoru je dobre jit tak šestý týden, aby už něco bylo vidět na utz. Na webu je spusta těhotenských kalkulaček kde po zadání poslední ms zjištíš v jakém jsi týdnu. Ty příznaky určitě nečekej hned, to bude ještě pár týdnů trvat.
užívej si to ![]()