Pozitivní těhotenský test

3
28.12.09 17:09

Těhotesntví

Ahojky zdravím všechny maminky a také budoucí maminky. S manželem se snažíme již půl roku o miminko a přesně o Vánocích se mi na testu objevila konečně i vytoužená druhá čárka. Zpoždění menstruace je teprve čtyři dny. K doktorovi se můžu objednat až po novém roce (ach jo, je doba dovolených). Čárka u testu byla hodně silná, holky, myslíte, že už se můžu radovat?

Bellinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3384
28.12.09 17:26

Já myslím že ano potichoučku gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.12.09 17:27

no radovat se určitě můžeš, ale strach neskončí nikdy :lol: :lol: Nejdřív se těšíš na první návštěvu, pak na srdíčko, pak na testy, na test na cukrovku, aby porod proběhl ok, aby mimi příbíralo atd atd atd. jak já říkám ten strach už nikdy neskončí. Ale radovat se určitě můžeš i když nic není vyhráno ale to určitě víš.

Krásný dáreček pod stromečkem :pankac:

A z toho že k dr. nemůžeš hned si nic nedělej, třeba by tam ještě nebylo nic vidět, takhle už to budeš mít lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
28.12.09 17:27

já myslím že můžeš.gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.12.09 17:31

Ahojky, tak to velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk:, určitě se můžeš radovat, a to že půjdeš k doktorovi až po novém roce, jedině dobře, pak už bude krásně vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.12.09 17:31

gratuluji k „zářícímu“ miminku a na dovolenou doktorů nežehrej, jen bys byla zklamaná že na utz nic není. Vydrž to tak do půlky ledna a bude i srdíčko… Věř stojí to za to vydržet na první KO dýl, než se pak nervovat že embrijko ještě nemělo srdeční akci… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
28.12.09 18:23

Moc gratuluji :potlesk:
Taky jsem měla pozitivní testík pod stromeček :wink: A taky tam můj doktor není a jdu až v lednu,to už bude i srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.12.09 21:48

Ahojky, děkuji za veškeré gratulace a rady. Už se těším na první náštěvu doktora. Minulý rok jsem prožívala s kolegyní v práci její těhotenství, takže už jsem si prakticky prošla všemi fázemi. Je stejně zajímavý, jak to každá ženská prožívá jinak. :-D Jsem zvědavá na sebe.

Bellinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
28.12.09 22:07

Ahoj Bellinko, tak já jsem našla dvě čárečky (ještě slabší) včera, zítra se chystám, že testnu, jestli sílí :-) ,k doktorovi plánuji jít právě až v půlce nebo koncem ledna, protože se nechci stresovat, že ještě nebude nic vidět, s Eliškou jsem si také počkala až na 8.tt a už bylo vidět i :srdce:
termín podle MS by vycházel na 4.9.10, tak se třeba setkáme v diskuzi ZÁŘÍ 2010 :-D zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
28.12.09 22:34

Tak se k vám taky přidám do září 2009(teda jestli vše půjde jak má).Mě podle MS to vychází na 4/9/2010 a podle ovulace(vím přesně kdy byla) 30.8.2010,ale budu se řadit asi do září.Tak holky snad nám to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.12.09 10:08

bos 2009 už nestihneš, ale září2010 už netrpělivě vyhlížíme, tak šup šup ať můžem gratulovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
29.12.09 18:15

Lacenko no dyť jsem se sekla :mrgreen: jasně,že jsem myslela září 2010,to bude tím,že jsem letos už měla rodit,tak to mám trošku popletené :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.10 16:26

6. týden

Ahojky holky,
tak jsem dneska absolvovala návštěvu u svého gynekologa. Těhotenství je potvrzené :-D Končím 6. týden. Další návštěvu mám 3.2.10 kdy mu budou dělat už i testy a dostanu těhotenskou průkazku. Už se na to těším. Dle doktora vychází předběžně termínek na 31.8.10.

bellinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
6.1.10 20:22

Bellinko, moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: To je super číst tady konečně taky nějaké hezké zprávy.
Tak držím palečky, ať si těhotenství co nejvíc užiješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.1.10 20:35

Ahojky taky moc gratuluju. Držím pěsti aby vám to všem vyšlo. Nám už to snad tentokrát taky vyjde, u doktora jsem ještě nebyla ale podle ms to vychází na konec srpna. Tak si třeba ještě někdy písnem nějaký novinky. Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí