Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To že sis nedělala test po ránu absolutně nevadí, právě naopak. Pokud jsou tam dvě čárky tak jsi těhu. Ono totiž se mají dělat po ránu proto že je v moči největší koncentrace těhotenského hormonu. Takže je největší pravděbodobnost že ten hormon ten test zachytí. Takže se klidně raduj ![]()
Díky, ona ta druhá čárka byla vidět ale nebyla totiž tak silná, tak jsem se nechtěla radovat zbytečně.
Tak to mám radost, skončej mi noční směny tedy v práci a za čas začnou radostnější noční směny ![]()
Sluníčko já měla na testu jen takovýho ducha, manžel tu čárku ani neviděl
ale druhý den už byla malinko víc vidět, manžel pořád neviděl…no a třetí den už ji konečně viděl ![]()
No tak my jsem jí viděly oba. Tak já se začnu pomalu radovat, ale na doktora počkám ještě tak 14 dní, bude to dlouhých 14 dní
. Ale radši si počkám aby mi to potvrdil na 100%
Ahoj vůbec nevadí,že jsi ho nedělala rrno,já taky ne,teda ten první a // tam byly,následně ráno tam // byly taky.Jak už holky psaly,ráno se doporučuje provádět protože je hcg ráno v moči více koncentrované.Moc gratuluji!Přeji hladký průběh těhulkování.Jestli dobe počítám
tak by jsi měla mít miminko v září,že?Jestli chceš přidej se k nám do diskuze zářicí miminka 2010.pa
Taky zuzi gratuluji
.Já jsem si našla // 22.12.,tak jsem to dala manželovi a zbytku rodiny k Vánocům.Jsme šťastný…po 17 měsících snažení…pomohl nám clostík.Ještě to nemám potvrzené od dr. má dovču,tak tam jdu 4.1.
Můj doktor má taky dovču, tak se můžu objednat až po novém roce ale to vydržím, protože by tam hned nemusel nic vidět tak radši počkám ![]()
Ahoj, chci se Vás zkušenějších zeptat. V pondělí a dnes jsem si dělala TT a v obouch případech mi vylezly // do 3 minut jen byly takové slabší. Jen mám porblém, že si test nedělám po ránu, protože tento týden chodím na noční směnu tak si nejsem jistá. Mám se těšit???