Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych šla asi 7 týdnů od prvního dne poslední menstruace. Budeš tam vidět pravděpodobně už i srdíčko. Pokud půjdeš dřív, tak tě stejně pravděpodobně objedná znovu mezi 7-8 týdnem.
@pepina12 Takže když mi teď měla přijít ms - dnes (28 dní cyklus) tak jsem 4tt? takže cca za 3 týdny by bylo vidět srdíčko? dříve to asi nemá cenu, že?
díky za reakci…
Ano, tak jsem to myslela, šla bych v týdnu od 16. září k dr. I když to pro tebe bude moc dlouho to věřím, ale taky by tam mělo být všechno v pořádku vidět.
@pepina12 děkuju
ale Dr. mám zavolat dříve, že? že jsem objevila // na testu..čekala jsem docela dlouho, takže 3 týdny určo vydržím ![]()
děkuju ![]()
@Anonymní píše:
@pepina12 děkujuale Dr. mám zavolat dříve, že? že jsem objevila // na testu..čekala jsem docela dlouho, takže 3 týdny určo vydržím
děkuju
Záleží jak se u vás objednává, u nás elektronicky, takže jsem se objednala sama doma a nikomu jsem nic nehlásila.
@pepina12 Aha, u nás se doktorce telefonuje..:) takže ještě zkusím pár testů a v pondělí ji asi zavolám..pokud se to bude pořád vyvíjet tímto směrem…:) pořád tomu nevěřím ![]()
@Anonymní píše:
@pepina12 Aha, u nás se doktorce telefonuje..:) takže ještě zkusím pár testů a v pondělí ji asi zavolám..pokud se to bude pořád vyvíjet tímto směrem…:) pořád tomu nevěřím
Je to krásný pocit, pamatuju si na to jako dnes. Moc jsem se těšila. A doufám, že se brzy dočkám podruhé.
@pepina12 Dneska jdu koupit další test a v pondělí asi zavolám té Dr., na krev bych ale mohla jít dříve, ne? ať prostě vím ![]()
Ahojky holky,
kdy po objevení // Dr. zve na první kontrolu? když jsem // objevila v termínu MS? Díky moc, zatím raději anonymně…