Pozitivní těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.13 19:26

Ahojky holky,

kdy po objevení // Dr. zve na první kontrolu? když jsem // objevila v termínu MS? Díky moc, zatím raději anonymně…

• Citovat
  • Upravit
295
28.8.13 19:34

Já bych šla asi 7 týdnů od prvního dne poslední menstruace. Budeš tam vidět pravděpodobně už i srdíčko. Pokud půjdeš dřív, tak tě stejně pravděpodobně objedná znovu mezi 7-8 týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 19:41

@pepina12 Takže když mi teď měla přijít ms - dnes (28 dní cyklus) tak jsem 4tt? takže cca za 3 týdny by bylo vidět srdíčko? dříve to asi nemá cenu, že? :kytka: díky za reakci…

• Citovat
  • Upravit
295
28.8.13 19:43

Ano, tak jsem to myslela, šla bych v týdnu od 16. září k dr. I když to pro tebe bude moc dlouho to věřím, ale taky by tam mělo být všechno v pořádku vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 19:46

@pepina12 děkuju :hug: ale Dr. mám zavolat dříve, že? že jsem objevila // na testu..čekala jsem docela dlouho, takže 3 týdny určo vydržím :lol:
děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
295
28.8.13 19:47
@Anonymní píše:
@pepina12 děkuju :hug: ale Dr. mám zavolat dříve, že? že jsem objevila // na testu..čekala jsem docela dlouho, takže 3 týdny určo vydržím :lol:
děkuju :kytka:

Záleží jak se u vás objednává, u nás elektronicky, takže jsem se objednala sama doma a nikomu jsem nic nehlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 19:49

@pepina12 Aha, u nás se doktorce telefonuje..:) takže ještě zkusím pár testů a v pondělí ji asi zavolám..pokud se to bude pořád vyvíjet tímto směrem…:) pořád tomu nevěřím :)

• Citovat
  • Upravit
295
28.8.13 20:54
@Anonymní píše:
@pepina12 Aha, u nás se doktorce telefonuje..:) takže ještě zkusím pár testů a v pondělí ji asi zavolám..pokud se to bude pořád vyvíjet tímto směrem…:) pořád tomu nevěřím :)

Je to krásný pocit, pamatuju si na to jako dnes. Moc jsem se těšila. A doufám, že se brzy dočkám podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.13 07:24

@pepina12 Dneska jdu koupit další test a v pondělí asi zavolám té Dr., na krev bych ale mohla jít dříve, ne? ať prostě vím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.13 07:25

@pepina12 A určitě se brzy dočkáš podruhé :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení