RapiClear - těhotenský test

nezkušený
31.12.09 13:06

rapiclear

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když jsme měli s přítelkyní nechráněný sex 26.prosince a dnes jsmě udělali těhotenský test rapiclear (protože se v příbalovém letáku chlubí úspěšností 99% a že dokáže rozpoznat těhotenství již po 5ti dnech). Dělali jsme ho ráno a vyšel negativní, ale stále mi vrtá hlavou zdali tomu mám věřit… Myslíte že jsou tyto výsledky důvěryhodné? předem děkuji za slušné reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
31.12.09 13:15

Já jsem takový nevěřící Tomáš, ale já bych tomu zatím nevěřila :think: Vydržte, jestli vynechá menstruace a ať testuje pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
31.12.09 13:16

Upřímně si myslím, že za pět dní po nechráněném styku ti sněhobílo na testu ukáže každý test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
31.12.09 14:08

Já myslím, že 5 dní po oplodnění neukáže žádný test pozitivitu. V té době dochází teprve k zahnízďování budoucího embrya do děložní sliznici a teprve poté k uvolňování těhotenského hormonu, na jehož bázi jsou těhotenské testy založeny. Počkejte s testováním tak apoň ještě týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
31.12.09 14:20

Po 5 dnech neukaze zadny test i kdyz to inzeruji. Pockejte minimalne jeste tyden. Doporucuji koupit priste mamatest ten se ukazal jako nejspolehlivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
31.12.09 17:40

Já bych speciálně rapiclearu nevěřila vůbec.....
Kamrádka to jen tak pro zajímavost testovala, no a mamatest ukázal krásný // a rapiclear neukázal nic…a to testovala po 5 dnech vynechání menzes…takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
1.1.10 12:18

Já být tebou tak taky počkám je moc brzy a test bude negativní mě ukázal test druhou čárku cca 5 den po vynechání MS a to jen ducha a pak každým druhým dnem byla čárka silnější.Takže je ještě brzy počkejte do termínu MS a až potom zda to nedostane dělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
4.1.10 20:26

Já si dnes udělala 10 den po styku,kdy měla být ovulace a bílo bílo..jsem z toho dost smutná,jelikož tento test by měl být hodně citlivý…myslíte, že je ještě šance, že se proužek objeví nebo už mám jen čekat na menstruaci, kterou teda nevím kdy dostanu…dnes 50. den po poslední MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
5.1.10 19:36

MS bych čekala 10 až 16 dní po ovulaci. Myslím, že test ti to desátý den ještě většinou neukáže. Nezáleží jak je test citlivý - mně čárku ukázal spolehlivě Mamatest a ten má citlivost 25 a testy s citlivostí 10 nic neukazovaly.
To že na testu píšou že to ukážou po 5 dnech po oplodnění platí pro cca 2% případů, kdy došlo k uhnízdění vajíčka rychle. Ve zbytku je to dýl.
Určitě máš ještě velkou šanci. Zkus to znovu třeba za 2 dny. Budu držet palce :kytka:
Dej vědět, jak to s tebou vypadá, budu nakukovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.1.10 19:46

No,ted jsem ve fázi,že se na to můžu vykašlat a půjdu k doktorovi v pondělí,pokud MS nedostanu..tak uvidíme…třeba tu o víkendu ještě skočím s novým výsledkem..lékarnu jsem si prozatím zakázala navštívit:) Už jsem uvallila do toho peněz a nervů…:) vzhledem k mému 50 dnovému cyklu…viz téma můžu být v tom?.....Jsi hodná a děkuji za podporu…nějak jsem se s tím těhu sžila a to jsme nechávali vše na přírodě a že ještě čas máme:)Tohle je první pokoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
6.1.10 20:32

A podle čeho víš, že před 13cti dny měla být ovulace? V tom padesáti-denním cyklu není určitě problém. Já mám třeba 45 dní běžně a otěhotněla jsem. Cyklus má dvě části, prnví je od začátku MS do ovulace a ta může být u každé holky jiná. Rozpětí klidně 10 - 40 dní. A pak fáze od ovulace do posledního dne pře další MS a ta by měla být u tebe každý měsíc stejná někde mezi 10 - 16 dní. Teprve na konci této fázi má smysl dělat test. Takže 50 dní cyklus není problém, důležité je, jestli jste se snažili v době ovulace a pa cca za 14 dní zkusit Mamatest.
Doufám, že je to pochopitelné, asi neumím moc vysvětlovat.
Tu ovulaci víš podle testu nebo teploty nebo to sama poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
7.1.10 17:25

No,měla jsem plodný hlen,tak jsem to usoudila…možná to byl planý poplach…ted špiním,bolí mě břicho..u to vypadalo na MS ale ted se to zase nějak seklo.....tak uvidím zítra, jestli se to rozjede…podle nástupu špinění to fakt vypadá na tu ovulku,kdy jsem našla hlen…, podle lut. fáze…13dní…vejdu se do tabulek:)uvidím, budu informovat:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sulcek
4.8.11 21:26

mama test co je výroba z Číny, to nevím teda. Rapiclear má jako jediný na trhu odcertifikované vyšší citlivosti na hcg hormon a ma laboratorní testy. Zadny z testu na trhu to nema a uz vubec ne mama test, co udělal 10 citlivost sto let po Rapiclearu. 5 den po oplodnění no spis 10 den po pohlavním styku, a rozhodne netestovat mama testem z Číny.

• Citovat
  • Upravit
TutHathor
18.4.12 18:13

Z mé zkušenosti bych věřila 100% až doktorovi. Vysadila jsem léky, protože jsme chtěli mimčo. Měli jsme nechráněný styk. 14 dní poté mi začalo být špatně. Motá se mi hlava, je mi na omdlení, chce se mi zvracet, bolí mě prsa a nesnáším vůně. Nakupovat uzeniny nebo pečivo je šílené. Říkala jsem si, že to nic není a čekala. A čekala. Když jsem to nedostala, tak jsem si udělala test a byl negativní. Tak jsem si řekla, tak to snad přejde. Dneska, 14 dní po prvním testu, mi opět vyšel negativní. Tentokrát jsem si koupila citlivější a Mamatest. Takže opět čekám, jestli to dostanu. Jakmile ne, tak už budu muset k doktorovi, bude to už druhé vynechání.
Takže jak píšu, doktor a hotovo. Před lety si má teta dělala 4 různé testy a všechny byli negativní a z to negativní se jmenuje Kateřina a bude jí 10 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex